NoxInfernum
A Larp a Day Keeps Reality Away.
Hak edecek ne yaptım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kuklapsikoloğa git
knk ne yaşıyon anlamıyorum ama daşşana yazıyomuşsun gibi geliyo kukla ne amkKukla
Toplumun kuklalari.knk ne yaşıyon anlamıyorum ama daşşana yazıyomuşsun gibi geliyo kukla ne amk
böyle olup biten seylere böyle ucube bi forumda zırlayarak teselli aramayı bırakıp enerjini elinde olup da degistirebilecegin seyler icin harcadiginda büyüdüğünü anlayacaksınHak edecek ne yaptım ?
Aminakoydugum high iq takilacaksin diye soyleyecegin lafi sikeyimböyle olup biten seylere böyle ucube bi forumda zırlayarak teselli aramayı bırakıp enerjini elinde olup da degistirebilecegin seyler icin harcadiginda büyüdüğünü anlayacaksın
Aminakoydugum high iq takilacaksin diye soyleyecegin lafi sikeyim
Boyle bir dunyada istedigin seye istedigin zamani harcasan ne yazar ? Pezevenk sanki bazi seyler dogumumuzdan kodlanmamis gibi konusuyor ya bagirtiyor
Dön redditine siktirtme belani göt lalesi
Kendimi rezil etmek ???View attachment 4969861
dogumundan kodlanmis bir seyse ve elinden bir sey gelmiyorsa kendini parmaklamanın da bi anlami yok, ama kendini parmaklayacaksan bile bunu herkesin onunde yapip kendini rezil etmen de faydasiz
çok büyük brainrotsun topluma kazandirilma ihtimalin cok dusukKendimi rezil etmek ???
Sen fazla normiesin evladim, en iyisi cek deleteyi o duzeltebilecegin hayatinda mutlukla yasa. Madem burada zaman kaybetmektense gercek hayatta bir seyler yapma imkanimiz var, forumda aktif olmasana.
Low iq, high iq larp normie
En sevmedigim
Daha yanit atip kendini rezil etme, dnr the rest
öl