ZerefDragnee1l
fakecel
sa bu benleri düşürebilmek için sirke kullanıyolarmıs mantıklı mı başka öneriniz var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
doktora gitcek zaman yok okuldanYüzündeki benleri elleme çok rahatsız oluyorsan doktora
kötü göstermesi falan pek umrumda değil genel olarak yüzümde scar olmasını istemiyorum, bir de ben sadece yüzde mi çıkıyor amk?Ben seni kötü gösteren birşey değil sorunu başka özelliklerinde aramalısın
Yüzünde olmasa neden kurtulmak isteyesin diye düşündüm. Zaten başka bir yerinde var ve istemiyorsan o zaman daha saçmakötü göstermesi falan pek umrumda değil genel olarak yüzümde scar olmasını istemiyorum, bir de ben sadece yüzde mi çıkıyor amk?
tbh koldaki benler kötü duruyorYüzünde olmasa neden kurtulmak isteyesin diye düşündüm. Zaten başka bir yerinde var ve istemiyorsan o zaman daha saçma
Ne kadar büyük?tbh koldaki benler kötü duruyor
çapını ölçmedim ama muhtemelen 2-3 cm bir çapı varNe kadar büyük?
O zaman kötü durur chatgpt kullan böyle sorunların içinçapını ölçmedim ama muhtemelen 2-3 cm bir çapı var
Yüzdeki benler genelde sinir dokularına bağlı oluyor kafana göre bişey yapmaçapını ölçmedim ama muhtemelen 2-3 cm bir çapı var
koldan bahsediyoruzYüzdeki benler genelde sinir dokularına bağlı oluyor kafana göre bişey yapma
2-3 cm değildir oçapını ölçmedim ama muhtemelen 2-3 cm bir çapı var
1.5-22-3 cm değildir o