Beni düzelt.

kennedy313

kennedy313

Should I drink a coffee or looksmax?
Aşırı derece çirkin bir insanım ve hayatımı çirkin biri olarak geçirdim. Artık bunu düzeltme zamanı ve yeni bir aidiyet/benlik için ilk adımımı atıyorum.

Attachments

• IMG_20241228_134249.jpg
    IMG_20241228_134249.jpg
    2.3 MB · Views: 0
  • IMG_20241025_221840_262.jpg
    IMG_20241025_221840_262.jpg
    27.4 KB · Views: 0
  • IMG_20241021_081059.jpg
    IMG_20241021_081059.jpg
    1.1 MB · Views: 0
  • JFL
  • +1
Reactions: GatoradeTRZ8, Hattab and lagrange10
daha iyi bir "kişiliğe" sahip olmam için bana ne önerirsiniz?

• JFL
Reactions: GatoradeTRZ8 and lagrange10
Maymundan 1dk önce doğmuş

• JFL
Reactions: Deleted member 93990
Aşırı derece çirkin bir insanım ve hayatımı çirkin biri olarak geçirdim. Artık bunu düzeltme zamanı ve yeni bir aidiyet/benlik için ilk adımımı atıyorum.
Global kısmında benden daha yüksek ratelemişler vay aq

• JFL
Reactions: Deleted member 102323
boyunda 186 falanmış git spor yap lean ol yağ oranını düşür yeterde artar

• +1
Reactions: Ashoimex
boyunda 186 falanmış git spor yap lean ol yağ oranını düşür yeterde artar
evet boyum 1.86 ama ailemdekiler şuan 1.96/7 falan okuldaki en uzun kişide benim ve birkaç üst sınıftan daha uzunum spor yapsam cidden bir işe yarar mı?

evet boyum 1.86 ama ailemdekiler şuan 1.96/7 falan okuldaki en uzun kişide benim ve birkaç üst sınıftan daha uzunum spor yapsam cidden bir işe yarar mı?
yağ oranını düşürmek dışında ascendletecek pek softmax yok zaten
kemiksizsen leanda olsan yüzün yağlı kalır fotoyu göremediğim için bilmiyorum

Last edited:
yağ oranını düşürmek dışında ascendletecek pek softmax yok zaten
yağ oranımı düşürsem bir işe yarar mı çok kavramlara hakim değilim

• +1
yağ oranımı düşürsem bir işe yarar mı çok kavramlara hakim değilim
lan ne kafa siktin sg spor yap yağ oranını düşür sosyal olarak özürlü değilsen 21 yaşına kadar en az 5 am sikmiş olman lazım buraya gelip foto yorumlatanların gerizekalılık çığırtıyor gargomel31 nickli anası yemeğine ilaç katan oç sana ltn deyince hayat bitti mi

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 93990 and Ashoimex
lan ne kafa siktin sg spor yap yağ oranını düşür sosyal olarak özürlü değilsen 21 yaşına kadar en az 5 am sikmiş olman lazım buraya gelip foto yorumlatanların gerizekalılık çığırtıyor gargomel31 nickli anası yemeğine ilaç katan oç sana ltn deyince hayat bitti mi
2 yıllık bir ilişkim var ve okuldaki bazı kızlar sevgilileri benden nefret etmeme rağmen benle konuşuyor şuanki sevgilimde yaklaşık bi 0.5 yıl benim mal mal triplerim yüzünden "peşimde koştu" ama burdaki çoğu sikko lavuk yüzünden moralim düşüyor ayrıca Chico, Jordan, Sean, Ellias gibilerini gördükçe kendimi yetersiz görüyorum. Ama teşekkür ederim spora başlayacağım evimin orada bir gym var yılbaşından sonra oraya yazılacağım ki hali hazırda yüzmeye gidiyorum.

• JFL
2 yıllık bir ilişkim var ve okuldaki bazı kızlar sevgilileri benden nefret etmeme rağmen benle konuşuyor şuanki sevgilimde yaklaşık bi 0.5 yıl benim mal mal triplerim yüzünden "peşimde koştu" ama burdaki çoğu sikko lavuk yüzünden moralim düşüyor ayrıca Chico, Jordan, Sean, Ellias gibilerini gördükçe kendimi yetersiz görüyorum. Ama teşekkür ederim spora başlayacağım evimin orada bir gym var yılbaşından sonra oraya yazılacağım ki hali hazırda yüzmeye gidiyorum.
sosyal özürlü kardeşim benim sizi topluma kazandıracağız inşallah

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 93990 and Ashoimex
O boyla nasıl okulun en uzunu olabiliyon amk hakkaride misin

• JFL
  • +1
Reactions: oguzk, Ashoimex and Deleted member 115533
O boyla nasıl okulun en uzunu olabiliyon amk hakkaride misin
kendi yaş grubuma göre en uzun benim okulda ki bu halimle benden üst sınıf 6-7 kişiden daha uzunum

• +1
  • JFL
Reactions: xlegend and Ashoimex
186boyum olsun baska bisi istemiyom

• So Sad
Reactions: recai iskender
Toprak ne arıyon burda kardeşim ben kerem buarada:lul:

Hani 192ydin oç atacağın yalanı sikem

Beylwr ben buadamla az anı biriktirmedim amına koyam yarramı gören nadide insanlardan bu adam

Sene 2023 pre ascension kero ve toprak

Attachments

• IMG_1448.png
    IMG_1448.png
    844.8 KB · Views: 0
  • +1
  • JFL
Reactions: IBlameMyRamus, Deleted member 93990 and xlegend
yüz olarak over

190 adamin suratı nasıl bukadar kısa olabiliyor amk butun kemikler recessed bidw sil occcc silll gozlerim

• +1
Reactions: Deleted member 114712, Deleted member 93990 and Ashoimex
Sene 2023 pre ascension kero ve toprak
Salağa bak yerinde olsam hesabımı silerdim beni bulmasın diye adam burdayım diye mesaj atıyor

• JFL
Reactions: Deleted member 93990, Deleted member 51789, recai iskender and 1 other person
Salağa bak yerinde olsam hesabımı silerdim beni bulmasın diye adam burdayım diye mesaj atıyor
Kral klavye delikanlılığıyla olmuyor herşey :lul: Boyum posum var çevrem var asosyal olduğuma bakma benim için canını verecek arkadaşlarım var.Anca bonekingden falan korkarım beni vurur diye amk:lul:

• JFL
Reactions: Deleted member 93990 and Deleted member 51789
Kral klavye delikanlılığıyla olmuyor herşey :lul: Boyum posum var çevrem var asosyal olduğuma bakma benim için canını verecek arkadaşlarım var.Anca bonekingden falan korkarım beni vurur diye amk:lul:
ben klayve delikanlısıyım

• Woah
  • JFL
Reactions: recai iskender, ER enjoyer and Deleted member 51789
Bundan sonra bana EMİR BABA diye sesleneceksin

• JFL
Reactions: Deleted member 93990, Deleted member 51789 and ER enjoyer
yarragım çocuk tavsiye istemiş ortalama bi latin karıyı allah diye atıyon neye benzedigini cok merak ediyom nası bi sub5sin acaba

• JFL
Reactions: Deleted member 93990
bf düşürüp zargana olabilirsin cilt bakımı yap testonu arttırmaya çalış spor + takviye tribulus terretiris gibi sadece yüz istiyosan

yarragım çocuk tavsiye istemiş ortalama bi latin karıyı allah diye atıyon neye benzedigini cok merak ediyom nası bi sub5sin acaba
ne tavsiyesi vericem low iq velet ameliyattan başka çaresi var mı :lul:

• +1
Reactions: Mehmet Arga
ne tavsiyesi vericem low iq velet ameliyattan başka çaresi var mı :lul:
taş çatlasın 15 yaşında kalbini kırmaya değmez hardmax yapacan de direkt :blackpill::blackpill::blackpill:

Ya salak misjn sen amk kendini niye modellerle kiyasliyon

• +1
  • JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 51789, ER enjoyer and Ashoimex
Yaş kaç knk, midfacein uzun baya veya kamera yarrak gibi

Allah bile düzeltemez bu tipi amk QW9XMFRIUGRIOEUGVEOWGNBTEWGOWTHGITWRBNHWIRNGWE

• +1
Reactions: warlordofvindex
Allah tipten alıp boya vermiş

Femboymaxxing yap östro elmacıklarını öne alır boyun da trans model olmak için sınır seviyede hadi bakalım şimdiden tcnin sayılı trans modelleri arasındasın.

Yaş kaç knk, midfacein uzun baya veya kamera yarrak gibi
kamera yarrak gibi vivo y35 kullaniyorum. bide yaş 15

Knk bu kendini paylasan cocugun ust dudagi nerde
ilk okulda dudağım patladı o yüzden üst dudağım direkt yok