Beni rateleyip potansiyelime ulaşmama yardımcı olun

D

Deleted member 82200

Bronze
16 yaşındayım boy 196 kilo 88 falan bulktayım %18-23 civarı bir body fatim var. Hem rateleyip hemde softmaxxlerle ascendlememe yardımcı olur musunuz

Attachments

• IMG_0590.jpeg
    IMG_0590.jpeg
    1,019.1 KB · Views: 0
  • IMG_6415.jpeg
    IMG_6415.jpeg
    2.8 MB · Views: 0
  • IMG_6919.jpeg
    IMG_6919.jpeg
    726.9 KB · Views: 0
  • IMG_6920.jpeg
    IMG_6920.jpeg
    955.6 KB · Views: 0
  • IMG_7237.jpeg
    IMG_7237.jpeg
    1.3 MB · Views: 0
  • IMG_7243.jpeg
    IMG_7243.jpeg
    1.3 MB · Views: 0
  • IMG_0592.jpeg
    IMG_0592.jpeg
    1.1 MB · Views: 0
  • IMG_0590.jpeg
    IMG_0590.jpeg
    1,019.1 KB · Views: 0
  • IMG_6948.jpeg
    IMG_6948.jpeg
    1.2 MB · Views: 0
  • IMG_6746.jpeg
    IMG_6746.jpeg
    255.3 KB · Views: 0
Yağ verip cildini düzelt onun harici yapacak bişeyin yok zaten duzgunsun htn potansiyelin var

• +1
Reactions: Deleted member 82200
Bide ananisikeyim foruma gelen herkes neden 190+

• +1
  • So Sad
Reactions: BugraSA, temelyeterliliktest and chadmanlet04
mtn, olma sebebi de garip dudak büyük şekli garip burun yoksa burun dudak iyi olsa htn üstü

AHA BİRAZDAN ANALAR BABALAR MEZE TABAĞI OLUR

• JFL
  • Love it
Reactions: temelyeterliliktest, Ethernal, Tornoviaa and 4 others
abi sadece yüz mtn ama boy kilo frame baya iyiymiş, saç da ideal duruyor resmen o yüzden low htn diyorum softmaxı tamamla htn ve az üstüsün

• +1
adamın midfacesi aynı ben ya, uzun ve büyük burundan dolayı midface uzuyor bu bir flaw, sonra dudağı da az yamuk. ne yazık ki benim yüz your favorite ltn yazan fotoya benziyo, bi tık daha da kötü olabilirim o yüzden çok bitti

Kanka kilo ver bide rhino cek htn+ boyunda iyi trde sonsuz smv

• +1
Reactions: Deleted member 82200 and Deleted member 57016
Ratelemicem bunu yine rage gelecek çünkü
belirgin failosu olan herkese ltn de teorisi

ilk bakışta burnu büyük gözleri küçük geliyo büyük flaw ama mtn aşağısı durmuyo yüzü

belirgin failosu olan herkese ltn de teorisi

ilk bakışta burnu büyük gözleri küçük geliyo büyük flaw ama mtn aşağısı durmuyo yüzü
Belirgin 3+ failo*

• +1
Sizce eyebrowlar kötü mü minox kullanmaya başlıyım mı? Hairlineda sıkıntı yok. Burun bulbous be yamuk onun için softmaxxle yapılabilecek bir şey var mı ekstra?

Burun bulbous be yamuk onun için softmaxxle yapılabilecek bir şey var mı ekstra?
Orgda gördüğüm kadarıyla hydrocortisone ve %0.1 tretin biraz etkisi var. Şu an zaten istotret ve 0.1 tret kullanıyorum. Stacke eklemem gereken ne var?

Subpar5 midface subpar5 bone structure ortalama alti dudak çünkü dar subpar5 burun ortama eye area ortalama kaş subpar5 ramus iyi browridge geri kalanlar da ortalama. Bu subpar5 dediğim özelliklerin yanında 9/10 bir hailo olmadığı için bu yüksek subpar5 özellik sayısı otomatikmen yüzü high ltnye dusuruyo+ subpar5 dimorfizm bunu unuttum

• JFL
Reactions: maarda
Sizce eyebrowlar kötü mü minox kullanmaya başlıyım mı? Hairlineda sıkıntı yok. Burun bulbous be yamuk onun için softmaxxle yapılabilecek bir şey var mı ekstra?
ben bulsam ben kullancam reis bulamadım sakalla bile kapatılmıyo bu meret

16 yaşındayım boy 196 kilo 88 falan bulktayım %18-23 civarı bir body fatim var. Hem rateleyip hemde softmaxxlerle ascendlememe yardımcı olur musunuz
Rhino yaptır göze canthoplasty çek çeneye ve zygoya implantlar kaşları boya dudağı genişlet bunun da bi ameliyati var en kötü yüzün htn bunlardan sonra

Direk lefort2+double jaw lazım forward growth leş gibiymis

Rhino yaptır göze canthoplasty çek çeneye ve zygoya implantlar kaşları boya dudağı genişlet bunun da bi ameliyati var en kötü yüzün htn bunlardan sonra
mouth expanderlar cope mu çalışıyor mu

Hiçbirine ihtiyacı yok bu arada

• +1
Reactions: Ethernal
high mtn+

• +1
Kaş ortalama alti bu arada subpar5 değil boya kaşları

Hiçbirine ihtiyacı yok bu arada
Rhino net lazım ama geriye kalanları yaptırmam çok zor belki bir de jaw filler falan yapabilirim

Subpar5 midface subpar5 bone structure ortalama alti dudak çünkü dar subpar5 burun ortama eye area ortalama kaş subpar5 ramus iyi browridge geri kalanlar da ortalama. Bu subpar5 dediğim özelliklerin yanında 9/10 bir hailo olmadığı için bu yüksek subpar5 özellik sayısı otomatikmen yüzü high ltnye dusuruyo+ subpar5 dimorfizm bunu unuttum
abi tamam kabul edeyim PSL e göre bu adamın ratingi budur belki(bence mtn) ama yani sırf boydan saçtan adam smv baya kazandı saç boy ve türkiye şartlarını katınca türkiyede high mtn-htn oluyor bence

Rhino net lazım ama geriye kalanları yaptırmam çok zor belki bir de jaw filler falan yapabilirim
O rhino ön yüzünü etkilemeyecek bile emin ol

• +1
abi tamam kabul edeyim PSL e göre bu adamın ratingi budur belki(bence mtn) ama yani sırf boydan saçtan adam smv baya kazandı saç boy ve türkiye şartlarını katınca türkiyede high mtn-htn oluyor bence
Boy bana niye cope geliyor amk bilmiyorum

Height halo olmadan ltn malesef
kanka turkiyede buna düşmeyecek kız yok aq? 196 kıvıcrık saçlı sarışın beyaz tenli. yolda gördüğü kızlardan numara istese %70 alır
hatta bi kas yapsa V vucudu olsa türkiyede otomatik htn+ oluyor instada bile sadece fotolarıyla her kızı düşürür

Kanka adam %18 yağ diyor kemiğin gözükmemesi kadar normal birşey yok, düşmesi lazım
%18 yağ oranı ve jawline var+gıdı yok boynu da lean gözüküyor max 15 bu

kanka turkiyede buna düşmeyecek kız yok aq? 196 kıvıcrık saçlı sarışın beyaz tenli. yolda gördüğü kızlardan numara istese %70 alır
Senin kör gözünü sikeyim bu sarışın değil+ bu dimorfizmle 0 sex appeala sahip. Boyu kurtarır mi bilmem

bf anlamak icin vucudunu atmasi lazim

ananizi babanizi sikeyim

rino burun daraltmıyo abi hatta burnun ucuna kıkırdak ekliyorlar dahada büyüyor
O zaman onun ameliyatı başka ama daralmasi lazim o burnun

Senin kör gözünü sikeyim bu sarışın değil+ bu dimorfizmle 0 sex appeala sahip. Boyu kurtarır mi bilmem
kanka prettyboy archetype diye bir şey vardır bilir misin bu çocuk genç kızları gayet bulabilir

• +1
kanka prettyboy archetype diye bir şey vardır bilir misin bu çocuk genç kızları gayet bulabilir
Pretty boy arketipi için bile düşük dimorfizm cutecel bu direk

Bir de pretty boylarin sex appeali o kadar fazla değil ve overrated bir arketip benim fikrimce

196 boyu var her türlü yüksek dimorfizm adam

Burnu geniş değil lower thirdi dar ve kötü olduğu için geniş duruyor
lower thirdi dar değil

196 boyu var her türlü yüksek dimorfizm adam

Burnu geniş değil lower thirdi dar ve kötü olduğu için geniş duruyor
Yüzü değil. boya da ne takintilisiniz amk sahsen ben 196 olmak istemezdim. Her neyse yüz high ltn ama boyu uzun mu uzun smv veriyo mu veriyo doğru diyosunuz