![kennedy313](/data/avatars/l/116/116187.jpg?1735382452)
kennedy313
Should I drink a coffee or looksmax?
- OP
naber la keremBeylwr ben buadamla az anı biriktirmedim amına koyam yarramı gören nadide insanlardan bu adam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
naber la keremBeylwr ben buadamla az anı biriktirmedim amına koyam yarramı gören nadide insanlardan bu adam
zamanında salladık biraz kusura bakma be kralHani 192ydin oç atacağın yalanı sikem
Seni ancak ameliyat kurtarırAşırı derece çirkin bir insanım ve hayatımı çirkin biri olarak geçirdim. Artık bunu düzeltme zamanı ve yeni bir aidiyet/benlik için ilk adımımı atıyorum.
Ne alaka amkilk okulda dudağım patladı o yüzden üst dudağım direkt yok
valla yani bende bilmiyorum ondan herhalde amkNe alaka amk
İyidir toprağım senden naber yurtdışı olayları halloldumu?naber la kerem
he valla geri geldik vatana, tutunamadık yurtdışında olmadı malesefİyidir toprağım senden naber yurtdışı olayları halloldumu?
insta salsana ekliyimİyidir toprağım senden naber yurtdışı olayları halloldumu?
Cirkinsin ve ameliyatsiz duzelmezsin. Çirkin olduğunu kabullen ve hayatini buna göre yeniden sekillendir.Aşırı derece çirkin bir insanım ve hayatımı çirkin biri olarak geçirdim. Artık bunu düzeltme zamanı ve yeni bir aidiyet/benlik için ilk adımımı atıyorum.
Daha gençsin iyi. Aga thumbpull yapıyorsun, mewing çok bi sikime yaramıyor zaten ama yap yine de. Bi de spora gidiyorsun, supplement alıyorsun, radikal bir şey yapmak istiyorsan HGH'e başla. Forumda gezmeye devam et.Dkamera yarrak gibi vivo y35 kullaniyorum. bide yaş 15
2 yıllık bir ilişkim var ve okuldaki bazı kızlar sevgilileri benden nefret etmeme rağmen benle konuşuyor şuanki sevgilimde yaklaşık bi 0.5 yıl benim mal mal triplerim yüzünden "peşimde koştu" ama burdaki çoğu sikko lavuk yüzünden moralim düşüyor ayrıca Chico, Jordan, Sean, Ellias gibilerini gördükçe kendimi yetersiz görüyorum. Ama teşekkür ederim spora başlayacağım evimin orada bir gym var yılbaşından sonra oraya yazılacağım ki hali hazırda yüzmeye gidiyorum.
Elias'ı mogluyorum amk 0 çekicilik2 yıllık bir ilişkim var ve okuldaki bazı kızlar sevgilileri benden nefret etmeme rağmen benle konuşuyor şuanki sevgilimde yaklaşık bi 0.5 yıl benim mal mal triplerim yüzünden "peşimde koştu" ama burdaki çoğu sikko lavuk yüzünden moralim düşüyor ayrıca Chico, Jordan, Sean, Ellias gibilerini gördükçe kendimi yetersiz görüyorum. Ama teşekkür ederim spora başlayacağım evimin orada bir gym var yılbaşından sonra oraya yazılacağım ki hali hazırda yüzmeye gidiyorum.