ascendmatter
Iron
yani ban yermiyim bilgisi olan hesabi telefondan açtim pcde goodbyedpi kruulu ban yemekte istemiyorum ama pcden açsam formu daha iyi olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bisey olmaz ben oyle yapiyorumyani ban yermiyim bilgisi olan hesabi telefondan açtim pcde goodbyedpi kruulu ban yemekte istemiyorum ama pcden açsam formu daha iyi olur
bence hayıryani ban yermiyim bilgisi olan hesabi telefondan açtim pcde goodbyedpi kruulu ban yemekte istemiyorum ama pcden açsam formu daha iyi olur
hesabi telefondan mi açtinbisey olmaz ben oyle yapiyorum
hatirlamiyorumhesabi telefondan mi açtin
ben öyle yaptım halada giriyorum sıkıntı olmadıyani ban yermiyim bilgisi olan hesabi telefondan açtim pcde goodbyedpi kruulu ban yemekte istemiyorum ama pcden açsam formu daha iyi olur
knk 3 tane postumu silebilirmisinhatirlamiyorum
bro seni ascendlicez hep beraber its never over uzulme ne noktalarsan baslayan insanlar gordumknk 3 tane postumu silebilirmisin
şuan herşeyimle ascendlemeye çalışıyorum tüm odapım ascendlemektebro seni ascendlicez hep beraber its never over uzulme ne noktalarsan baslayan insanlar gordum
bakiyorum unutmusumknk 3 tane postumu silebilirmisin
knk bana dc den yaz yardımcı olayımşuan herşeyimle ascendlemeye çalışıyorum tüm odapım ascendlemekte
yazayim dcen ne ?knk bana dc den yaz yardımcı olayım