Serialsuicide
foid foid go away, spike my cortisol another day
mogeater, auitistsavior yada şu godzilla nickli user gibi otistik olmak istiyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kanka bızde var ben dıyorum sanamogeater, auitistsavior yada şu godzilla nickli user gibi otistik olmak istiyom
ama onlar kadar degil onlar ayrı seviyeKanka bızde var ben dıyorum sana![]()
Babayla zor yarısılarama onlar kadar degil onlar ayrı seviye
maarda planı mı yaparız diyosunBabayla zor yarısılar
Sen yınede rope lama knk olmadı ızmıre gel mal mal takılırız senle
Ne lan maarda planımaarda planı mı yaparız diyosun
netanyahu üldürür beni söyleyememNe lan maarda planı
Sen gel ızmıre maardayı da alıp ıncel cave de anlatıcaz herseyınetanyahu üldürür beni söyleyemem
batcave gibi bi şey mi bu @Auchelius ismi aucheliuscave olsunSen gel ızmıre maardayı da alıp ıncel cave de anlatıcaz herseyı
Evet auchelius pfp var her yerınde hatta bayrak olarakbatcave gibi bi şey mi bu @Auchelius ismi aucheliuscave olsun
batcave gibi bi şey mi bu @Auchelius ismi aucheliuscave olsun
Yav bu konu dönüp dolaşıp nasıl geldi amk.Evet auchelius pfp var her yerınde hatta bayrak olarak
ya of açelyus tutulması ne zaman olacaktı kürtlerin çoğu geri geldi hadi lütfenYav bu konu dönüp dolaşıp nasıl geldi amk.
@anathema ve sen ibne niye benim aviyi kullanıyorsun.
AUİTİSTSAVİOR OTİSTİK DEĞİLmogeater, auitistsavior yada şu godzilla nickli user gibi otistik olmak istiyom
nasıl degil amk otistikti düpedümdüz ama high iq'yduAUİTİSTSAVİOR OTİSTİK DEĞİL
HIGH IQ ≠ OTİZMnasıl degil amk otistikti düpedümdüz ama high iq'ydu
hem otistikti hem high iqyduHIGH IQ ≠ OTİZM
asil sen neden benim aviyi kullaniyorsun amk@@anathema ve sen ibne niye benim aviyi kullanıyorsun.![]()
olm adam asperger degil miHIGH IQ ≠ OTİZM
HATIRLAMIYORUM AMA OTİSTİK DAVRANDIĞINI GÖRMEDİMolm adam asperger degil mi
Sen kafayı yemişsin çabuk değiş o aviyiasil sen neden benim aviyi kullaniyorsun amk
avinin gercek sahibi olsam da bi tatsizlik cikmamasi icin degistirdimSen kafayı yemişsin çabuk değiş o aviyi
DASOFKDASDMFSADFAS TERS ÇEVİRMİŞ ADAM Bİ DE FDAMSKFDAKSDFMSAKMDFASMavinin gercek sahibi olsam da bi tatsizlik cikmamasi icin degistirdim
Ulan amina kodugum bu neavinin gercek sahibi olsam da bi tatsizlik cikmamasi icin degistirdim
Mükkemel kardeşim aviavinin gercek sahibi olsam da bi tatsizlik cikmamasi icin degistirdim
sorun nedirUlan amina kodugum bu ne