StuntmanMike
Luminary
Böyle hayatın amk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Boktenli bacıların bana yazıyor dua et sikilmeye değmiyorlarOver for white brah kurdish masterrace olsaydin boyle bir sikintin olacak miydi sence
Doğum oranları ve yeni yeni şehirlerde artan kürt nüfusu tersini söylüyorBoktenli bacıların bana yazıyor dua et sikilmeye değmiyorlar
Allah denen piçin üzerine yemin ediyorum ki bu zamana kadar bana 100 kız baktıysa 90ı kürttü.Doğum oranları ve yeni yeni şehirlerde artan kürt nüfusu tersini söylüyor
Çünkü tğrj “kız”ları BBC ve BKC tatmin etmekle meşgul. O bakan 90 ın da batıda yetiştiğine yemin ederim ama kanıtlayamamAllah denen piçin üzerine yemin ediyorum ki bu zamana kadar bana 100 kız baktıysa 90ı kürttü
BKCÇünkü tğrj “kız”ları BBC ve BKC tatmin etmekle meşgul. O bakan 90 ın da batıda yetiştiğine yemin ederim ama kanıtlayamam
Batıda ki Kürtlerin %90ı incel amk ne anlatıyorsun.Çünkü tğrj “kız”ları BBC ve BKC tatmin etmekle meşgul. O bakan 90 ın da batıda yetiştiğine yemin ederim ama kanıtlayamam
Kendi dediğine inanıyon mu pekiBatıda ki Kürtlerin %90ı incel amk ne anlatıyorsun.
Ork karıları ya chadlere yada popüler erkeklere veriyor
Over for white brah kurdish masterrace olsaydin boyle bir sikintin olacak miydi sence
Ah be kardeşim benim 17 yaşında sikişememek normal değil mi sence![]()
Tamam da ne fark ettiBana da attığım çoğu kişi high mtn demişti en kötü mtn aldım
Knk en son ne zaman sevgilin oldu bana dm den fotonuzu falan atsana bende atim ne dersin adamdaki iq ya bak aynı şeyi iki kere atıyorTamam da ne fark etti
![]()
En uzun karşı cinsle iletişime geçmeme süreniz ne
Benim 5 ay oldu bugün ya da yarın olacaklooksmax.org
![]()
Kurdish gavatlar için over
Hepsi ayrı post aq okuyor musun nerede aynı şey btw en son 1 sene önceKnk en son ne zaman sevgilin oldu bana dm den fotonuzu falan atsana bende atim ne dersin adamdaki iq ya bak aynı şeyi iki kere atıyor
17 yaşında sikişememek anormal mi senceHepsi ayrı post aq okuyor musun
en son 1 sene önce
Kurdish gavatlar için over
Ona da thread açsana17 yaşında sikişememek anormal mi sence
Ne diyo la buOna da thread açsana![]()
beyazlar için bittiBöyle hayatın amk
Ya kürtçü kürtlerin burda ne işi var amk, siktir git dağa kendini patlat filan milletine hayrın olsunÇünkü tğrj “kız”ları BBC ve BKC tatmin etmekle meşgul. O bakan 90 ın da batıda yetiştiğine yemin ederim ama kanıtlayamam
Hem de gavat aq overYa kürtçü kürtlerin burda ne işi var amk, siktir git dağa kendini patlat filan milletine hayrın olsun![]()
Senin burada ne işin var amk, siktir git “terör”le mücadeleye gir kolsuz kalYa kürtçü kürtlerin burda ne işi var amk, siktir git dağa kendini patlat filan milletine hayrın olsun![]()
Adaş kürtlere hiç kimse birşey demiyor bu forumda senin dışında kimse ırkçı değil türkler üstün ırktır diye post atan biz miyiz aq looksmax forumu ayrımcılık çıkartmaOver kanka, başkanına söyle doğuyu acil geliştirsin yoksa 20 seneye kalmadan azınlıksın
Çok kötü harbi.Beyaz/beyazgeçer olmanın çok kötü bir yanı seni en çok seven kişilerin boktenli olması. 2 cinsiyet için de geçerli bu.
Inferior irklar böyle köpekler gibi çoğalıyorlar çocuğa nasıl bakarız gibi bi kaygı olmadan yine inferior kültürün sonucu.Senin burada ne işin var amk, siktir git “terör”le mücadeleye gir kolsuz kal
View attachment 3790895
Over kanka, başkanına söyle doğuyu acil geliştirsin yoksa 20 seneye kalmadan azınlıksın
Kendi dediğine inanıyon mu peki
Inferior irklar böyle köpekler gibi çoğalıyorlar çocuğa nasıl bakarız gibi bi kaygı olmadan yine inferior kültürün sonucu.
senin hakkaten kafanı sikiyim aptal zagros çingenesi. hintlilerle birlikte en çirkin vitaminsiz ırkın mensubu burda ciddi ciddi şunları yazıyor aptal orospu evladı ya ropela direkt
İnferior ırk amerikan uçağından indiğinde götünü sikiyor gel de kurtar orospu evladı seni
Şehitlerimiz | MEHMETÇİK VAKFI
Mehmetçik Vakfına yapacağınız bağışlarla, Şehit ve Gazi Mehmetçik ailelerine siz de destek olabilirsiniz.www.mehmetcik.org.tr
Kürtlere gerek de yok 60 iq orospu evlatları kendi kızına çocuğuna tecavüz eder öldürür zaten amına koyduğumun maymunları bu yüzden bugün bile balkanlarda dışlanıyorsun amına koyduğumun yaratığı
View attachment 3791091
Haritasını attım ya ölmüşünü siktiğimin türküsuç sizde
Kaynak r/türkiyedüşük zeka sizde
türk kadınları öyle düşünmüyorçirkinlik sizde
Kürt kadar türk ve arap da varistanbulun en boktan semti neden bağcılar mesela?
attığım fotoya bakneden hapisler hırtlarla dolu
ulan allahını siktiğim bunları burada bu kadar diyon sen neye benziyon vallahi çok merak ettimçok basit sorgulamalarla başlayabilirsin ne kadar aşağılık olduğunu anlamaya, aptal orospu evladı.
Kaynak sen aq o kadar ötede aramaya lüzum yokKaynak r/türkiye
Gel psikiyatriden aynı anda iq testi yapalım yaptır at bana ve nerede doğru olmayan bir şey söyledim söyleseneKaynak sen aq o kadar ötede aramaya lüzum yok
16 dan yüksek olduğuna eminim hem adam veri atmış aq neyin verisinine isyan ediyon kaynağı varGel psikiyatriden aynı anda iq testi yapalım yaptır
suç sizde, düşük zeka sizde, geri kültür sizde, çirkinlik sizde, vatansızlık sizde, çocuk gelin sizde, akraba evliliği sizde. nüfusunuz %10'u geçen mahallede yaşanmıyor haşerat sürüsü. istanbulun en boktan semti neden bağcılar mesela? neden hapisler hırtlarla dolu? çok basit sorgulamalarla başlayabilirsin ne kadar aşağılık olduğunu anlamaya, aptal orospu evladı.
![]()
ve nerede doğru olmayan bir şey söyledim söylesene
Turkish bull görünce ki suskunlukO bakan 90 ın da batıda yetiştiğine yemin ederim ama kanıtlayamam
Allahını siktiğim verilerin doğruluğu ne kadar sence kaynak nedan yüksek olduğuna eminim hem adam veri atmış aq neyin verisinine isyan ediyon kaynağı var
Ne suskunluk olum sen 20 iq dan fazlaysan siksinler beni psikiyatriye git iq testi yaptır at bana acilTurkish bull görünce ki suskunluk![]()
Allahını siktiğim verilerin doğruluğu ne kadar sence kaynak ne
View attachment 3791318 Al bende bunu atıyorum
Kurgu bu amk
;DKurgu bu amk
doğuda adamlar bahçelerinde 1v1 atarak çözüyo konuları polise taşınmıyor ki aqAl bende bunu atıyorum![]()
incel cevabı olmuş yakışmadı
ya amın evladı tüm kişiliğini türk düşmanlığı üzerine inşa etmişsin hiç bir zaman doğuda kürdistan kurulmayacak, türkiye oraya hükmetmeye sen ölene kadar devam edecek biraz aklın olsa şunu kabullenip bura türkiye olsa da hayat kalitem yarrak gibi olacak kürdistan olsa da diyip hayatına devam eder yurt dışına taşınmaya odaklanırsın stres free yaşarsın ama yokk o akıl nerde sizde amk. git ropelaİnferior ırk amerikan uçağından indiğinde götünü sikiyor gel de kurtar orospu evladı seni
Şehitlerimiz | MEHMETÇİK VAKFI
Mehmetçik Vakfına yapacağınız bağışlarla, Şehit ve Gazi Mehmetçik ailelerine siz de destek olabilirsiniz.www.mehmetcik.org.tr
Kürtlere gerek de yok 60 iq orospu evlatları kendi kızına çocuğuna tecavüz eder öldürür zaten amına koyduğumun maymunları bu yüzden bugün bile balkanlarda dışlanıyorsun amına koyduğumun yaratığı
View attachment 3791091