benim dediklerimi ciddiye almayin

D

Deleted member 277275

retarded ltn
hesap adı retard zaten ciddiye almayın dediklerimi bu yarrak ne anlatıyo diyip gecin

• +1
  • JFL
Reactions: ascendantwill, maarda, Deleted member 313565 and 6 others
Everything i’ve said on this account is 100% serious.No jokes around here,no satire,no irony and if i say im going to do something
I’ll do it.
-Fridx:BASED:

• +1
  • JFL
Reactions: Orcairis, Ameliyat Masası and Deleted member 277275
Everything i’ve said on this account is 100% serious.No jokes around here,no satire,no irony and if i say im going to do something
I’ll do it.
ben delete atcam bu çara ya

• +1
Reactions: Orcairis, Ameliyat Masası and Fridx
Ne guide ation ozaman yarararrararararrrraaaam

• +1
  • JFL
Ne guide ation ozaman yarararrararararrrraaaam
yeni çar acicam amik bu çar bok oldu high iq takilcam yeni carda:feelshah:

• +1
Ben seni keko aptal olarak seviyoruma tma

• +1
Gitme 31 ci halin daha iyi

• +1
Gitme 31 ci halin daha iyi
date guideyi ve nichemax guideyi yaziyim delete atcam troll takılıyom bi bokuma yaramıyo çok zamanımı yiyo burası geri gelirim bi ara

• +1
  • WTF
date guideyi ve nichemax guideyi yaziyim delete atcam troll takılıyom bi bokuma yaramıyo çok zamanımı yiyo burası geri gelirim bi ara
delete değilde self atarim muhtemelen sonra acarım

• +1
Ya nichemaxxingde ne anlatican poser olmamak için dinlecek 3 grup mu dicen amk

• +1
Reactions: Deleted member 277275, Ameliyat Masası and Fridx
gitme lan lipos ben seni olduğun gibi seviyorum

• +1
Reactions: Deleted member 277275, Orcairis and Fridx
abine güven knk:aheago: bende nichemax liyodum bi ara istendi yapacaz baba nabalim

• +1
  • Hmm...
Reactions: Ameliyat Masası and Fridx
Harbu olm zaten guide var baya gerek yok illa sey yapmak istiyorsunaz nichemaxxing redditte o konuyla ilgili sublara girceniz

• +1
Reactions: Orcairis and Deleted member 277275
gitme lan lipos ben seni olduğun gibi seviyorum
herzaman olduğum gibiyimde site zamanımdsn cok calıyo looksmaxte yapmiyom arada sırada guide atarım

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, Orcairis and Fridx
Harbu olm zaten guide var baya gerek yok illa sey yapmak istiyorsunaz nichemaxxing redditte o konuyla ilgili sublara girceniz
istek geldi knk yapariz bişeyler amaç yardımcı olmak

• +1
Reactions: Orcairis and Fridx
abine güven knk:aheago: bende nichemax liyodum bi ara istendi yapacaz baba nabalim
Hakiki nichemax guide i yapardımda neyse yenilerede şans tanıyam

• JFL
  • +1
Reactions: Ameliyat Masası, Deleted member 277275 and Fridx
  • JFL
  • +1
Reactions: Ameliyat Masası, Fridx and Orcairis
herzaman olduğum gibiyimde site zamanımdsn cok calıyo looksmaxte yapmiyom arada sırada guide atarım
bekliyor olacağım. ben de yavaştan azalttım bakmayı siteye ama aklıma gelince giriyorum. Dikkat et kendine kingoringo

• +1
Reactions: Deleted member 277275 and Fridx
Baba sana yakisiyormu bole kelimeler
Qral dicez
Qral pardon alışmışım kusura bakma, lolde bi prem vardı ağzıma taktı bu aralar ya

• JFL
Reactions: Deleted member 277275
I’ll do it.
EĞER REELDEN BIRI BUNU OKUYORSA ŞUNUN GARANTISINI VEREBILIRIM KI INCEL TERÖR ÖRGÜTÜ ILE HIÇBIR ALAKAM YOKTUR, BURADA BIR ARKADAŞIM IÇIN DURUYORUM VE BURADA INSANLARLA DALGA GEÇMEK, MILLETIN BIRBIRINE BOK ATMASINI IZLEMEK ÇOK KEYIFLI.
BLACKPILL'E INANAN BIRI DEĞILIM VE DIŞ GÖRÜNÜŞÜM DE ZATEN BLACKPILL STANDARTLARINA GÖRE ORTALAMANIN ÜSTÜNDE YANI INCEL TERÖR ÖRGÜTÜNE BAĞLI OLMAM MÜMKÜN DEĞIL.
BURAYA KAFA DAĞITMAYA VE INSANLARI BLACKPILLDEN, KADIN DÜŞMANLIĞINDAN VAZGEÇIRMEYE GELDIM.
-24 TEMMUZ 2023

• JFL
Reactions: Orcairis, Deleted member 277275 and Fridx
EĞER REELDEN BIRI BUNU OKUYORSA ŞUNUN GARANTISINI VEREBILIRIM KI INCEL TERÖR ÖRGÜTÜ ILE HIÇBIR ALAKAM YOKTUR, BURADA BIR ARKADAŞIM IÇIN DURUYORUM VE BURADA INSANLARLA DALGA GEÇMEK, MILLETIN BIRBIRINE BOK ATMASINI IZLEMEK ÇOK KEYIFLI.
BLACKPILL'E INANAN BIRI DEĞILIM VE DIŞ GÖRÜNÜŞÜM DE ZATEN BLACKPILL STANDARTLARINA GÖRE ORTALAMANIN ÜSTÜNDE YANI INCEL TERÖR ÖRGÜTÜNE BAĞLI OLMAM MÜMKÜN DEĞIL.
BURAYA KAFA DAĞITMAYA VE INSANLARI BLACKPILLDEN, KADIN DÜŞMANLIĞINDAN VAZGEÇIRMEYE GELDIM.
-24 TEMMUZ 2023
Profilini gorebiliomuzki okuyak kürdo kardesim

• JFL
  • +1
Reactions: Orcairis, maarda and Deleted member 277275
-24 TEMMUZ 2023
+1:lul:

• +1
  • JFL
Reactions: Orcairis, maarda and Fridx
Profilini gorebiliomuzki okuyak kürdo kardesim
Hiçbir halt olmamaktadır dostum. Ben bir münakaşada bıçak darbesi aldım ve negatif bir hissin esiri olmadım. Kavga süreci devam ettikçe ani bir hareketle çocuktan, 2-3 bıçak darbesiyle daha sarsıldım. İşte o vakit anladım; yine de kavgaya devam ettim canına yanayım :)) Yahu zaten 30-40 saniye sonra kaba etimizde derin bir hissizliğin esiri oluyoruz. Manuellikten azade olmuş bir şekilde otomatikmen yere düşmektesin; istemsizce ve elde olmayan sebepler yüzünden yani... Bıçak darbesi, kalıcı etki hissettirmese de iyileşme süreci biraz meşakatlidir.

• JFL
Reactions: Fridx, Orcairis and Deleted member 277275
Hiçbir halt olmamaktadır dostum. Ben bir münakaşada bıçak darbesi aldım ve negatif bir hissin esiri olmadım. Kavga süreci devam ettikçe ani bir hareketle çocuktan, 2-3 bıçak darbesiyle daha sarsıldım. İşte o vakit anladım; yine de kavgaya devam ettim canına yanayım :)) Yahu zaten 30-40 saniye sonra kaba etimizde derin bir hissizliğin esiri oluyoruz. Manuellikten azade olmuş bir şekilde otomatikmen yere düşmektesin; istemsizce ve elde olmayan sebepler yüzünden yani... Bıçak darbesi, kalıcı etki hissettirmese de iyileşme süreci biraz meşakatlidir.
Bicakmi yedin
Soyle olm mevzun varsa halledek
Thread 'Picak koleksiyonlarini salin'
https://looksmax.org/threads/picak-koleksiyonlarini-salin.1840237/

• JFL
Reactions: maarda and Deleted member 277275