D
Deleted member 277275
retarded ltn
hesap adı retard zaten ciddiye almayın dediklerimi bu yarrak ne anlatıyo diyip gecin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

ben delete atcam bu çara yaEverything i’ve said on this account is 100% serious.No jokes around here,no satire,no irony and if i say im going to do something
I’ll do it.
-Fridx![]()
Benim caramiben delete atcam bu çara ya
yeni çar acicam amik bu çar bok oldu high iq takilcam yeni cardaNe guide ation ozaman yarararrararararrrraaaam
yok kendimeBenim carami
Atmayok kendime
date guideyi ve nichemax guideyi yaziyim delete atcam troll takılıyom bi bokuma yaramıyo çok zamanımı yiyo burası geri gelirim bi araGitme 31 ci halin daha iyi
delete değilde self atarim muhtemelen sonra acarımdate guideyi ve nichemax guideyi yaziyim delete atcam troll takılıyom bi bokuma yaramıyo çok zamanımı yiyo burası geri gelirim bi ara
Ya nichemaxxingde ne anlatican poser olmamak için dinlecek 3 grup mu dicen amkdate guideyi ve nichemax guideyi yaziyim delete atcam troll takılıyom bi bokuma yaramıyo çok zamanımı yiyo burası geri gelirim bi ara
abine güven knkYa nichemaxxingde ne anlatican poser olmamak için dinlecek 3 grup mu dicen amk
Harbu olm zaten guide var baya gerek yok illa sey yapmak istiyorsunaz nichemaxxing redditte o konuyla ilgili sublara gircenizYa nichemaxxingde ne anlatican poser olmamak için dinlecek 3 grup mu dicen amk
herzaman olduğum gibiyimde site zamanımdsn cok calıyo looksmaxte yapmiyom arada sırada guide atarımgitme lan lipos ben seni olduğun gibi seviyorum
istek geldi knk yapariz bişeyler amaç yardımcı olmakHarbu olm zaten guide var baya gerek yok illa sey yapmak istiyorsunaz nichemaxxing redditte o konuyla ilgili sublara girceniz
Hakiki nichemax guide i yapardımda neyse yenilerede şans tanıyamabine güven knkbende nichemax liyodum bi ara istendi yapacaz baba nabalim
bol pantalon giyiyim ac dc tişörtü giyinHakiki nichemax guide i yapardımda neyse yenilerede şans tanıyam
bekliyor olacağım. ben de yavaştan azalttım bakmayı siteye ama aklıma gelince giriyorum. Dikkat et kendine kingoringoherzaman olduğum gibiyimde site zamanımdsn cok calıyo looksmaxte yapmiyom arada sırada guide atarım
Baba sana yakisiyormu bole kelimelerkingoringo
Qral pardon alışmışım kusura bakma, lolde bi prem vardı ağzıma taktı bu aralar yaBaba sana yakisiyormu bole kelimeler
Qral dicez
EĞER REELDEN BIRI BUNU OKUYORSA ŞUNUN GARANTISINI VEREBILIRIM KI INCEL TERÖR ÖRGÜTÜ ILE HIÇBIR ALAKAM YOKTUR, BURADA BIR ARKADAŞIM IÇIN DURUYORUM VE BURADA INSANLARLA DALGA GEÇMEK, MILLETIN BIRBIRINE BOK ATMASINI IZLEMEK ÇOK KEYIFLI.Everything i’ve said on this account is 100% serious.No jokes around here,no satire,no irony and if i say im going to do something
I’ll do it.
-Fridx![]()
Profilini gorebiliomuzki okuyak kürdo kardesimEĞER REELDEN BIRI BUNU OKUYORSA ŞUNUN GARANTISINI VEREBILIRIM KI INCEL TERÖR ÖRGÜTÜ ILE HIÇBIR ALAKAM YOKTUR, BURADA BIR ARKADAŞIM IÇIN DURUYORUM VE BURADA INSANLARLA DALGA GEÇMEK, MILLETIN BIRBIRINE BOK ATMASINI IZLEMEK ÇOK KEYIFLI.
BLACKPILL'E INANAN BIRI DEĞILIM VE DIŞ GÖRÜNÜŞÜM DE ZATEN BLACKPILL STANDARTLARINA GÖRE ORTALAMANIN ÜSTÜNDE YANI INCEL TERÖR ÖRGÜTÜNE BAĞLI OLMAM MÜMKÜN DEĞIL.
BURAYA KAFA DAĞITMAYA VE INSANLARI BLACKPILLDEN, KADIN DÜŞMANLIĞINDAN VAZGEÇIRMEYE GELDIM.
-24 TEMMUZ 2023
+1EĞER REELDEN BIRI BUNU OKUYORSA ŞUNUN GARANTISINI VEREBILIRIM KI INCEL TERÖR ÖRGÜTÜ ILE HIÇBIR ALAKAM YOKTUR, BURADA BIR ARKADAŞIM IÇIN DURUYORUM VE BURADA INSANLARLA DALGA GEÇMEK, MILLETIN BIRBIRINE BOK ATMASINI IZLEMEK ÇOK KEYIFLI.
BLACKPILL'E INANAN BIRI DEĞILIM VE DIŞ GÖRÜNÜŞÜM DE ZATEN BLACKPILL STANDARTLARINA GÖRE ORTALAMANIN ÜSTÜNDE YANI INCEL TERÖR ÖRGÜTÜNE BAĞLI OLMAM MÜMKÜN DEĞIL.
BURAYA KAFA DAĞITMAYA VE INSANLARI BLACKPILLDEN, KADIN DÜŞMANLIĞINDAN VAZGEÇIRMEYE GELDIM.
-24 TEMMUZ 2023
Hiçbir halt olmamaktadır dostum. Ben bir münakaşada bıçak darbesi aldım ve negatif bir hissin esiri olmadım. Kavga süreci devam ettikçe ani bir hareketle çocuktan, 2-3 bıçak darbesiyle daha sarsıldım. İşte o vakit anladım; yine de kavgaya devam ettim canına yanayımProfilini gorebiliomuzki okuyak kürdo kardesim
Bicakmi yedinHiçbir halt olmamaktadır dostum. Ben bir münakaşada bıçak darbesi aldım ve negatif bir hissin esiri olmadım. Kavga süreci devam ettikçe ani bir hareketle çocuktan, 2-3 bıçak darbesiyle daha sarsıldım. İşte o vakit anladım; yine de kavgaya devam ettim canına yanayım) Yahu zaten 30-40 saniye sonra kaba etimizde derin bir hissizliğin esiri oluyoruz. Manuellikten azade olmuş bir şekilde otomatikmen yere düşmektesin; istemsizce ve elde olmayan sebepler yüzünden yani... Bıçak darbesi, kalıcı etki hissettirmese de iyileşme süreci biraz meşakatlidir.
@maarda sen bize adamı tarif et biz denk düşürür işini bitiririz abeyBicakmi yedin
Soyle olm mevzun varsa halledek
Thread 'Picak koleksiyonlarini salin'
https://looksmax.org/threads/picak-koleksiyonlarini-salin.1840237/