belirli bir zamandan sonra descend normal mi?

necklace

necklace

Iron
eski resimlerimde low-mid htn duruyorum hair halosu ve cilt ile şuan sanki 2 yilda 10 sene yaslanmis gibiyim chad falan olmak istemiyorum eski halimi geri kazansam bana yeterli bu mumkun mudur

Normal benim peak 22-23tü
JBler bile bakıyordu bana sonra bir tık descendledim ama halen 20 gibi duruyorum

Normal benim peak 22-23tü
JBler bile bakıyordu bana sonra bir tık descendledim ama halen 20 gibi duruyorum
Eminim eskiden çok yakışıklıydınız Bay Bale. Resminde çılgınca "Norwooding" yapıyorsun.

Get a hair transplant at a back-door brothel in Istanbul Constantinople or it's over for you bro. Good luck. :yes:

Last edited:
  • +1
  • Ugh..
Reactions: ascendantwill and yenesy
eski resimlerimde low-mid htn duruyorum hair halosu ve cilt ile şuan sanki 2 yilda 10 sene yaslanmis gibiyim chad falan olmak istemiyorum eski halimi geri kazansam bana yeterli bu mumkun mudur
Endişelenme Robert Pattinson. Quick bump for you. :yes:

Kaç yıllık fark var arada? Büyük ihtimalle kazanırsın eski halini o aradaki sürede ne yaptığına da bağlı ama

Kaç yıllık fark var arada? Büyük ihtimalle kazanırsın eski halini o aradaki sürede ne yaptığına da bağlı ama
kilo alma, alkol. sigara, stress, depresyon, sabahtan aksama kadar uyuma

kilo alma, alkol. sigara, stress, depresyon, sabahtan aksama kadar uyuma
Yaptıklarının hepsini bırakıp sağlıklı yaşarsan ascendlersin geri aq bu şekilde herkes descendler

kanka alkol ve sigara harici komple duzeldim gibi sigara neyse de alkolden kurtulamiyorum resmen tipime bile işlemiş
Birakcan yapacak bişey yok alkol yerine içecek alternatif bulursan daha kolay bırakırsin bide

gunes koruyucu kullan 👍🏻👍🏻

• +1
Reactions: Ashoimex