divisionpanzerfaust
İzzetin şafağı doğdu
traş oluyom fag european oluyom sakal cikiyo recai shitskender oluyorum niye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Yanlari kes biyik ve cenede birak hatta biyik da biraz etnik gosteriyo ama olsuntraş oluyom fag european oluyom sakal cikiyo recai shitskender oluyorum niye
Sen kac yasindasin aqYanlari kes biyik ve cenede birak hatta biyik da biraz etnik gosteriyo ama olsun
Lise 3 umSen kac yasindasin aq
sakal kac yasinda cikmaya basladiLise 3 um
Knk 8 de biyigim vardi tuy tuy lisede kesmeye basladim suan cikiyosakal kac yasinda cikmaya basladi
15 de baslamisti benim sakal amkKnk 8 de biyigim vardi tuy tuy lisede kesmeye basladim suan cikiyo
Knk baban neandertal mi mk15 de baslamisti benim sakal amk
Bıyık 12-13 gibi
erken ergenlikcellKnk baban neandertal mi mk
sakal ascendliuo yani senitraş oluyom fag european oluyom sakal cikiyo recai shitskender oluyorum niye
niye sureyim olm sakalim cok cikiyominoxidil sür
Yarrak kafasi sakalim cok cikiyor diye sikayet ediyorum ben zatenBrutal folikükpill. Minox or death
üstteki chad amk
Hernan'ın kayıp kardeşi amk, 1-2 sene önce tiktok'ta falan paylaştılar ama unutuldu, afganlı bir askermiş duyduğum kadarıyla.üstteki chad amk
KÜÇÜKMÜŞSÜN LAN KARDEŞŞLise 3 um
Sen kacsinKÜÇÜKMÜŞSÜN LAN KARDEŞŞ
20 askere gidiyorum aq 2 ay sonraSen kacsin
bedelli mi20 askere gidiyorum aq 2 ay sonra
aynı ben amk
bedelli giden götünü siktirsin ben 6 ay daha uzatıp 12 ay yapacam askerliğibedelli mi
Bittiaynı ben amk
adam chad bu aradaBitti
patates soyacan knkbedelli giden götünü siktirsin ben 6 ay daha uzatıp 12 ay yapacam askerliği
Üstteki olan değil mi?adam chad bu arada
patates soyacan knk
salak mısın amk orada 2. 6 aya kalıcam diyorum patates diyorsunadam chad bu arada
patates soyacan knk
İyice temizle tuvaletleribedelli giden götünü siktirsin ben 6 ay daha uzatıp 12 ay yapacam askerliği
tamam yarram temizlerim git sende 21 gün kadınlık yapİyice temizle tuvaletleri
Afferimtamam yarram temizlerim git sende 21 gün kadınlık yap![]()
siktir bokAfferim