BERBERİM HARBİ OROSPU COCU

htn666

htn666

evet
LAN BU BERBERLER BİLEREKMİ YAPİYOR BUNU ? BOYLE BİR KONU GORMUSDUM BU ARALARDA. AYNİSİNİ YASADİM. SİKEYİM BOYLE İSİ. SACİMİN YANLARİ KULAGİMİ GECİYORDU. KİRİKLARİ AL DEDİM OE KULAGİMİN YARİSİNA KADAR KESDİ. SACİMİN YANLARİ KİSA USTU SİŞ VE UZUN KALDİ ACİL BİRSEY ÖNERİN DİSARİYA NASİL CİKİCAM BEN

• So Sad
  • +1
Reactions: orbitalover and Ashoimex
IMG 20250604 115438

Durust olun beyler cokmu kotu

• +1
Reactions: orbitalover
çokta kötü değil ama yine olmamış gibi sana daha çok orta uzun saç yakışır lezbiyen olmuşun bunda aq :lul:
Kanka bekle eski sacimi atim bak bi

• +1
çokta kötü değil ama yine olmamış gibi sana daha çok orta uzun saç yakışır lezbiyen olmuşun bunda aq :lul:
IMG 20250604 120134
IMG 20250604 115908

1 ci resimde düzleştirmistim. 2 ci normal sacim. Dalgali

birinci olmamış ikinciden devam et saçına biraz daha volume falan vermeye çalış ürün falan kullan dalgaların daha çok belli olsun aşırı bakımsız duruyor şuan
Kanka ürün kullanmiyorum zaten. Ne önerirsiniz? Sacim şuan cok kotu zaten uzansin yapicam

• +1
Aq yan pp yi ratele demistim de neyse
ben çok bilmiyorum da iyi gözüküyor öyle aşırı birşey yok sadece skincare uygula derim :feelsthink:

• +1
Reactions: orbitalover and htn666
Kanka ürün kullanmiyorum zaten. Ne önerirsiniz? Sacim şuan cok kotu zaten uzansin yapicam
saçının tipini bilmediğimden ürün öneremem de ben de kullanmıyorum :lul:saçının tipini öğren git gratisten falan al birşeyler ne varsa işte sizin orda benim de saçım her geçen gün daha çok kıvırcıklaşıyor baktım puberty curls diye birşey varmış o olabilir de pek sanmam :feelsthink:

• JFL
Reactions: htn666
ben çok bilmiyorum da iyi gözüküyor öyle aşırı birşey yok sadece skincare uygula derim :feelsthink:
Aga gecmiyor iste amina kodumun ibne sivilceleri

• +1
Dietle gecmedi doktora gittim gecmedi. Bidaha gittim yine gecmedi ama eskisine bakildiginda baya degistim ve iylesti

• +1
Urban Care in dalgali saclar serisi cok iyi sampuan ve kremle dene

• +1
Reactions: Arisylva and htn666
kadın kuaforune tıras ol aklın varsa

• +1
Reactions: Arisylva and htn666
Azərbaycanda top gibi bakarlar aq
trde bile bakilmiyo azeriler soviet ile gelismis sekulerlesti diye biliyordum amk

• +1
Reactions: Arisylva
  • +1
Gelismislik acisindan

• +1
burda çok kötü oglem yahudilerin uzun bıraktığı yerlerle aynı yer uzun kalmış anca qarı kuaförü düzeltebilirmiş erkek kuaförüne gidilir mi yanları arkaları qazıtmak niyeti dışında
Aga sen kesin aze sin yazmandan anladim

• JFL
Reactions: Angutoid
  • JFL
Reactions: maarda
LAN BU BERBERLER BİLEREKMİ YAPİYOR BUNU ? BOYLE BİR KONU GORMUSDUM BU ARALARDA. AYNİSİNİ YASADİM. SİKEYİM BOYLE İSİ. SACİMİN YANLARİ KULAGİMİ GECİYORDU. KİRİKLARİ AL DEDİM OE KULAGİMİN YARİSİNA KADAR KESDİ. SACİMİN YANLARİ KİSA USTU SİŞ VE UZUN KALDİ ACİL BİRSEY ÖNERİN DİSARİYA NASİL CİKİCAM BEN
İyi bir berber bulmak cogu zaman nadir oluyor cunku cogu ya 60 70 yasında emeklğii olması gereken adamlardan yada sdece keko ve asker tırası yapmayı bilenlerle dolu cevrende kaliteli bir erkek kuaforu varsa ona gitmeni oneririm ne kadar pahalı olsada yapacak cokta birsey yok

İyi bir berber bulmak cogu zaman nadir oluyor cunku cogu ya 60 70 yasında emeklğii olması gereken adamlardan yada sdece keko ve asker tırası yapmayı bilenlerle dolu cevrende kaliteli bir erkek kuaforu varsa ona gitmeni oneririm ne kadar pahalı olsada yapacak cokta birsey yok
Aga bu orospu cocu eskiden iyi kestikleri olmustu. Bazen cok iyi keserken bazen boktan birsey yapiyor. Sacimin yanlari kulagimi geciyordu az kes dedim kulagimin yarisinda kaldi. Bunu burdaki hicbir berbere anlatamiyorum. Artik tek yol pahali berbere gitmek

• +1
Reactions: Eliasdepoot

Users who are viewing this thread

Back