fury31
Iron
Yapacaksanız evde kendiniz kesin ya da kadın kuaförüne gidin ben bir hata yaptım siz yapmayın buna döndüm aq

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kaç kere dedim ben burda bilen kadın kuaföre gidin diyeYapacaksanız evde kendiniz kesin ya da kadın kuaförüne gidin ben bir hata yaptım siz yapmayın buna döndüm aqView attachment 3826447
250 tl domaldım birde aq keşke seni dinleseymişimkaç kere dedim ben burda bilen kadın kuaföre gidin diye
cokmus250 tl domaldım birde aq keşke seni dinleseymişim
çok almamış da yarram gibi yapmıştır250 tl domaldım birde aq keşke seni dinleseymişim
Kadın kuaförü kaç tl oldu aqkaç kere dedim ben burda bilen kadın kuaföre gidin diye
kesinliklekaç kere dedim ben burda bilen kadın kuaföre gidin diye
en son 350 falandı berberle neredeyse aynı fiyatta saçın biraz daha kısaysa daha az alabilirKadın kuaförü kaç tl oldu aq
Burada kaliteli erkek berberi 400 alıyor sen şırnakta falan mısın agaen son 350 falandı berberle neredeyse aynı fiyatta saçın biraz daha kısaysa daha az alabilir
valla kaliteli de olsa sürekli botchluyor adamlar beniBurada kaliteli erkek berberi 400 alıyor sen şırnakta falan mısın aga