K4ZYA223
HTN IN TURKEY

Sadece baba ülkeleri güzellik standartlarına uygun bir derecelendirme arıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
angle fraud foton bile mtn olduğuna göre diyecek pek bir şey yok
Kanka fraudsuz normal ışıkta paylaşman lazım böyle ne tüm yüzünü ne de yan profili görebiliyoruz.
evet bir süredir kestirmedim ve üst kısmı biraz daha uzatmak istiyorum, sonra şekillendirme ürünleri kullanacağım. Ancak siz yüzümü ne kadara değerlendirirsiniz?Yan profil mükemmel.
İlgimi çeken tek failon bakımsız görünen saçların, saçların için bir ürün kullanmayı düşünebilirsin
Texture powder v.b
Hmtn-mtn Arası derim.evet bir süredir kestirmedim ve üst kısmı biraz daha uzatmak istiyorum, sonra şekillendirme ürünleri kullanacağım. Ancak siz yüzümü ne kadara değerlendirirsiniz?![]()
nasıl mükemmel recessedligi görmüyor musun mandibula yetersizYan profil mükemmel.
İlgimi çeken tek failon bakımsız görünen saçların, saçların için bir ürün kullanmayı düşünebilirsin
Texture powder v.b
Teşekkür ederimHmtn-mtn Arası derim.
Side baya taşıyor yüzü.
Biraz var evet amanasıl mükemmel recessedligi görmüyor musun mandibula yetersiz
Biraz var evet ama
Çok fazla bir reccession göremedim ben.
evet arkadaşım bende "mandibular retrognati" denilen bir durum varnasıl mükemmel recessedligi görmüyor musun mandibula yetersiz
'HTN in Turkey'
Yan profil mükemmel.
Texture powder v.b
Lmao. Maxilla ilerideyse kusursuzdur knk. Cene ucu, aşağı büyüme , Burun, falan hiçbirini görmüyoz ama yağ bezecikler ayrı bir konu yandan yüzü gergin de durmuyor adamın neyse MTNnasıl mükemmel recessedligi görmüyor musun mandibula yetersiz
knk bir daha lmao demesen olur muLmao. Maxilla ilerideyse kusursuzdur knk. Cene ucu, aşağı büyüme , Burun, falan hiçbirini görmüyoz ama yağ bezecikler ayrı bir konu yandan yüzü gergin de durmuyor adamın neyse MTN
Avi yi degissene kankaork erkeğinin yapabileceği maksimum looksmax gymcelliktir başka bir şey değil bir daha orga fotonuda atma
Satire'HTN in Turkey'
HayırAvi yi degissene kanka
Biraz mi varBiraz var evet ama
Çok fazla bir reccession göremedim ben.
hahaha sana teşekkür mü etsem yoksa siktir git mi desem bilemiyorumBiraz mi varmaxillada normal yani bi gelismisligi yok nw 1 kellik baslamıs gibi dudaklarda zaten amcık type
Moglandık amk
dilbilgin çok kötü, türk değilsin değil miHigh LTN
Onu da özgüvenine veriyorum bir daha buraya atma dedikleri gibi
Kürtleri sikeyimdilbilgin çok kötü, türk değilsin değil mikendinden nefret eden bir kürt
26 yaşından sonra sayısalcılık ne alaka okul mu okuyonKürtleri sikeyim
Sayısalcıyım koçum
Dediğim gibi MTNnin bir tık altısın subhuman da değilsin ama malzeme bu
Götün yandı tabi olsun sıkıntı değil yüzlerce enik geldi buraya anca %10 HTN ve üstüydü
Oğluşko okuduğum bölüm sayısal mesleğim de haliyle sayılarla ilgili26 yaşından sonra sayısalcılık ne alaka okul mu okuyon![]()
he yok anladımda gülersin diye yazdım gülmeyince mal gibi gözüktüm tabiOğluşko okuduğum bölüm sayısal mesleğim de haliyle sayılarla ilgili
bazen anlamamak için çaba sarf ediyorsunuz yaşlar küçük okey de bu kadar avel olmayın
Bu adam TR'de High Mtn , AB'de High LTN belki de.High LTN
Onu da özgüvenine veriyorum bir daha buraya atma dedikleri gibi
yüzünü tam at bi knk bi yamuk atıyon bi yarısı yok bide ışık var amkView attachment 4025221View attachment 4025222View attachment 4025225
Sadece baba ülkeleri güzellik standartlarına uygun bir derecelendirme arıyorum
Bence tesekkur et cunku yazdigim yazida 1 tane yanlıs info yokhahaha sana teşekkür mü etsem yoksa siktir git mi desem bilemiyorum
dolandırılmamış yüz için cevaplara bakınyüzünü tam at bi knk bi yamuk atıyon bi yarısı yok bide ışık var amk
mtndolandırılmamış yüz için cevaplara bakın
Bu adam TR'de High Mtn , AB'de High LTN belki de.
Aşırı delüzyonel rate yapıyorsunuz, Kuzey Britanya'daki cro-magnon atlantistilere göre mi karşılaştırıyorsunuz buradaki adamları aq.