Beni rateleyip potansiyelime ulaşmama yardımcı olun

O zaman onun ameliyatı başka ama daralmasi lazim o burnun
elmacık kemiklerine implant veya dolgu yaptığında o dudak otomatik 0.2 santim büyür, ozaman ağız burun oranı 1:1 olacağına 1.3 falan olur biraz kurtarır bence

Yüzü değil. boya da ne takintilisiniz amk sahsen ben 196 olmak istemezdim. Her neyse yüz high ltn ama boyu uzun mu uzun smv veriyo mu veriyo doğru diyosunuz
aga sen taşşak mı geçiyon amk kızlar boyu uzun diye çok tipsiz erkekle çıkıyo boyu 185-190 cocuğun tipi subhuman-ltn arası bişey ama kıza atracctive geliyo cocuk

elmacık kemiklerine implant veya dolgu yaptığında o dudak otomatik 0.2 santim büyür, ozaman ağız burun oranı 1:1 olacağına 1.3 falan olur biraz kurtarır bence
Elmacık kemiği ve dudağın baglantisini ariyorum

aga sen taşşak mı geçiyon amk kızlar boyu uzun diye çok tipsiz erkekle çıkıyo boyu 185-190 cocuğun tipi subhuman-ltn arası bişey ama kıza atracctive geliyo cocuk
Kanka gördüğüm örnekler tam tersi niyeyse

Yüzü değil. boya da ne takintilisiniz amk sahsen ben 196 olmak istemezdim. Her neyse yüz high ltn ama boyu uzun mu uzun smv veriyo mu veriyo doğru diyosunuz
Kadınlar takıntılı biz değil aq

• JFL
Reactions: Ethernal
Elmacık kemiği ve dudağın baglantisini ariyorum
kanka elmacık kemikleri şişince dudak hem sağdan hem soldan geriliyor hafifce, + olarak bu cocuk o ağız büyütme aparatını alıp düzenli kullansa 1.3-1.4 oran yakalar bence

ya ben gözümle görüyordum okulda olsun arkadaş ortamında olsun
Bende tam tersi hic görmüyorum aslında bu olay bile her şeyin normiler için sansta bittigini gosteriyo

Kız kendisi demese bile içgüdüsel olarak hepsinde var
Bitane kız tanıyom kiz mtb falan kız 182 kendisinden 10 cm kisa cocukla geziyodu

Bu arada çocugun tip chadlite zorluyodu

Ben chadlite diyorum o kadar iyiydi yani

Bitane kız tanıyom kiz mtb falan kız 182 kendisinden 10 cm kisa cocukla geziyodu

Chadlite diye kendin de diyon
Şimdi 170 chadlite ve 190 chadlite düşün kız kimle gezer ?

Chadlite diye kendin de diyon
Şimdi 170 chadlite ve 190 chadlite düşün kız kimle gezer ?
Tabiki 190la amk kisayi mi tercih etsin ve evet çocuk chadlite olmasa mtb kız çocukla siksen gezmezdi. Ama short kingler için umut var yinede

• +1
Reactions: maarda
Tabiki 190la amk kisayi mi tercih etsin ve evet çocuk chadlite olmasa mtb kız çocukla siksen gezmezdi. Ama short kingler için umut var yinede
benımde 165 chade yakın arkadasım var o da hep oyle de bızım chad olma ıhtımalımız yok degıl mı

Bu arkadasa bi tur daha tavsiye. Yas küçük roid testo mesto kür mür bunlarla bonemass artırabilirsin hormon degerlerine baktır sonra @elemanzelvadre ye danış. Biraz framecel duruyosun eğer öyleysen sıkıntı uzun boy ve dar omuzlar sırık görünümü yaratıyor acilen spora başla

benımde 165 chade yakın arkadasım var o da hep oyle de bızım chad olma ıhtımalımız yok degıl mı
Niye olmasin kardeşim. Senin olman imkansiza yakın gerçi

Benimde imkansiza yakin

boy 196 ne oros0pu evladı sadece var ol

• JFL
Reactions: yuda, Ethernal and Deleted member 57016
Bu arkadasa bi tur daha tavsiye. Yas küçük roid testo mesto kür mür bunlarla bonemass artırabilirsin hormon degerlerine baktır sonra @elemanzelvadre ye danış. Biraz framecel duruyosun eğer öyleysen sıkıntı uzun boy ve dar omuzlar sırık görünümü yaratıyor acilen spora başla
framede sıkıntım yok, 6-8 aydır spor yapıyorum küre falan girmem çok zor hgh mk677yle falan bonemass arttırmak mümkün mü

öyle kızlar cok uzun olduğundan dolayı erkekler tarafından cekici bulunmuyor ve az talep oluyor, kızın sevgili yapma ihtmialı düşük oluyor çünkü kız direkt ltn sayılıyor nekadar uzun olsada, erkekler böyle kızlardan çekindiği için kızın seçeneği pek yok. oyuzden gezmesi normal 10cm kısa cocukla

• +1
Reactions: Deleted member 57016
öyle kızlar cok uzun olduğundan dolayı erkekler tarafından cekici bulunmuyor ve az talep oluyor, kızın sevgili yapma ihtmialı düşük oluyor çünkü kız direkt ltn sayılıyor nekadar uzun olsada, erkekler böyle kızlardan çekindiği için kızın seçeneği pek yok. oyuzden gezmesi normal 10cm kısa cocukla
Uzun kızlar daha çekici ayrıca ilerdeki çocuğun için uzun anne = %100 uzun cocuk

16 yaşındayım boy 196 kilo 88 falan bulktayım %18-23 civarı bir body fatim var. Hem rateleyip hemde softmaxxlerle ascendlememe yardımcı olur musunuz
burnunun biraz küçülmesi için günde 3.5 lt su içmeni öneririm daha 4ltye yaklaşırsanda olur, hersabah kalktığında yüzünde buz uygula veya buzlu su yap. sırtüstü yatmaya çalış, burnunda ödem varsa attırır ve biraz daha küçük görünür

Uzun kızlar daha çekici ayrıca ilerdeki çocuğun için uzun anne = %100 uzun cocuk
nekadar çekici olsada erkekler kendinden uzun kızlardan çekinir ve arzulamaz, sen kendinden 10cm uzun kızı tavlamaya çalışırmıydın :D

nekadar çekici olsada erkekler kendinden uzun kızlardan çekinir ve arzulamaz, sen kendinden 10cm uzun kızı tavlamaya çalışırmıydın :D
Bana bakıyorsa ve güzelse evet

• +1
Reactions: Ethernal and Tornoviaa
beyler softmaxx olarak yapmam gereken şeyler şu an bf düşürmek, eyebrow için minox + dye ve mouth expander gibi di mi? yapacak başka bir şey var mı

OHA SUBFORUMDA ILK DEFA BI RATE POSTU 80REPLYDE VE KAVGA YOK

Ayni tipimle su boylarda olsam net slayerim.
geleni geceni sikerim amk

• +1
Reactions: Ethernal and Deleted member 57016
beyler softmaxx olarak yapmam gereken şeyler şu an bf düşürmek, eyebrow için minox + dye ve mouth expander gibi di mi? yapacak başka bir şey var mı
ya oglum 196 adamsin saclar falan da kivircigimsi model aktor falan olmayacaksan gercek hayatta deli gibi smvn var zaten

sen htb ve üstü kizlarla sevgili olursun rahat

• +1
Reactions: Ethernal and Deleted member 57016
ya oglum 196 adamsin saclar falan da kivircigimsi model aktor falan olmayacaksan gercek hayatta deli gibi smvn var zaten

sen htb ve üstü kizlarla sevgili olursun rahat
ama acik konusayim tipin o kadar da iyi değil boy ve kivircik sac tasiyor

• +1
Reactions: Deleted member 82200, Ethernal and Deleted member 57016
  • Love it
Reactions: Deleted member 88667
  • JFL
Reactions: Ethernal and Deleted member 88667
1726260380088

4-5 ay önceki halim bu iğrenç subhumandı şimdi high ltnysem bile hayat iyidir

• JFL
Reactions: Deleted member 88667
aşırı high inhibim

mid bir adam olmaya okeyim
tip zaten mid boy da isin icine girince buumm chad smv.
asiri engelli otistik sohbeti kafa siken birisi degilsen htb ve ustu kizlar senin icin olup biter zaten azicik tarz marz fashion fashion copele okeysin

• +1
Reactions: Deleted member 82200
tip zaten mid boy da isin icine girince buumm chad smv.
asiri engelli otistik sohbeti kafa siken birisi degilsen htb ve ustu kizlar senin icin olup biter zaten azicik tarz marz fashion fashion copele okeysin
Ulan boy bu kadar kurtarıyorsa 185 e tabanlik atim 5 cm 190 olum

Ulan boy bu kadar kurtarıyorsa 185 e tabanlik atim 5 cm 190 olum
olm o boylarda nasil slayer degilsiniz ulan harbi soruyorum amk nasil nasil :feelswhat:

• So Sad
  • JFL
Reactions: Tornoviaa and Ethernal