bel aşağı kısmı nasıl ampute edicem

ankaranin_adami

ankaranin_adami

primal blud sinister 333 iq 5'7
beyler götün bittiği yerden nasıl bel altını ampute edicem kan kaybından ölürmüyüm bide anestezi yeterli olurmu

15 bin anneme banada 8k verceklermiş totalde oturduğum yerden 23k kazanıcam hayatım boyunca ldar yapıcam bilgisayar oynıcam bide sıçarken sıkıntı olurmu yanlışlıkla klozetin içine falan düşmem demi bide bizim evdeki tuvalet alaturka sıçmam için ya düzenek yapcaklar boru takcaklar götümden dışarı doğru yada babam beni havada tutcak sıçmam için

15 bin anneme banada 8k verceklermiş totalde oturduğum yerden 23k kazanıcam hayatım boyunca ldar yapıcam bilgisayar oynıcam bide sıçarken sıkıntı olurmu yanlışlıkla klozetin içine falan düşmem demi bide bizim evdeki tuvalet alaturka sıçmam için ya düzenek yapcaklar boru takcaklar götümden dışarı doğru yada babam beni havada tutcak sıçmam için
yetişkin bezi methodu yapsana

beyler götün bittiği yerden nasıl bel altını ampute edicem kan kaybından ölürmüyüm bide anestezi yeterli olurmu
Olm ne gsrip isteklerin vsr smk omurgana bişey sapla

• JFL
Reactions: ankaranin_adami
yetişkin bezi methodu yapsana
olm bilgisayar başında oturcam okadar bokun üstüne oturmuş olurum biide bok bezden dışarı falan kaçar sandalyem falan bok sidik olur

Olm ne gsrip isteklerin vsr smk omurgana bişey sapla
la olm zaten 170im smv olarak hiçbi sike yetmiyom oturma boyum 90 cm bacaklar 80 cm oluyo

en azından 2 3 engelli karı düşürürüm bende bacaksız olsam

ailen bi yerden sonra bakamaz böyle bişi olsa tek başına kalırsın

• +1
Reactions: veneficus
evinde alafranga tuvalet yokmu amk ciddi misin

• JFL
Buz methodinu kullan kardesim

• +1