Fridx
Exotic Ethnic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
a1 ehliyetim var irgat kasa mt125 de operasyon yaparimTaskafayim elim hizli tetik cekiyor daltonlar alirmi
siz orgdayken biz sokaktaydıkDaltonlar orgda
Drift L de olura1 ehliyetim var irgat kasa mt125 de operasyon yaparim
Agir mafya mi sokak mafyasi mi racon mafyasimi keko mafyasi mi italyan mafyasimiMafya olma guid ne zaman
Hepsi.Agir mafya mi sokak mafyasi mi racon mafyasimi keko mafyasi mi italyan mafyasimi
Org mafyası da olurAgir mafya mi sokak mafyasi mi racon mafyasimi keko mafyasi mi italyan mafyasimi
Okadar tehlikeli degiliz dahaHepsi.
Kendi mafyamizi kurariz evelallahbir kürt ananın amından fırlattıgı 7. cocuk olursan anca oyle baba yoksa tek cocuksan zor is
Sadık ve durust adamlar bulman lazim, yerinde olsam adiyamana gider tevhid ehli bir cemaate sızar orada kuracagın mafyaya adam devsirirdim.Kendi mafyamizi kurariz evelallah
Polat alemdar falan gibi degilde memati gibi olmak istiom hatta onunda bitik daha kekosuSadık ve durust adamlar bulman lazim, yerinde olsam adiyamana gider tevhid ehli bir cemaate sızar orada kuracagın mafyaya adam devsirirdim.
O zaman tassaklı bir adam bulacaksın, hızlı tetik dusurebilir misinPolat alemdar falan gibi degilde memati gibi olmak istiom hatta onunda bitik daha kekosu
Hizli tetik motor surme aradan kacma taskafa hersey varO zaman tassaklı bir adam bulacaksın, hızlı tetik dusurebilir misin
Yargilanmadigimiz tek suc tecavuzHizli tetik motor surme aradan kacma taskafa hersey var