Beni düzelt.

Aşırı derece çirkin bir insanım ve hayatımı çirkin biri olarak geçirdim. Artık bunu düzeltme zamanı ve yeni bir aidiyet/benlik için ilk adımımı atıyorum.
Seni ancak ameliyat kurtarır

İyidir toprağım senden naber yurtdışı olayları halloldumu?
he valla geri geldik vatana, tutunamadık yurtdışında olmadı malesef

Aşırı derece çirkin bir insanım ve hayatımı çirkin biri olarak geçirdim. Artık bunu düzeltme zamanı ve yeni bir aidiyet/benlik için ilk adımımı atıyorum.
Cirkinsin ve ameliyatsiz duzelmezsin. Çirkin olduğunu kabullen ve hayatini buna göre yeniden sekillendir.

• JFL
  • Love it
Reactions: Deleted member 114712 and Deleted member 51789
Dkamera yarrak gibi vivo y35 kullaniyorum. bide yaş 15
Daha gençsin iyi. Aga thumbpull yapıyorsun, mewing çok bi sikime yaramıyor zaten ama yap yine de. Bi de spora gidiyorsun, supplement alıyorsun, radikal bir şey yapmak istiyorsan HGH'e başla. Forumda gezmeye devam et.

2 yıllık bir ilişkim var ve okuldaki bazı kızlar sevgilileri benden nefret etmeme rağmen benle konuşuyor şuanki sevgilimde yaklaşık bi 0.5 yıl benim mal mal triplerim yüzünden "peşimde koştu" ama burdaki çoğu sikko lavuk yüzünden moralim düşüyor ayrıca Chico, Jordan, Sean, Ellias gibilerini gördükçe kendimi yetersiz görüyorum. Ama teşekkür ederim spora başlayacağım evimin orada bir gym var yılbaşından sonra oraya yazılacağım ki hali hazırda yüzmeye gidiyorum.

• +1
Reactions: Ashoimex
2 yıllık bir ilişkim var ve okuldaki bazı kızlar sevgilileri benden nefret etmeme rağmen benle konuşuyor şuanki sevgilimde yaklaşık bi 0.5 yıl benim mal mal triplerim yüzünden "peşimde koştu" ama burdaki çoğu sikko lavuk yüzünden moralim düşüyor ayrıca Chico, Jordan, Sean, Ellias gibilerini gördükçe kendimi yetersiz görüyorum. Ama teşekkür ederim spora başlayacağım evimin orada bir gym var yılbaşından sonra oraya yazılacağım ki hali hazırda yüzmeye gidiyorum.
Elias'ı mogluyorum amk 0 çekicilik

• JFL
Reactions: recai iskender, Peter Steele and Ashoimex