beslenmem

retawillfixme

retawillfixme

Bronze
bana reta alma ağzını kapa yazdınız. ömrümde sanırım harbiden ağzımı tutuyorum amk. günde 400-500 mg kafein (2-3 kupa filtre kahve) ve belli dozlarda nikotin alıyorum. 2 gündür günde 900-110 kalori arası alıyorum sadece. aynı zamanda 24 saat tamamlanmadan da yemiyorum öğünümü böylece gh salınımı baya bi artıyor. işin sonu hayırdır umarım.

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius, Yagiz8928 and flows5991
kalori çok az

• +1
Reactions: Auchelius, retawillfixme and Serialsuicide
10 yıl sürer hedef kiloya düşmem
Ne kadar az kalori=o kadar fazla yağ yakimi diye birşey yok
Çok az kalori almak metabolizmayı yavaşlatır, vücut kas ve su yakmaya geçer.

• +1
Reactions: Auchelius, xlegend and flows5991
Ne kadar az kalori=o kadar fazla yağ yakimi diye birşey yok
Çok az kalori almak metabolizmayı yavaşlatır, vücut kas ve su yakmaya geçer.
önce karbonhidrat sonra yağ sonra kas değil mi? benim yağ deposu var baya kasa geçmesi sürer

• +1
Reactions: Auchelius, Yagiz8928 and flows5991
önce karbonhidrat sonra yağ sonra kas değil mi? benim yağ deposu var baya kasa geçmesi sürer
proteini yüksek tut kas yakmazsın hele bu yağ oranında

• +1
Reactions: Auchelius
bana reta alma ağzını kapa yazdınız. ömrümde sanırım harbiden ağzımı tutuyorum amk. günde 400-500 mg kafein (2-3 kupa filtre kahve) ve belli dozlarda nikotin alıyorum. 2 gündür günde 900-110 kalori arası alıyorum sadece. aynı zamanda 24 saat tamamlanmadan da yemiyorum öğünümü böylece gh salınımı baya bi artıyor. işin sonu hayırdır umarım.
cola zero manyak metod

• +1
Reactions: flows5991
cola zero manyak metod
şeker bağımlılığım zaten arşta amk şimdi bırakırsak bırakırız. öyle yaparsam hayvan gibi artar

• +1
Reactions: Auchelius and Thrill
şu çileyi çekmek yerine grok babnın verdiği küre mi girişsek
C1f590a3dd9a645696745b06c78bd5f6

Evet önce karb gider ama ondan sonra vücut sadece yağ yakmaz. Enerji açığı çok düşükse hormonlar düşer ve hem kaslardan hem yağdan alır. Belirli bir sıra yok

şeker bağımlılığım zaten arşta amk şimdi bırakırsak bırakırız. öyle yaparsam hayvan gibi artar
aklında bulunsun da biraz düzene sokunca beslenmeyi canın ciddi ciddi şekerli içecek çekmeye başladıpında cok isine yarayacak

• +1
Reactions: retawillfixme
kim reta alma dediyse low ıq
günde 1000 kalori ile sürekli bir diyet yapamazsın,ihtiyacının 300-400 azını alsan da 30 bfden düşmen 2 yıl falan sürer

• Hmm...
  • +1
Reactions: Yagiz8928 and retawillfixme
Evet önce karb gider ama ondan sonra vücut sadece yağ yakmaz. Enerji açığı çok düşükse hormonlar düşer ve hem kaslardan hem yağdan alır. Belirli bir sıra yok
bunu en aza indirmek için yıllar sonra düzenli uykuya geçtim artık minimum yedi buçuk saat uyuyom bi de bi sürü supp vitamin alıyorum toparlamaz mı hormonları?

günde 1000 kalori ile sürekli bir diyet yapamazsın,ihtiyacının 300-400 azını alsan da 30 bfden düşmen 2 yıl falan sürer
param yok ki alayım yoksa çekmem şu çileyi

bunu en aza indirmek için yıllar sonra düzenli uykuya geçtim artık minimum yedi buçuk saat uyuyom bi de bi sürü supp vitamin alıyorum toparlamaz mı hormonları?
Uyku supp fln hormonlara yardım eder ama kalori açığın çok büyükse yinede kas kaybını durduramaz. Önemli olan düzgün bir kalori açığı

• +1
Reactions: retawillfixme
Uyku supp fln hormonlara yardım eder ama kalori açığın çok büyükse yinede kas kaybını durduramaz. Önemli olan düzgün bir kalori açığı
reta alacak param yokki amk ocağa şubata falan bf düşürmem lazım benim

• So Sad
Reactions: Yagiz8928
reta parası bulsam haftada 2mg başlayacam

• +1
300-400 kalori acigiyla 30bfden düşmek yıllar surmezki. Yağ kaybı matematiksel çalışır adam akıllı bir açıkla ayda 1, 1.5kg net Yağ kaybı atılabilir. Önemli olan sürdürülebilirlik

300-400 kalori acigiyla 30bfden düşmek yıllar surmezki. Yağ kaybı matematiksel çalışır adam akıllı bir açıkla ayda 1, 1.5kg net Yağ kaybı atılabilir. Önemli olan sürdürülebilirlik
ya haklısım hiçbir savunmam yok zaten ama şuan harbi bi deadline var ona yetiştirmem lazım

• +1
Kanka denedim bir yerde. Sonra kilo vermek zorlaşıyor bide ölürsün amk vitamin nutrition nerde

Users who are viewing this thread

Back