![kennedy313](/data/avatars/l/116/116187.jpg?1735382452)
kennedy313
Should I drink a coffee or looksmax?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Global kısmında benden daha yüksek ratelemişler vay aqAşırı derece çirkin bir insanım ve hayatımı çirkin biri olarak geçirdim. Artık bunu düzeltme zamanı ve yeni bir aidiyet/benlik için ilk adımımı atıyorum.
Ülkücülügu bırakmanıdaha iyi bir "kişiliğe" sahip olmam için bana ne önerirsiniz?
ülkücü değilimÜlkücülügu bırakmanı
evet boyum 1.86 ama ailemdekiler şuan 1.96/7 falan okuldaki en uzun kişide benim ve birkaç üst sınıftan daha uzunum spor yapsam cidden bir işe yarar mı?boyunda 186 falanmış git spor yap lean ol yağ oranını düşür yeterde artar
yağ oranını düşürmek dışında ascendletecek pek softmax yok zatenevet boyum 1.86 ama ailemdekiler şuan 1.96/7 falan okuldaki en uzun kişide benim ve birkaç üst sınıftan daha uzunum spor yapsam cidden bir işe yarar mı?
yağ oranımı düşürsem bir işe yarar mı çok kavramlara hakim değilimyağ oranını düşürmek dışında ascendletecek pek softmax yok zaten
lan ne kafa siktin sg spor yap yağ oranını düşür sosyal olarak özürlü değilsen 21 yaşına kadar en az 5 am sikmiş olman lazım buraya gelip foto yorumlatanların gerizekalılık çığırtıyor gargomel31 nickli anası yemeğine ilaç katan oç sana ltn deyince hayat bitti miyağ oranımı düşürsem bir işe yarar mı çok kavramlara hakim değilim
2 yıllık bir ilişkim var ve okuldaki bazı kızlar sevgilileri benden nefret etmeme rağmen benle konuşuyor şuanki sevgilimde yaklaşık bi 0.5 yıl benim mal mal triplerim yüzünden "peşimde koştu" ama burdaki çoğu sikko lavuk yüzünden moralim düşüyor ayrıca Chico, Jordan, Sean, Ellias gibilerini gördükçe kendimi yetersiz görüyorum. Ama teşekkür ederim spora başlayacağım evimin orada bir gym var yılbaşından sonra oraya yazılacağım ki hali hazırda yüzmeye gidiyorum.lan ne kafa siktin sg spor yap yağ oranını düşür sosyal olarak özürlü değilsen 21 yaşına kadar en az 5 am sikmiş olman lazım buraya gelip foto yorumlatanların gerizekalılık çığırtıyor gargomel31 nickli anası yemeğine ilaç katan oç sana ltn deyince hayat bitti mi
sosyal özürlü kardeşim benim sizi topluma kazandıracağız inşallah2 yıllık bir ilişkim var ve okuldaki bazı kızlar sevgilileri benden nefret etmeme rağmen benle konuşuyor şuanki sevgilimde yaklaşık bi 0.5 yıl benim mal mal triplerim yüzünden "peşimde koştu" ama burdaki çoğu sikko lavuk yüzünden moralim düşüyor ayrıca Chico, Jordan, Sean, Ellias gibilerini gördükçe kendimi yetersiz görüyorum. Ama teşekkür ederim spora başlayacağım evimin orada bir gym var yılbaşından sonra oraya yazılacağım ki hali hazırda yüzmeye gidiyorum.
O boyla nasıl okulun en uzunu olabiliyon amk hakkaride misinevet boyum 1.86 ama ailemdekiler şuan 1.96/7 falan okuldaki en uzun kişide benim ve birkaç üst sınıftan daha uzunum spor yapsam cidden bir işe yarar mı?
kendi yaş grubuma göre en uzun benim okulda ki bu halimle benden üst sınıf 6-7 kişiden daha uzunumO boyla nasıl okulun en uzunu olabiliyon amk hakkaride misin
Kanka sıraya gir xlegend ve seni idama gönderiyorumdaha iyi bir "kişiliğe" sahip olmam için bana ne önerirsiniz?
whoishe nerdeKanka sıraya gir xlegend ve seni idama gönderiyorum
186boyum olsun baska bisi istemiyomevet boyum 1.86 ama ailemdekiler şuan 1.96/7 falan okuldaki en uzun kişide benim ve birkaç üst sınıftan daha uzunum spor yapsam cidden bir işe yarar mı?
Onuda koyacaktımda yaşı 19 diye göz kırpdımwhoishe nerde
Toprak ne arıyon burda kardeşim ben kerem buaradaAşırı derece çirkin bir insanım ve hayatımı çirkin biri olarak geçirdim. Artık bunu düzeltme zamanı ve yeni bir aidiyet/benlik için ilk adımımı atıyorum.
Hani 192ydin oç atacağın yalanı sikemevet boyum 1.86 ama ailemdekiler şuan 1.96/7 falan okuldaki en uzun kişide benim ve birkaç üst sınıftan daha uzunum spor yapsam cidden bir işe yarar mı?
Maymundan 1dk önce doğmuş
Salağa bak yerinde olsam hesabımı silerdim beni bulmasın diye adam burdayım diye mesaj atıyorSene 2023 pre ascension kero ve toprak
Kral klavye delikanlılığıyla olmuyor herşeySalağa bak yerinde olsam hesabımı silerdim beni bulmasın diye adam burdayım diye mesaj atıyor
Cok komik geldiBak seni öldürürüm cesedini Müge Anlı bile bulamaz
ben klayve delikanlısıyımKral klavye delikanlılığıyla olmuyor herşeyBoyum posum var çevrem var asosyal olduğuma bakma benim için canını verecek arkadaşlarım var.Anca bonekingden falan korkarım beni vurur diye amk
![]()
Bundan sonra bana EMİR BABA diye sesleneceksinKral klavye delikanlılığıyla olmuyor herşeyBoyum posum var çevrem var asosyal olduğuma bakma benim için canını verecek arkadaşlarım var.Anca bonekingden falan korkarım beni vurur diye amk
![]()
Knk bu kendini paylasan cocugun ust dudagi nerdeben klayve delikanlısıyım
yarragım çocuk tavsiye istemiş ortalama bi latin karıyı allah diye atıyon neye benzedigini cok merak ediyom nası bi sub5sin acaba
bf düşürüp zargana olabilirsin cilt bakımı yap testonu arttırmaya çalış spor + takviye tribulus terretiris gibi sadece yüz istiyosanAşırı derece çirkin bir insanım ve hayatımı çirkin biri olarak geçirdim. Artık bunu düzeltme zamanı ve yeni bir aidiyet/benlik için ilk adımımı atıyorum.
ne tavsiyesi vericem low iq velet ameliyattan başka çaresi var mıyarragım çocuk tavsiye istemiş ortalama bi latin karıyı allah diye atıyon neye benzedigini cok merak ediyom nası bi sub5sin acaba
taş çatlasın 15 yaşında kalbini kırmaya değmez hardmax yapacan de direktne tavsiyesi vericem low iq velet ameliyattan başka çaresi var mı![]()
sadece libidotakviye tribulus terretiris gibi sadece yüz istiyosan
Ya salak misjn sen amk kendini niye modellerle kiyasliyon2 yıllık bir ilişkim var ve okuldaki bazı kızlar sevgilileri benden nefret etmeme rağmen benle konuşuyor şuanki sevgilimde yaklaşık bi 0.5 yıl benim mal mal triplerim yüzünden "peşimde koştu" ama burdaki çoğu sikko lavuk yüzünden moralim düşüyor ayrıca Chico, Jordan, Sean, Ellias gibilerini gördükçe kendimi yetersiz görüyorum. Ama teşekkür ederim spora başlayacağım evimin orada bir gym var yılbaşından sonra oraya yazılacağım ki hali hazırda yüzmeye gidiyorum.
Bu yasta bile senden fazla testom vardir amk sen gorum yapmaBak seni öldürürüm cesedini Müge Anlı bile bulamaz
KES LAN SARI ÇİYANBu yasta bile senden fazla testom vardir amk sen gorum yapma
Ya şu ilkel tehditleri bırakın amk subhumanlarıBak seni öldürürüm cesedini Müge Anlı bile bulamaz
Yaş kaç knk, midfacein uzun baya veya kamera yarrak gibiAşırı derece çirkin bir insanım ve hayatımı çirkin biri olarak geçirdim. Artık bunu düzeltme zamanı ve yeni bir aidiyet/benlik için ilk adımımı atıyorum.
Femboymaxxing yap östro elmacıklarını öne alır boyun da trans model olmak için sınır seviyede hadi bakalım şimdiden tcnin sayılı trans modelleri arasındasın.Aşırı derece çirkin bir insanım ve hayatımı çirkin biri olarak geçirdim. Artık bunu düzeltme zamanı ve yeni bir aidiyet/benlik için ilk adımımı atıyorum.
kamera yarrak gibi vivo y35 kullaniyorum. bide yaş 15Yaş kaç knk, midfacein uzun baya veya kamera yarrak gibi
ilk okulda dudağım patladı o yüzden üst dudağım direkt yokKnk bu kendini paylasan cocugun ust dudagi nerde