caglar3
Bronze
@evexoria kurtar beni bu pasiflik çukurundan psrmaklamıcam dedim yine parmakladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
dalga geçmeyin ozmn jbg bşde bisexim benkendini kabullen gaysen gaysin
dalga gecmiyom utanılcak bisi yok yonelimini kendin secemezsindalga geçmeyin ozmn jbg bşde bisexim ben
la bebe biri rapor etse gitcek hesabın inadınamı yapıyon gayliğidalga geçmeyin ozmn jbg bşde bisexim ben
gay değilde bisexual bu çocukkendini kabullen gaysen gaysin
Kadın görünce azmamaya başladım çünkü sikemeyeceğim kadına neden sikim kalksınki@caglar3 seni gaylikten kurtarmak için yüzyüze konuşup akıllandırmak lazım sana KADIN lazım.yapay amcık al gaylikten kurtarılmana yardımcı olabilir geçen birisi yapay amcık sikmeyle alakalı bir thread atmıştı arkadaşı 2tane alıp annesine yakalatmıştı onun gibi olma
erkeklere kendini siktirebiliyorsun diye mi kalkıyor yaniKadın görünce azmamaya başladım çünkü sikemeyeceğim kadına neden sikim kalksınki
Heraldeerkeklere kendini siktirebiliyorsun diye mi kalkıyor yani
kardeşim o futbolu bırak kendini evde izole et lütfen köye git izole olHeralde
kendini parmaklamak ne damak amk@evexoria kurtar beni bu pasiflik çukurundan psrmaklamıcam dedim yine parmakladım
700 tlye takma amcık satıyolar loveshopda ilaç almak yerine takma amcıkmı alsam diye düşnüyorumHeralde
Loveshopdan peg malzemeleri alcam700 tlye takma amcık satıyolar loveshopda ilaç almak yerine takma amcıkmı alsam diye düşnüyorum
kime peglettircen peki amk cocuLoveshopdan peg malzemeleri alcam
Orası kolaykime peglettircen peki amk cocu
Cİdden geçmiyo yaşıt bi kız göreyim benim seviyelerimde aşık olurum çünkü megan foxa ulaşamam kendi seviyemdeki bi kıza ulaşma şansım varMegan foxa bakınca icinde hicbisey gecmiyo mu mesela nasıl Olabilir amk
Aynısını düşünüyoruz çocuk benimle iletişime geç seni bilgilendiricemCİdden geçmiyo yaşıt bi kız göreyim benim seviyelerimde aşık olurum çünkü megan foxa ulaşamam kendi seviyemdeki bi kıza ulaşma şansım var
Nasıl iletisime gececem abiAynısını düşünüyoruz çocuk benimle iletişime geç seni bilgilendiricem
Rollenmek için yazdım onu ttden ekliyom seni grupta varsın zaten senle bi konuşakNasıl iletisime gececem abi