DOPAMİN RESEPTÖRLERİMİ NASIL HASSASLAŞTIRIRIM NASIL DAHA FAZLA DERS ÇALIŞABİLİRİM

D

Deleted member 160098

.
BEYLER ACİL YARDIM KENDİMİ ZORLUYORUM AMA PİLİM ÇOK ÇABUK BİTİYOR TEK YOL RİTALİN CONCERTA MI ECZANEDEN BAŞKA BİR ŞEY ALAMAZ MIYIM BEYAZ REÇETELİ SİZİN DAHA FAZLA ÇALIŞMAK İÇİN TAKTİĞİNİZ VAR MI @DarkWarrior @hardmaxxx @maarda IGNORE ATMA AGA SEN BİŞEYLER BİLİYORSUNDUR

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill, Kayra139 and 7 others
Son Folk GIF

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill, Auchelius and 1 other person
Kütüphane babacım ok.

• +1
Reactions: pashanimair, Deleted member 69336, Thrill and 6 others
  • +1
Reactions: pashanimair, Deleted member 240816, Thrill and 5 others
zeka muhtemelen değişemeyeceğin tek falio falandır ya. çocuğunu genetik mühendislik harikası olarak seçersin en azından aga çalışmanın kolay yöntemi yok.

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill, Auchelius and 2 others
zeka muhtemelen değişemeyeceğin tek falio falandır ya. çocuğunu genetik mühendislik harikası olarak seçersin en azından aga çalışmanın kolay yöntemi yok.
KOLAY YÖNTEM İSTEYEN YOK ZATEN SADECE YAKITI DOLDURACAK BİR ŞEYLER LAZIM ŞU 3 4 AY

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill, Kayra139 and 3 others
KOLAY YÖNTEM İSTEYEN YOK ZATEN SADECE YAKITI DOLDURACAK BİR ŞEYLER LAZIM ŞU 3 4 AY
sağlam bir mental agam ozmn başka yolu yok. bir şey gazlasın seni çok iste yani

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill, Auchelius and 2 others
BEYLER ACİL YARDIM KENDİMİ ZORLUYORUM AMA PİLİM ÇOK ÇABUK BİTİYOR TEK YOL RİTALİN CONCERTA MI ECZANEDEN BAŞKA BİR ŞEY ALAMAZ MIYIM BEYAZ REÇETELİ SİZİN DAHA FAZLA ÇALIŞMAK İÇİN TAKTİĞİNİZ VAR MI @DarkWarrior @hardmaxxx @maarda IGNORE ATMA AGA SEN BİŞEYLER BİLİYORSUNDUR
@maarda sende anca boş boş şeylere cevap ver amk

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, Auchelius, Thrill and 2 others
  • +1
  • So Sad
Reactions: pashanimair, Auchelius, Thrill and 2 others
kanka devlet psikoyatrisine git odaklanamiyorum falan zirvala yaziyolar ritalin

• +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide, Auchelius and 2 others
kanka devlet psikoyatrisine git odaklanamiyorum falan zirvala yaziyolar ritalin
E-devlette gözükmeyecek mi reçete yazdılar diye adam zaten beyaz reçeteli vesaire var mı yazmış sicilinde bunun gibi ilaçlar gözükecekse ders çalışmanın ne anlamı var amk

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill, BugraSA and 2 others
E-devlette gözükmeyecek mi reçete yazdılar diye adam zaten beyaz reçeteli vesaire var mı yazmış sicilinde bunun gibi ilaçlar gözükecekse ders çalışmanın ne anlamı var amk
postu unutup yazmisim amk pardon

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill and Auchelius
Devlette psikiyatriste git çatır çatır ilaç yazıyorlar, takıntılı düşüncelere dayanamıyorum dedim direkt xanax yazdı bana doktor. Dehbliyim sınava çok az kaldı ama geri kalıyorum hiç odaklanamıyorum başarısız olacağım concerta bu konuda yardımcı oluyormuş uygun görür müsünüz de yazar direkt

• +1
Reactions: pashanimair, Deleted member 103712, Thrill and 3 others
Olum bunlar yerine telefonu falan bırak. Kırmızı reçeteli bunlar

• +1
Olum bunlar yerine telefonu falan bırak. Kırmızı reçeteli bunlar
Kanka olay cidden bak “TELEFON”u bırakmakla olmuyor komple çevre, ortam, alışkanlıklar vesaire herşey etkiliyor zaten bu konular hakkında çokça araştırma var çoğu kişi problemin Telefon’da olduğunh zaten biliyor ama kurtulamıyorlar nedenide bu bahsettiğim (Çevre,Aile,Yaşadığın Ortam/Yer/Şehir/Ülke, Alışkanlıklar vesaire) herşey etkiliyor yani sen bide Telefonu diyelim kapattın ve kenara koydun ders çalışırken ama gene kendini veremiyorsun neden çünkü uyarılmaya alışmışın bu Telefondan ister bildirim gelsin ister gelmesin senin 1 kere aklına girdin mi yarrağı yedin sen.

Araştırmalarda 13 yaşın altındaki çocuklar erken Teknoloji ile karşılaşınca odaklanma kabiliyetlerini %30-50 düzeyinde kaybediyorlar kişilikler bilene değişiyor.

Bazı Avrupa Ülkelerinde 15 yaş altına sosyal medya yasağı ve okulda Telefon yasağı var Hatta ve Hatta Ailelerini bile uyarıyor Okullar “Bu Telefon/Teknolojiden Uzak tutun Bağımlı Hale Gelmesinler diye”.

• +1
Reactions: pashanimair, hardmaxxx, piuafl and 3 others
Kanka olay cidden bak “TELEFON”u bırakmakla olmuyor komple çevre, ortam, alışkanlıklar vesaire herşey etkiliyor zaten bu konular hakkında çokça araştırma var çoğu kişi problemin Telefon’da olduğunh zaten biliyor ama kurtulamıyorlar nedenide bu bahsettiğim (Çevre,Aile,Yaşadığın Ortam/Yer/Şehir/Ülke, Alışkanlıklar vesaire) herşey etkiliyor yani sen bide Telefonu diyelim kapattın ve kenara koydun ders çalışırken ama gene kendini veremiyorsun neden çünkü uyarılmaya alışmışın bu Telefondan ister bildirim gelsin ister gelmesin senin 1 kere aklına girdin mi yarrağı yedin sen.

Araştırmalarda 13 yaşın altındaki çocuklar erken Teknoloji ile karşılaşınca odaklanma kabiliyetlerini %30-50 düzeyinde kaybediyorlar kişilikler bilene değişiyor.

Bazı Avrupa Ülkelerinde 15 yaş altına sosyal medya yasağı ve okulda Telefon yasağı var Hatta ve Hatta Ailelerini bile uyarıyor Okullar “Bu Telefon/Teknolojiden Uzak tutun Bağımlı Hale Gelmesinler diye”.
Tamam kanka iyi hoş da bunu reçete edince sicile işlenmiyor mu? Ben mesela geçen sene çok iyi odaklanırken bu sene çok reels kaydırdığım için odaklanmada problem yaşıyorum, odak sürem çok değişiyor; bende adhd mi var ne yapayım sınav için gidip concerta mı kullanmam lazım?

• +1
Tamam kanka iyi hoş da bunu reçete edince sicile işlenmiyor mu? Ben mesela geçen sene çok iyi odaklanırken bu sene çok reels kaydırdığım için odaklanmada problem yaşıyorum, odak sürem çok değişiyor; bende adhd mi var ne yapayım sınav için gidip concerta mı kullanmam lazım?
Reçete Her zaman E-Nabızda gözükür bundan önceki aldığın siksok agri kesiciler bile gözükürken psikiyatriden aldığın kırmızı reçeteli ilaçlar mı gözükmeyecek :) . Yani işin aslı sicilinde gözükürse iş hayatın biter zaten anasini siktigimin ülkesinde torpilin yoksa alınmıyorsun, şimdide onlara sebep göstermiş olursun.

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair, Deleted member 160098 and 2 others
Tamam o zaman kaçak veren varsa yazsın yoksa da bi şekilde odağımızı arttırmaya çalışacağız.

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair, Serialsuicide and 1 other person
Tamam o zaman kaçak veren varsa yazsın yoksa da bi şekilde odağımızı arttırmaya çalışacağız.
Ya bir tanıdık falan bulman lazım drug satan yada Telegramdaki drug channellae var oralardanda bulmayı denersin ne kadar güvenilir o kadar birşey diyememde sen zaten istanbulda değil misin keremden gidip alsana xanax parasini versen alip alip durur bence sana.

• +1
Chapter 1 : intikam vakti
Chaoter 2 :intikAm peşinde

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair, BugraSA and 1 other person
Yeri gelir insan am siker am sikmek zor değil daha büyük ve zor olan şeyler var bu hayatta onlara odaklanmak daha önemli.

• +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill, pashanimair, Deleted member 160098 and 2 others
Ya bir tanıdık falan bulman lazım drug satan yada Telegramdaki drug channellae var oralardanda bulmayı denersin ne kadar güvenilir o kadar birşey diyememde sen zaten istanbulda değil misin keremden gidip alsana xanax parasini versen alip alip durur bence sana.
Xanax değil de dikkat için ritalin iyi gider evet istanbuldayım parası neyse veririz

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair, cakdripa and 1 other person
@Auchelius kanka tamam aşıksın
Yeri gelir insan am siker am sikmek zor değil daha büyük ve zor olan şeyler var bu hayatta onlara odaklanmak daha önemli.

bana anladım her postuma ssniyesinde bakıyon

• JFL
  • +1
  • +1
Reactions: Thrill and pashanimair
Fire Burning GIF

• +1
  • JFL

6 7 yaşından beri bilgisayar telefondayım amk yarrağı yemişim ben acilen meth lazım

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair and Auchelius
Devlette psikiyatriste git çatır çatır ilaç yazıyorlar, takıntılı düşüncelere dayanamıyorum dedim direkt xanax yazdı bana doktor. Dehbliyim sınava çok az kaldı ama geri kalıyorum hiç odaklanamıyorum başarısız olacağım concerta bu konuda yardımcı oluyormuş uygun görür müsünüz de yazar direkt
bende harbiden dehb var yazdırcam yakında :y'all:

• +1
Reactions: Thrill, Auchelius and pashanimair
6 7 yaşından beri bilgisayar telefondayım amk yarrağı yemişim ben acilen meth lazım
METH ALIRSAN GEBERİP GİDERSİNÜ, TIRRIKIYED UYARICI MADDE ALMAYIN ASLA

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Auchelius, pashanimair and 1 other person