Beni dürüstçe bi puanlasanıza

Furketan

Furketan

Iron
Ratingim kaç ve potansiyelim ne? Sakal-bıyık ve tıraşlı olmam ne kadar fark ediyor size göre? Tavsiyelerinize açığım (hard veya softmaxx fark etmez)

• +1
Reactions: Thrill and Deleted member 277275
Ratingim kaç ve potansiyelim ne? Sakal-bıyık ve tıraşlı olmam ne kadar fark ediyor size göre? Tavsiyelerinize açığım (hard veya softmaxx fark etmez)
Kanki postu editleywbiliyosan fotolari sil direk burayada atma kendini rating sorcaksan ozelden sor millete

• +1
bence kendini doxxlama bro

• +1
Reactions: Thrill, h1rumirinx and Deleted member 277275
kanka postu editle yüzünü sil herkese açık atma burda birgün ilerde karşına çıkar @Resistance. forumun en güvenilir kişilerinden ona özelden at

hltnsin bu arada lmtn de olabilir side iyi

Last edited:
  • +1
Reactions: Resistance., Thrill and h1rumirinx
Amınıza koyim hepinizde iyilik meleğisiniz hemen sildiriyonuz sabahın 6 sında bir göreydim adamı

• JFL
Reactions: Jahrein, Orcairis, flows5991 and 4 others
  • +1
Ne bileyim amk herkes paylaşıyodu paylaşayım dedim

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 277275 and Deleted member 251512
  • +1
Reactions: Deleted member 277275
Amınıza koyim hepinizde iyilik meleğisiniz hemen sildiriyonuz sabahın 6 sında bir göreydim adamı
kanka sen bi muteyi aç amk şundan oldun iyice
Images   2026 01 30T044724096

• +1
Reactions: Thrill
  • JFL
  • +1
Reactions: Orcairis, iwishiwastaller and Thrill
Ne bileyim amk herkes paylaşıyodu paylaşayım dedim
@Resistance. ye dmden at en güvenilir kişilerden biridir yardımcı olur kullanıcı adının üstüne bas start conversation var

• +1
Reactions: Orcairis, Resistance. and Thrill
Lanet kelle colab gelse bi de var yaa
LANET KELLE COLLAB NERDEN AKLINA GELDI AMK SNDNNWBDBNWNDNSNSNDNDNWNDNSNSMDÖLDLSLDLSMSM

• JFL
  • +1
Reactions: Orcairis, Fridx, iwishiwastaller and 1 other person
kanka sen bi muteyi aç amk şundan oldun iyice
View attachment 4597355
Olm dcde konuşunca çıkamıyorum ben ork başka dc başka burda bir şey yazıyorum gidiyoru ne yapcaksam yapıyorum 20 dk sonra bida acıyorum orda ekran başından kalkamıyorumda okul acılınca gelcem ztn sakin

• +1
Olm dcde konuşunca çıkamıyorum ben ork başka dc başka burda bir şey yazıyorum gidiyoru ne yapcaksam yapıyorum 20 dk sonra bida acıyorum orda ekran başından kalkamıyorumda okul acılınca gelcem ztn sakin
TRENDYOL FITNESS SETINE ODAKLANMAK ICIN DISCORDU SALAN ADAM

• JFL
  • +1
Reactions: Orcairis, iwishiwastaller, Thrill and 1 other person
TRENDYOL FITNESS SETINE ODAKLANMAK ICIN DISCORDU SALAN ADAM
Bloodborne oynuyom bide onada odaklanmam lazım az 3 gün kaldı bitircem 3 günde

• JFL
Bloodborne oynuyom bide onada odaklanmam lazım az 3 gün kaldı bitircem 3 günde
boş boş oyunlar amk zula gelin rank kasak en son rom mu kestin

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill and Deleted member 251512
boş boş oyunlar amk zula gelin rank kasak en son rom mu kestin
hltn mltn falan noluyo normienin highını midini anladım da bunlar mid low tier tarzı ara geçişler falan mı baya uzagim konuya

• +1
  • +1
hltn mltn falan noluyo normienin highını midini anladım da bunlar mid low tier tarzı ara geçişler falan mı baya uzagim konuya
kanka ltn mtn htn falan biliyosundur zaten ltn ortalama oluyo işte bide bunlar içinde ayrılıyo mesela hltn high ltn demek ltn nin üst kısımları lltn low ltn oluyo daha cirkin ltnler, bir tık ortalama altı oluyolar anlatabilmişimdir umarım

Last edited:
  • +1
  • +1
  • WTF
Reactions: Thrill and Deleted member 251512
kanka ltn mtn htn falan biliyosundur zaten ltn ortalama oluyo işte bide bunlar içinde ayrılıyo mesela hltn high ltn demek ltn nin üst kısımları lltn low ltn oluyo daha cirkin ltnler bir tık ortalama altı anlatabilmişimdir umarım
Bro ltnyi ortalama alıyosan ltnler arası cirkin sayılan bi ltn nasıl ortalama altı olabilir ki? 10 üzerinden karşılıklarını yazabilir misin. Googlea Reddite yazdım da bu forumda daha detaylı terimler var galiba.

• +1
Bro ltnyi ortalama alıyosan ltnler arası cirkin sayılan bi ltn nasıl ortalama altı olabilir ki? 10 üzerinden karşılıklarını yazabilir misin. Googlea Reddite yazdım da bu forumda daha detaylı terimler var galiba.
kanka üçe ayrılıyo işte ltn lltn ltn(mltn de denir) ve hltn burayı simdi çözdün umarım mltn ortalama denilebilir işte 10 üzerinden rating olarak ltn 4-5 mtn 5-6 htn 6-6.5 chadlite 6.5-7.5 7.5 ve üstüde chad desem yanliş olmaz ye düşiniyorum ama rating hakkında hiç bilgim yok nerdeyse

• +1