Ben ne malım amk

A

ascendantwill

Diamond
Kızlar arada flört etmeye çalışıyor çok pis tersliyorum ama istemsiz hay ben böyle işin aq

• JFL
  • +1
Reactions: kurdistan, Misogynist_Maxxer, Resistance. and 2 others
Kızlar arada flört etmeye çalışıyor çok pis tersliyorum ama istemsiz hay ben böyle işin aq
Kızda htb - htb+ aq ne malım amk ben nt olmam lazım benim

• JFL
Reactions: kurdistan, Serialsuicide and Resistance.
yarrak kafalı git kızla konuş:love:

• +1
Reactions: kurdistan
bende 2022 sigma erasında benimle konuşan mtb yi ghostlamıştım:lul: ne mal adamım ben

• +1
Reactions: kurdistan
bende 2022 sigma erasında benimle konuşan mtb yi ghostlamıştım:lul: ne mal adamım ben
Holy sigma male
images

• JFL
Reactions: kurdistan, jauscope and churmaxxed
kızın yaptığı en ufak harekette sikişmek istiyor anlamını çıkaran aptal türk erkeği

• JFL
Reactions: kurdistan, Auchelius, jauscope and 4 others
  • JFL
Reactions: meynet, kurdistan, Auchelius and 3 others
kızın yaptığı en ufak harekette sikişmek istiyor anlamını çıkaran aptal türk erkeği
erkeklerin yanlışlıkla gözü kaydığında bile arkadaşlarına "bana bakıyor kesin benden hoşlanıyor bana aşık" diyen @b@z@ dolu dmsine güvenen ve önünde tüm erkekleri kendine köpek yaptırabileceğini sanan aptal türk kızları hakkında ne demeli peki?

bi tık salladın sanki htb kız ilgi gösteriyosa cl fln olman lazım

kızı yollsana

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide and why not me?
tamamen o şekilde çalışıyor nerdeyse kanka ...
at kızı görelim tersini kanıtlamak istiyosan

ya kız HTB değil
yada sen CL sin
Ben cl felan değilim ama fena görünmüyorum bide boyumda fena değil ndyim tamamda ortamım geniş okulun çoğuyla arkadaşız yani her kıza karşı böyle değilim ama neyse s.et bak şimdi bir tane kız var random mtb bana seslendi ben siklemedim pre ascension zamanı ı zaman borderline mtn falanım sonra çözemedim ne zaman beni görse geldi niye cevap vermiyon falan böyle böyle bi ara bizim sınıfa geldi ben çok konuşmayı sevmiyorum direk yanıma oturdu burcun ne zırt zort terslesemde salmıyor 2 de bir muhabbet açıyordu baya fazla tersleyince gitti kanka lise bu bp geçerli ama o kadar da ağır değil

• +1
Reactions: Serialsuicide
Ben cl felan değilim ama fena görünmüyorum bide boyumda fena değil ndyim tamamda ortamım geniş okulun çoğuyla arkadaşız yani her kıza karşı böyle değilim ama neyse s.et bak şimdi bir tane kız var random mtb bana seslendi ben siklemedim pre ascension zamanı ı zaman borderline mtn falanım sonra çözemedim ne zaman beni görse geldi niye cevap vermiyon falan böyle böyle bi ara bizim sınıfa geldi ben çok konuşmayı sevmiyorum direk yanıma oturdu burcun ne zırt zort terslesemde salmıyor 2 de bir muhabbet açıyordu baya fazla tersleyince gitti kanka lise bu bp geçerli ama o kadar da ağır değil
bence bp nin en geçerli olduğu dönem lise amk

ya hikaye dümen yada ratingler yanlış
ki olabilir tanıdığın insanları doğru ratelemek baya zor

Last edited:
bence bp nin en geçerli olduğu dönem lise amk
Bide benim ne ig var ne de tel vardı o zaman ya kanka bak mesele nt olmak ben önceden 1 tık neyim öndeki kızı elliyordum random böyle böyle yanlış anlama tacizci değilim ama bildiğin taciz ettim kızı rahatsız olmadı aksine hoşuna gitti ama ben nd olunca siklemedim bi anda onu uğraşmayı sevmiyorum insanlarla geldi bi 5 10 kez selam verdi siklemeyince saldı o da beni ama mesela bu böyle çalışıyor genelde

Bide benim ne ig var ne de tel vardı o zaman ya kanka bak mesele nt olmak ben önceden 1 tık neyim öndeki kızı elliyordum random böyle böyle yanlış anlama tacizci değilim ama bildiğin taciz ettim kızı rahatsız olmadı aksine hoşuna gitti ama ben nd olunca siklemedim bi anda onu uğraşmayı sevmiyorum insanlarla geldi bi 5 10 kez selam verdi siklemeyince saldı o da beni ama mesela bu böyle çalışıyor genelde
kanka nd lik doğuştan geliyo amk nd nin ne demek olduğunu biliyomusun
nt den nd olmuyosun

kanka nd lik doğuştan geliyo amk nd nin ne demek olduğunu biliyomusun
nt den nd olmuyosun
Ya kanka şimdş ben öyle bi eleman değilim bak hayatta çok düşünmeyi kesebilyiyorum mal oluyorum o zaman bi tık ama böyle full nt olmaya başlıyorum ya mesela adama kafa atacam diye düşünmüyorum anında kafa atıyorum çokta sikimde olmuyor ama çok düşünmeye başlayınca nd oluyon kendim halledeyim guide yaparım eğer halledersem meseleyi

lisedede org kullanmayıver amk yazık ya
sırf ''çok nd yim çok incelim hahaha'' demek için org kullanıyosan cidden sil hesabını kanka git kızlar sana cevap veriyosa git kızlarla konuş buraya bir salise vakit harcama amk

Last edited:
  • JFL
Reactions: Serialsuicide

Users who are viewing this thread

Back