Benson ben solusyonu

balve

balve

balvebalve
Trendyoldaki benson, beneson degil
bakin benson ben solusyonunu alin gotunuzde nerenizde ben varsa yok ediyo parcaliyo ilk surusunuzde biraz yanma yapiyo benim yanagimda iki tane ufak leke beni ve boynumda kucuk et beni vardi lekelere 2 kere ufak dokundurup bastirdim et beninede 3 4 defa bastirarak surdum
Yuzdeki leke benleri 10 gunde fln et benide 12. Gunde dustu
duzgun kullanirsaniz cukur vs olusmuyo sadece iz kaliyo ilkte baya kizarik sekilde gozukuyo
benim yapisimin uzerinden 1 aydan fazla gecti izi cok az bisey kaldi yag fln kullanin demisler kullanmadimda ise yarar bi urun (parmaginiza fln surulurse sakin yalamayin tadi baya eksi bide gozunuze surmemeye ozen gosterin ikisinide yaptim)

• +1
Reactions: Thrill, Dathomirian Zabrak, anathema and 2 others
legit bu arada, hile resmen.
ama ben benim kaybolmasına rağmen benden kıl kopara kopara pembe çıkıntı yapmıştım onlar da gitsin diye 2. kez damlattım hafif sıçtım soluk kahve küçük bi renk orada duruyor hala gitmedi muhtemelen kalıcı ama normalde benim baya büyük resmen looksminliyordu şuan küçük soluk bi ben gibi duruyor çıkık ve büyüktü

• +1
  • Love it
Reactions: Thrill, -BayHarbourButcher, balve and 1 other person
o ikinci kez yapmasaydım iyileşeceğini bilip bekleseydim şuan hiçbir şey yoktu belki de çenemde mk

• +1
Reactions: Thrill, -BayHarbourButcher, balve and 1 other person
keşke 15 yaşındayken falan öğrenseydim amk 21 yaşımda anca kurtuldum çenemdeki devasa boktan

• +1
Reactions: Thrill, -BayHarbourButcher and balve
ama ben benim kaybolmasına rağmen benden kıl kopara kopara pembe çıkıntı yapmıştım onlar da gitsin diye 2. kez damlattım hafif sıçtım soluk kahve küçük bi renk orada duruyor hala gitmedi muhtemelen kalıcı ama normalde benim baya büyük resmen looksminliyordu şuan küçük soluk bi ben gibi duruyor çıkık ve büyüktü
Expigment al eczaneden direk pigmentleri yoj edip renkleri aciyor

• +1
Reactions: Thrill, -BayHarbourButcher and balve
knk cikik benler icin kullanmak yeter bence ya sonrasinda zaten renkli gunes kremi kullancan duzenli aha bitti

• +1
Reactions: Thrill and -BayHarbourButcher
Bu sandım ag

regular show benson GIF

• JFL
Reactions: anathema, growthplatessss111, temelyeterliliktest and 7 others
bakin benson ben solusyonunu alin gotunuzde nerenizde ben varsa yok ediyo parcaliyo ilk surusunuzde biraz yanma yapiyo benim yanagimda iki tane ufak leke beni ve boynumda kucuk et beni vardi lekelere 2 kere ufak dokundurup bastirdim et beninede 3 4 defa bastirarak surdum
duzgun kullanirsaniz cukur vs olusmuyo sadece iz kaliyo ilkte baya kizarik sekilde gozukuyo
benim yapisimin uzerinden 1 aydan fazla gecti izi cok az bisey kaldi yag fln kullanin demisler kullanmadimda ise yarar bi urun (parmaginiza fln surulurse sakin yalamayin tadi baya eksi bide gozunuze surmemeye ozen gosterin ikisinide yaptim)
yav para mara vermeyin amk dermatologa gidin surda ben var sik bunu diyin yangın tupu gibi bise cıkarıyo yanında sıkıyo dusuyo ben 3 gune

Last edited:
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill and balve
yav para mara vermeyin amk dermatologa gidin surda ben var sik bunu diyin yangın tupu gibi bise cıkarıyo yanında sıkıyo dusuyo ben 3 gune
he dermatologa yarramdaki bene sık demeye utanıyosanız alinabilir

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Serialsuicide and balve
leke benlerinde calistigini sanmiyom btw

• +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill and balve

Users who are viewing this thread

Back