Ben bunları

NoxInfernum

NoxInfernum

A Larp a Day Keeps Reality Away.
Hak edecek ne yaptım ?

• +1
  • So Sad
Reactions: Topkra, stacyworshipper and yigittsaint
psikoloğa git

• +1
Reactions: stacyworshipper
knk ne yaşıyon anlamıyorum ama daşşana yazıyomuşsun gibi geliyo kukla ne amk
Toplumun kuklalari.

Psikolog ne yapacak, zaten etrafimdaki herkesin zirvaladigi seyleri soyleyip duracak yeniden. Simdiye kadar 3 psikologa gittim ve hepsi ayni, anlamiyorlar ve anlayamayacaklar. Gozleri kör, sebebi ise toplum. Gunumuz sosyetesinde karsimiza cikan seylerin neredeyse tamami insanlari kandirmak icin bilincsiz bir sekilde tasarlanmis sistematik kurallar silsilesi.

Psikolojisi kotu olan mi benim yoksa kör olan mi sizlersiniz ? Ruhunuzu çürütüp öldüren toplumda birisi bedeni öldürdü diye suçlu eyleniyor, söyle şimdi bana bu mu senin normal dediğin sistem ve insanlar ? Bu mu benim manyak olarak nitelendirildigim sistem ?

Kurallarina uydugun kanunlar siddet ile yazildi, dogumun dahi annenin aci cekmesine sebebiyet veriyor. Herkesin şeytani oldugu bu dunyada birtakim insanlar sirf seytani olduklarini kabul ettikleri icin neden dislaniyor ?

Bu cehennemde bizi yasama getiren varliklari dahi bizi yasama getirdikleri icin yuceltiyoruz. Bizi bu aciya doguran asil seytan degil de kimdir ?

• +1
Reactions: Serialsuicide, Naughty America, stacyworshipper and 1 other person
Hiç bir şey :)
Chad genetikleri ile doğacak kadar şanslı olamadın sadece

• +1
Reactions: NoxInfernum and Gordon Freeman
Hak edecek ne yaptım ?
böyle olup biten seylere böyle ucube bi forumda zırlayarak teselli aramayı bırakıp enerjini elinde olup da degistirebilecegin seyler icin harcadiginda büyüdüğünü anlayacaksın

böyle olup biten seylere böyle ucube bi forumda zırlayarak teselli aramayı bırakıp enerjini elinde olup da degistirebilecegin seyler icin harcadiginda büyüdüğünü anlayacaksın
Aminakoydugum high iq takilacaksin diye soyleyecegin lafi sikeyim

Boyle bir dunyada istedigin seye istedigin zamani harcasan ne yazar ? Pezevenk sanki bazi seyler dogumumuzdan kodlanmamis gibi konusuyor ya bagirtiyor

Dön redditine siktirtme belani göt lalesi

• +1
Reactions: Orcairis
Aminakoydugum high iq takilacaksin diye soyleyecegin lafi sikeyim

Boyle bir dunyada istedigin seye istedigin zamani harcasan ne yazar ? Pezevenk sanki bazi seyler dogumumuzdan kodlanmamis gibi konusuyor ya bagirtiyor

Dön redditine siktirtme belani göt lalesi
Indir 1

dogumundan kodlanmis bir seyse ve elinden bir sey gelmiyorsa kendini parmaklamanın da bi anlami yok, ama kendini parmaklayacaksan bile bunu herkesin onunde yapip kendini rezil etmen de faydasiz

• Ugh..
Reactions: NoxInfernum
View attachment 4969861
dogumundan kodlanmis bir seyse ve elinden bir sey gelmiyorsa kendini parmaklamanın da bi anlami yok, ama kendini parmaklayacaksan bile bunu herkesin onunde yapip kendini rezil etmen de faydasiz
Kendimi rezil etmek ???

Sen fazla normiesin evladim, en iyisi cek deleteyi o duzeltebilecegin hayatinda mutlukla yasa. Madem burada zaman kaybetmektense gercek hayatta bir seyler yapma imkanimiz var, forumda aktif olmasana.

Low iq, high iq larp normie

En sevmedigim

Daha yanit atip kendini rezil etme, dnr the rest

öl

• So Sad
Reactions: dlzm
Kendimi rezil etmek ???

Sen fazla normiesin evladim, en iyisi cek deleteyi o duzeltebilecegin hayatinda mutlukla yasa. Madem burada zaman kaybetmektense gercek hayatta bir seyler yapma imkanimiz var, forumda aktif olmasana.

Low iq, high iq larp normie

En sevmedigim

Daha yanit atip kendini rezil etme, dnr the rest

öl
çok büyük brainrotsun topluma kazandirilma ihtimalin cok dusuk