D
Deleted member 6856
Fire
It is what it is,
I wish i was kurd
I wish i was kurd

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ineed it is what it is,i hate being a turkroach lmao
Just genocide everyone else and you will become the master race if everyone else is dead. That's the turkish wayIneed it is what it is,i hate being a turkroach lmao
I despise my own race,are you kurdish chad bro?Just genocide everyone else and you will become the master race if everyone else is dead. That's the turkish way
Op is armenian larping as turk, like the jews who larp as whiteJust genocide everyone else and you will become the master race if everyone else is dead. That's the turkish way
Bro,i'm legit 50x turket than youOp is armenian larping as turk, like the jews who larp as white
Ur armenoid profile don’t said so also ur threadBro,i'm legit 50x turket than you
There's no single arab,kurdish or armenian name in my lineage that turks shared
I'm an alien eggBro,i'm legit 50x turket than you
There's no single arab,kurdish or armenian name in my lineage that turks shared
I'm just selfhater roachUr armenoid profile don’t said so also ur thread
Kurds is superior to turkskurd = turk
no one outside turkey can spot the differenceKurds is superior to turks
no one outside turkey can spot the difference
low t if you wouldn't
Menem atam güney türkmenestandan gelir,ben yine de nefret ediyorum ırkımdanSeriously what good thing did turks do, make yogurt? They destroyed the local cultures and killed all the minorities smh
Tarihi kilise bakımsızlıktan yıkıldı
Some oppressed grekoid was making this masterpiece while ahmet was making kebabs like his 1000 yo lineage did
View attachment 646057
Being turk is bottom of the bottom lmao,we mog no shitMogs curry so why are you complaining tbh
Bro Turks mog Dravidian subhumans easily.Being turk is bottom of the bottom lmao,we mog no shit
Senin yarrak asyali atalarin gelmeseydi güzel ulke olurdu yalan degil yaniMenem atam güney türkmenestandan gelir,ben yine de nefret ediyorum ırkımdan
Indeed, my slave.Being turk is bottom of the bottom lmao,we mog no shit
Its the only reason why turks resemble actual human being,Senin yarrak asyali atalarin gelmeseydi güzel ulke olurdu yalan degil yani
Without turks I would be fucking my slav babes now I’m stuck with this idiot nationality that I can’t leaveIts the only reason why turks resemble actual human being,
Without us,you guys wouldn't be more than newone
You mog them to the moon and backBeing turk is bottom of the bottom lmao,we mog no shit
Fransız olmayı türk olmaya tercih ederim tho,milliyetçilerin kafasını sikim sanki bir şey yaptık kafa kesme dışındaWithout turks I would be fucking my slav babes now I’m stuck with this idiot nationality that I can’t leave
Bütün isimlerimi fransiz yapsam herse beni yerli sanarama sonra aillem sikerFransız olmayı türk olmaya tercih ederim tho,milliyetçilerin kafasını sikim sanki bir şey yaptık kafa kesme dışında
yoğurt ve kebap yapan şanlı ırkım içinFransız olmayı türk olmaya tercih ederim tho,milliyetçilerin kafasını sikim sanki bir şey yaptık kafa kesme dışında
Ismin ethnik isim miBütün isimlerimi fransiz yapsam herse beni yerli sanarama sonra aillem siker
Fransız olmayı türk olmaya tercih ederim tho,milliyetçilerin kafasını sikim sanki bir şey yaptık kafa kesme dışında
Üç ismim var birinci fransiz obirleri turkIsmin ethnik isim mi
fransada beyazların durum nasıl nafrilere bakış nasılÜç ismim var birinci fransiz obirleri turk
Fransada 1 hafta kaldım,kimse maymun gibi davranmadı nglfransada beyazların durum nasıl nafrilere bakış nasıl
ya ben burada mutluyum da gelecek falan göremiyorum bi belçikaya falan gitsem güzel olur orada çok sorun yoksa tanıdık da var zatenFransada 1 hafta kaldım,kimse maymun gibi davranmadı ngl
Nafri nefransada beyazların durum nasıl nafrilere bakış nasıl
north africanNafri ne
Boktan yerde yasamazsan her yerde arap maymunu gormezsinnorth african
Biraz yasli insanlar pek sevmiyorfransada beyazların durum nasıl nafrilere bakış nasıl
moruklara bişey beğendirmek imkansız zaten 10 yıllık ömürleri kalmışBiraz yasli insanlar pek sevmiyor
Buradaki yaslilar her zaman bana bira veriyor bedavadan iyi yanimoruklara bişey beğendirmek imkansız zaten 10 yıllık ömürleri kalmış
Fransada beyaz sikelimmoruklara bişey beğendirmek imkansız zaten 10 yıllık ömürleri kalmış
Buradaki zenciler seni siker haFransada beyaz sikelim
benim belçika brükselde yaşayan tanıdık var 20li yaşlarda o kadar para kastı en iyi yerlerde çalışıyor ama hala adam gibi sevgili bulamadı benim ailedeki genler ne kadar çöplükse artık lifemaxxledi sevgilimaxxleyemedi ben de öyle olucamBuradaki yaslilar her zaman bana bira veriyor bedavadan iyi yani
Babyletto ngl,2 inch wrist babyface tam sikilmelikBuradaki zenciler seni siker ha
Kiz tavlamak burada pekde zor degil lan ben turkiyedeki orospular gibi kendini begenmis gormedim halbuki sikime benziyorlarbenim belçika brükselde yaşayan tanıdık var 20li yaşlarda o kadar para kastı en iyi yerlerde çalışıyor ama hala adam gibi sevgili bulamadı benim ailedeki genler ne kadar çöplükse artık lifemaxxledi sevgilimaxxleyemedi ben de öyle olucam![]()
My oneitis is easy fish ngl,she wants my dickKiz tavlamak burada pekde zor degil lan ben turkiyedeki orospular gibi kendini begenmis gormedim halbuki sikime benziyorlar