Arisylva
Trve Larper
dershaneye yazıldım yandaki kızla nasıl konusucam acil beyler 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

kanka sub5 oldugum icin istemeye utanşyorum yanımda zaten amkKnk dersle alakalı sorular sor bide arada kalem silgi iste amk kafanı sikeyim senin

neden utanasın aqkanka sub5 oldugum icin istemeye utanşyorum yanımda zaten amk

kardeşler derslere odaklanmak hariç her şeyi yapıyor amkdershaneye yazıldım yandaki kızla nasıl konusucam acil beyler

harbi mk sanki konuşsa kız onu sevmeye başlıcak aq düzgün 2 iletişim kuramıyonuzmukardeşler derslere odaklanmak hariç her şeyi yapıyor amk

khhhv foreverShe is only for chad. Konuşsan da siklemicek

harbi mk sanki konuşsa kız onu sevmeye başlıcak aq düzgün 2 iletişim kuramıyonuzmu

dostum kızlarla konuşmak için incel forumuna thread açıyosun ben gülmekten öldüm asıl aqmersin silifke bankasında gülmekten oldum

Hem ders çalışıp hemde karı sikemez mi amk ne normie post buBabası - oğlumu binlerce lira olan dershaneye yazdırayım da dersleri kafasına daha iyi girsin ve geleceği iyi olsun
oğlu - dershaneye yazıldım yandaki kızla nasıl konusucam acil beyler
sınıfınızda boyle senden iyi eleman varsa iste siktir et ugrasma bide buraya yazıyonda incel herkes ya 8 e gidityolar yada khhv buraya sorman kabahatdershaneye yazıldım yandaki kızla nasıl konusucam acil beyler

ellerin guzelse masaya falan koydershaneye yazıldım yandaki kızla nasıl konusucam acil beyler

12iyse sikemezHem ders çalışıp hemde karı sikemez mi amk ne normie post bu

!katılkardeşim şimdi biografimde sattığım 'bir alfa nasıl düşünür'adlı kitabını 59.99TL'ye satın alacaksın bende mailine pdf olarak göndericem

yokki sanirimsınıfınızda boyle senden iyi eleman varsa iste siktir et ugrasma bide buraya yazıyonda incel herkes ya 8 e gidityolar yada khhv buraya sorman kabahat

intel core forumdostum kızlarla konuşmak için incel forumuna thread açıyosun ben gülmekten öldüm asıl aq

ederim dayıBulunca haber et

ders çalışmıyor muyum götverenBabası - oğlumu binlerce lira olan dershaneye yazdırayım da dersleri kafasına daha iyi girsin ve geleceği iyi olsun
oğlu - dershaneye yazıldım yandaki kızla nasıl konusucam acil beyler

Sub5 sen geceleri o kizi siktigini hayal ederek 31 cekebilirsin sadecekanka sub5 oldugum icin istemeye utanşyorum yanımda zaten amk

kanka ben niye kapkara bi sub5 manletim amk keşke chad olsam kendimi oldurucem amkSub5 sen geceleri o kizi siktigini hayal ederek 31 cekebilirsin sadece

180 din hani oc larpladın mıkanka ben niye kapkara bi sub5 manletim amk keşke chad olsam kendimi oldurucem amk

Babası sen misin niye atlıyonHem ders çalışıp hemde karı sikemez mi amk ne normie post bu
ciddimi bilmiyomda aglıycam gulmektenellerin guzelse masaya falan koy
stalkla full kızı okulunu gorustukleri kimler gorustukleri senden ne kadar daha iyi flnyokki sanirim

olm ciddi diyom fena azıyolar ellerin guzelseciddimi bilmiyomda aglıycam gulmekten

he amına koyim işim gücüm yok karı kızı stalklicamstalkla full kızı okulunu gorustukleri kimler gorustukleri senden ne kadar daha iyi fln
eller guzelse gozukcek zaten oyle ugrasmaya gerek yokolm ciddi diyom fena azıyolar ellerin guzelse
yolu bu sen bilirsinin yapmıcakssnsnsnsnsnnshe amına koyim işim gücüm yok karı kızı stalklicam

allahim ben o yüzden hüküm yetkim varBabası sen misin niye atlıyon

Haydaaaaaallahim ben o yüzden hüküm yetkim var

kanka alınma ama seni hint tanrısının terliği bile yapmazlarallahim ben o yüzden hüküm yetkim var

hint tanrısı da yok allah da yok her türlü ben üstün geliyorumkanka alınma ama seni hint tanrısının terliği bile yapmazlar

allahim ben o yüzden hüküm yetkim var

Kız güzelmi çok güzelse sen çok kötüysen konusma ama oda sana denkse konuş merhaba dedershaneye yazıldım yandaki kızla nasıl konusucam acil beyler

Kızın nası bisey olduğunu soylemediki nası bu kanıya vardinShe is only for chad. Konuşsan da siklemicek

her türlü konuşsun amkKız güzelmi çok güzelse sen çok kötüysen konusma ama oda sana denkse konuş merhaba de

Niyeher türlü konuşsun amk

kekolar ltn olup htbyle sikişiyolar belki ondada öyle olcakNiye

Onlar keko bu adam düzgün bir insana benziyokekolar ltn olup htbyle sikişiyolar belki ondada öyle olcak

belki keko larplıyo amkOnlar keko bu adam düzgün bir insana benziyo

yapmıyo kızla konuşmak için taktik istiyo aqbelki keko larplıyo amk

kanka kapkara pörtlek gözlü manletim yine olur muKız güzelmi çok güzelse sen çok kötüysen konusma ama oda sana denkse konuş merhaba de

tbh konusamiyorumher türlü konuşsun amk