ascendantwill
A
Sürekli insan öldürmek geliyor aklıma hani bi ara rüyamda birilerini öldürmüştüm çok zevk veriyordu niye ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
O neKardeşim sende mental retasyon var geçmiş olsun
Bana geri zekalı mi diyorsun kardeşim iq testi falanda yaptırdım hani düşük zekalı değilim şu menas attığını yapmistimKardeşim sende mental retasyon var geçmiş olsun
Onun bir anlamı yok iq testleri cope, ve dediğim şey eski bir threaddeki reply’e gönderi, senin bu insanları öldürme düşüncen kısmi olarak dürtüsel olabilir yada psikolojik problemlerin vardır.Bana geri zekalı mi diyorsun kardeşim iq testi falanda yaptırdım hani düşük zekalı değilim şu menas attığını yapmistim
Yani mesela insanların genel olarak hissettiği duyguları tam yaşayamıyorum mu desem genelde ayak uydurmaya çalışıyorum amaOnun bir anlamı yok iq testleri cope, ve dediğim şey eski bir threaddeki reply’e gönderi, senin bu insanları öldürme düşüncen kısmi olarak dürtüsel olabilir yada psikolojik problemlerin vardır.
KARDEŞİM SEN DARK TRİAD OLMUŞSUNSürekli insan öldürmek geliyor aklıma hani bi ara rüyamda birilerini öldürmüştüm çok zevk veriyordu niye ?
Taşşak geçme laKARDEŞİM SEN DARK TRİAD OLMUŞSUN

Harbi soruyorum amgunderbite hater jr knk manitanı dövmekle başlayabilirsin sonra rira olursun dark triad![]()
insan öldürmek hoşuna gidiyosa malsın amk git kendini öldürHarbi soruyorum amg
Benimde aklıma geliyor amk ama masum, güçsüzleri değil ikimizde teçhizatlı olucaz kim alırsainsan öldürmek hoşuna gidiyosa malsın amk git kendini öldür
kolezyum vssi gircen knk romadaki gibi kılıç kalkan kim alırsaBenimde aklıma geliyor amk ama masum, güçsüzleri değil ikimizde teçhizatlı olucaz kim alırsa
Çok iyi olurdukolezyum vssi gircen knk romadaki gibi kılıç kalkan kim alırsa![]()
drona gerek yok amkÇok iyi olurdu, paralı askerlik yapmayı düşünüyordum ama muhtemelen çin yapımı bir drone tarafından parçalara ayrılacağım için vazgeçtim
annen uyurken annenin boğazına bıçak saplaSürekli insan öldürmek geliyor aklıma hani bi ara rüyamda birilerini öldürmüştüm çok zevk veriyordu niye ?
Çatışırken biri tarafından olsa koymaz ama uzaktan drone tarafından olması koyar anlatabiliyormuyum chivalrydrona gerek yok amk
deneyimden konuştuannen uyurken annenin boğazına bıçak sapla
annen uyurken annenin boğazına bıçak sapla
Ne diyorbu orospu cocguannen uyurken annenin boğazına bıçak sapla
Psikolojitir herhaldeSürekli insan öldürmek geliyor aklıma hani bi ara rüyamda birilerini öldürmüştüm çok zevk veriyordu niye ?
Umarım bende dahil degilimdirher insan mi yoksa belli bir kısım mı
Evini biliyorum kanka bigece ansizinUmarım bende dahil degilimdir