beta kuzenim mahmud size hiç gülmüyor

IlI

IlI

vulnerabilities coming from you are my priorities
31 yaşındaki beta kuzenim mahmud size öyle bi gülmüyor ki hiç sormayın

burdakilerin boyuna ve tipine hayretle bakıyor

mahmud 163 boyunda 3/10 tipli birisi

bugüne kadar flörti bile olmadı

ağzı laf yapamıyor sosyal zeka geriliği var

kurmanci olduğu için b2 kürtçesi var baya gerizekalı olduğu için genelkültürden mahrum

mahmud bu statların hepsini lol oynayarak yaptı

mahmudun bütün arkadaşlarının manitası var ama o orgda lurklamayı tercih ediyor

mahmut lolde plattan golda düştü ama hiç sikinde olmadı en büyük aktivitesi kırmızı tuborg içip yoldan geçen kızlara laf atmak bide tiktok luksmeks boksmeks videolarında millete grey yazmak

mahmudun selamı var bu arada

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, whitemonster6, orhanhic and 4 others
Bu forumda iki farklı kullanıcı yoktur; herkes ya kızlarla şansı iyi giden ya da bu konuda sorun yaşamayan insanlardır. Bunlar genelde foruma “sizler çok zekisiniz, 3’lük kızın yanında 10’luk eleman gördüm” gibi başlıklar açmaz, her zaman ascend ederler ve hayatlarını kızlar dışındaki amaçlara adarlar. Diğerleri ise narsisist olmayan ve en iyisi olmaya çalışmayan insanlardır; onlar için görünüş her şeydir ve diğer dallar önemsizdir. Türk forumlarında bu tür elemanlar çoktur ve grup kurmaya çalışmıyorum. Demek istediğim, foruma “neden kızlar benimle konuşuyor” mantığıyla yaklaşıyorsanız doğru forumdasınız. Gerçekten çok anormal bir durumunuz varsa kendi looksmatch’inizi bulmanız çok zor olacaktır. Ama konu benim için her zaman kızlar ve toplum tepkisidir, olay hayatta hiçbir alanda kendini geliştirmemektir.

• +1
Reactions: Zodiac, whitemonster6, yenesy and 1 other person
sabah 5te kalkmayip kosuya gitmeyip soguk dusa girmeyen birisi yazmis gibi duruyor texti

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, whitemonster6, IlI and 2 others