D
Deleted member 512778
Iron
Jewgpt ile böyle bir program hazırladım sizce nasıl? Normalde almam gerekenden 400 500 kalori fazladan alacağım ve 20 gün civarı yani okul açılana kadar bu beslenme planına sadık kalacağım. Beslenme planımdaki amaç enerji seviyemi yükseltmek, irileşmek ve kas kütlesi koymak ve tabiki sağlıklı beslenmek.
Dikkat süremi kısalttığı ve hafızamı gerçekten kötü etkilemeye başladığı için tiktoğu sildim yavaş yavaş kısa videolardan uzaklaşacağım ve kendimi ders çalışmaya vereceğim. Hayatımın merkezine ders çalışmayı ve kişisel bakımı koymak istiyorum.
Ayrıca saçımı da uzatıyorum, 2b veya 2c çok kabaran bakımsız bir saçım var onun için bazı ürünler satın almayı ve saç sağlığıma dikkat ederek olabildiğinde saçımı uzatmak istiyorum. Çünkü saçlarımı hiç uzatmadım ve zaten genetikten dolayı ilerleyen yaşlarda döküleceği için şuan uzatmak istiyorum olabildiğince. Şuanlık planları oluşturuyorum aynı zamanda ufak ufak uygulamaya da koyuyorum, zamanla bir düzene koyacağım. Haftalık thread açarak planlarımın nasıl gittiğini buraya yazabilirim belki.
BESLENME VE SAÇ SAĞLIĞI HAKKINDA TAVSİYESİ OLAN VARSA YAZARSA ÇOK SEVİNİRİM