flows5991
Banned
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kardeşim alay eden kişi ben değilimgerçekden cok sıkıcı insansın kanka insanların değistirecemeği birşeyle alay etmek yeni bir düşük seviye acaba sende mi dahilsin bu düşük seviyeye?
değilsen etiketleme knk komik değil bak forumda kirlilik olmasın diye thread bile acmıyoruz alay ediceklere prim veriyorsun dalga kaynağı oluyoruzkardeşim alay eden kişi ben değilim
forum ölmüş hala kirletme diyor bende kısayımdeğilsen etiketleme knk komik değil bak forumda kirlilik olmasın diye thread bile acmıyoruz alay ediceklere prim veriyorsun dalga kaynağı oluyoruz
boşver knk ölsün öleceği kadarforum ölmüş hala kirletme diyor bende kısayım
kanka çok doğru ama kısa boylu olmak daha zorll olmak hem pahalı hemde rehabilitasyonu cok zor psikolojisi cok zor 171 boyumla ll olmam şart ama imkansız gibi bişey amk üniyi 1 yıl uzatmam lazım olacak ailemle aram bozulacak + o kadar parayı verecekler mi çok değişik bir karar ll olmak her zaman isteyeceğim aklımın biryerlerinde olacak
Geçici fiziksel acı kalıcı psikolojik açıdan çok daha hafif bence ama asıl sorun parakanka çok doğru ama kısa boylu olmak daha zor
kanka benim gbii 168 olmasanda beni anlıyorsunGeçici fiziksel acı kalıcı psikolojik açıdan çok daha hafif bence ama asıl sorun para
para ve zamanGeçici fiziksel acı kalıcı psikolojik açıdan çok daha hafif bence ama asıl sorun para
LL zor değil paran varaa güzel metodlar var 100K dolar lazım toplamda sadecell olmak hem pahalı hemde rehabilitasyonu cok zor psikolojisi cok zor 171 boyumla ll olmam şart ama imkansız gibi bişey amk üniyi 1 yıl uzatmam lazım olacak ailemle aram bozulacak + o kadar parayı verecekler mi çok değişik bir karar ll olmak her zaman isteyeceğim aklımın biryerlerinde olacak
Kısa oldugun icin spora gitmen lazım zaten hangi mal yazmış bunu aq
100k aşırı fazlaLL zor değil paran varaa güzel metodlar var 100K dolar lazım toplamda sadece
O kadar yok olum. Paleyde mi yaptırcanız 100k ne aq. Riske gir livelifetallerda ol geç hatta ilizarov olun hiçbi skim olmazLL zor değil paran varaa güzel metodlar var 100K dolar lazım toplamda sadece
anlayacaksınız
röntgenime baktın ya 3 cm daha uzar mıyımGeçici fiziksel acı kalıcı psikolojik açıdan çok daha hafif bence ama asıl sorun para
100 k dolara ll mi olunur aq onu yapacağına robot tasarla direkt onun içine gir yaşa daha iyi olurLL zor değil paran varaa güzel metodlar var 100K dolar lazım toplamda sadece
level stepten al bula bilirsen 2. el@dogu Shoe lift source yazar mısın
100K fazla geliyorsa 20K yada yaparsın double LL bu 100K olan lazer metodu100 k dolara ll mi olunur aq onu yapacağına robot tasarla direkt onun içine gir yaşa daha iyi olur
lazer methodu ilk defa duyuyom nası100K fazla geliyorsa 20K yada yaparsın double LL bu 100K olan lazer metodu
bacağına hiç birşey takmadan uzatıyorlar lazerle precice 2.2 diye geçerlazer methodu ilk defa duyuyom nası
hocam 50k demek 2milyon civarı para ediyor arabayı satmam lazımMinimum 30k Euron varsa git lon femur yaptırt ama 20k daha ekleyip Precice yaptırmak iyi olur
RÖNTGENİNİ İNCELEDİM 3 DEĞİLDE BİR 0.379 CM İN KALMIŞ GİBİ KARDEŞİM BENİM OK?röntgenime baktın ya 3 cm daha uzar mıyım
yalan söylüyonRÖNTGENİNİ İNCELEDİM 3 DEĞİLDE BİR 0.379 CM İN KALMIŞ GİBİ KARDEŞİM BENİM OK?