necklace
Iron
eski resimlerimde low-mid htn duruyorum hair halosu ve cilt ile şuan sanki 2 yilda 10 sene yaslanmis gibiyim chad falan olmak istemiyorum eski halimi geri kazansam bana yeterli bu mumkun mudur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Eminim eskiden çok yakışıklıydınız Bay Bale. Resminde çılgınca "Norwooding" yapıyorsun.Normal benim peak 22-23tü
JBler bile bakıyordu bana sonra bir tık descendledim ama halen 20 gibi duruyorum
Endişelenme Robert Pattinson. Quick bump for you.eski resimlerimde low-mid htn duruyorum hair halosu ve cilt ile şuan sanki 2 yilda 10 sene yaslanmis gibiyim chad falan olmak istemiyorum eski halimi geri kazansam bana yeterli bu mumkun mudur
Kaç yıllık fark var arada? Büyük ihtimalle kazanırsın eski halini o aradaki sürede ne yaptığına da bağlı amaeski resimlerimde low-mid htn duruyorum hair halosu ve cilt ile şuan sanki 2 yilda 10 sene yaslanmis gibiyim chad falan olmak istemiyorum eski halimi geri kazansam bana yeterli bu mumkun mudur
kilo alma, alkol. sigara, stress, depresyon, sabahtan aksama kadar uyumaKaç yıllık fark var arada? Büyük ihtimalle kazanırsın eski halini o aradaki sürede ne yaptığına da bağlı ama
Yaptıklarının hepsini bırakıp sağlıklı yaşarsan ascendlersin geri aq bu şekilde herkes descendlerkilo alma, alkol. sigara, stress, depresyon, sabahtan aksama kadar uyuma
basladin mı sağlıklı yaşamaya lakilo alma, alkol. sigara, stress, depresyon, sabahtan aksama kadar uyuma
kanka alkol ve sigara harici komple duzeldim gibi sigara neyse de alkolden kurtulamiyorum resmen tipime bile işlemişbasladin mı sağlıklı yaşamaya la
Birakcan yapacak bişey yok alkol yerine içecek alternatif bulursan daha kolay bırakırsin bidekanka alkol ve sigara harici komple duzeldim gibi sigara neyse de alkolden kurtulamiyorum resmen tipime bile işlemiş