Beyaz fenotiple yalnız kaldık amk

StuntmanMike

StuntmanMike

Luminary
Böyle hayatın amk

• So Sad
  • JFL
Reactions: MogEater, Dathomirian Zabrak, menas and 1 other person
Over for white brah kurdish masterrace olsaydin boyle bir sikintin olacak miydi sence

• +1
  • JFL
Reactions: halatmaxxing and Dathomirian Zabrak
Over for white brah kurdish masterrace olsaydin boyle bir sikintin olacak miydi sence
Boktenli bacıların bana yazıyor dua et sikilmeye değmiyorlar

• +1
  • JFL
Reactions: Neroem, yenesy, Kayra139 and 2 others
Boktenli bacıların bana yazıyor dua et sikilmeye değmiyorlar
Doğum oranları ve yeni yeni şehirlerde artan kürt nüfusu tersini söylüyor

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
Doğum oranları ve yeni yeni şehirlerde artan kürt nüfusu tersini söylüyor
Allah denen piçin üzerine yemin ediyorum ki bu zamana kadar bana 100 kız baktıysa 90ı kürttü.
Gerçek bu sadece kürt çirkin yoksa sikerdim
Doğum oranlarına gelecek olursak türkler kendi ayaklarına sıktı bedelini ödeyecekler

• +1
Reactions: Neroem, yenesy, Kayra139 and 2 others
Allah denen piçin üzerine yemin ediyorum ki bu zamana kadar bana 100 kız baktıysa 90ı kürttü
Çünkü tğrj “kız”ları BBC ve BKC tatmin etmekle meşgul. O bakan 90 ın da batıda yetiştiğine yemin ederim ama kanıtlayamam

• JFL
Reactions: halatmaxxing and Dathomirian Zabrak
Çünkü tğrj “kız”ları BBC ve BKC tatmin etmekle meşgul. O bakan 90 ın da batıda yetiştiğine yemin ederim ama kanıtlayamam
BKC :lul: yeni terim

• Hmm...
Reactions: recai iskender
Batıda ki Kürtlerin %90ı incel amk ne anlatıyorsun.
Ork karıları ya chadlere yada popüler erkeklere veriyor

• +1
Reactions: Kayra139
Batıda ki Kürtlerin %90ı incel amk ne anlatıyorsun.
Ork karıları ya chadlere yada popüler erkeklere veriyor
Kendi dediğine inanıyon mu peki

Ah be kardeşim benim 17 yaşında sikişememek normal değil mi sence
IMG 1242

Bana da attığım çoğu kişi high mtn demişti en kötü mtn aldım

• JFL
  • +1
  • JFL
Reactions: orbitalover, lopaks41 and StuntmanMike
Knk en son ne zaman sevgilin oldu bana dm den fotonuzu falan atsana bende atim ne dersin adamdaki iq ya bak aynı şeyi iki kere atıyor
Hepsi ayrı post aq okuyor musun nerede aynı şey btw en son 1 sene önce

Ya kürtçü kürtlerin burda ne işi var amk, siktir git dağa kendini patlat filan milletine hayrın olsun😹🥀

• +1
Reactions: orbitalover and Kayra139
Ya kürtçü kürtlerin burda ne işi var amk, siktir git dağa kendini patlat filan milletine hayrın olsun😹🥀
Hem de gavat aq over

1748787130373

Beyaz/beyazgeçer olmanın çok kötü bir yanı seni en çok seven kişilerin boktenli olması. 2 cinsiyet için de geçerli bu.

• So Sad
  • +1
Reactions: lopaks41 and StuntmanMike
Over kanka, başkanına söyle doğuyu acil geliştirsin yoksa 20 seneye kalmadan azınlıksın
Adaş kürtlere hiç kimse birşey demiyor bu forumda senin dışında kimse ırkçı değil türkler üstün ırktır diye post atan biz miyiz aq looksmax forumu ayrımcılık çıkartma

• +1
  • Hmm...
Reactions: lopaks41 and recai iskender
Beyaz/beyazgeçer olmanın çok kötü bir yanı seni en çok seven kişilerin boktenli olması. 2 cinsiyet için de geçerli bu.
Çok kötü harbi.
Pembe topuk yiyemeden öldük

• So Sad
Reactions: DirtyBlonde
Senin burada ne işin var amk, siktir git “terör”le mücadeleye gir kolsuz kal

View attachment 3790895
Over kanka, başkanına söyle doğuyu acil geliştirsin yoksa 20 seneye kalmadan azınlıksın
Inferior irklar böyle köpekler gibi çoğalıyorlar çocuğa nasıl bakarız gibi bi kaygı olmadan yine inferior kültürün sonucu.

• +1
Reactions: hesaplar_banlı and Kayra139
Kendi dediğine inanıyon mu peki

senin hakkaten kafanı sikiyim aptal zagros çingenesi. hintlilerle birlikte en çirkin vitaminsiz ırkın mensubu burda ciddi ciddi şunları yazıyor aptal orospu evladı ya ropela direkt

• +1
Reactions: lopaks41, IlI, hesaplar_banlı and 1 other person
Inferior irklar böyle köpekler gibi çoğalıyorlar çocuğa nasıl bakarız gibi bi kaygı olmadan yine inferior kültürün sonucu.
senin hakkaten kafanı sikiyim aptal zagros çingenesi. hintlilerle birlikte en çirkin vitaminsiz ırkın mensubu burda ciddi ciddi şunları yazıyor aptal orospu evladı ya ropela direkt

İnferior ırk amerikan uçağından indiğinde götünü sikiyor gel de kurtar orospu evladı seni

Kürtlere gerek de yok 60 iq orospu evlatları kendi kızına çocuğuna tecavüz eder öldürür zaten amına koyduğumun maymunları bu yüzden bugün bile balkanlarda dışlanıyorsun amına koyduğumun yaratığı
IMG 1246

İnferior ırk amerikan uçağından indiğinde götünü sikiyor gel de kurtar orospu evladı seni

Kürtlere gerek de yok 60 iq orospu evlatları kendi kızına çocuğuna tecavüz eder öldürür zaten amına koyduğumun maymunları bu yüzden bugün bile balkanlarda dışlanıyorsun amına koyduğumun yaratığı
View attachment 3791091

suç sizde, düşük zeka sizde, geri kültür sizde, çirkinlik sizde, vatansızlık sizde, çocuk gelin sizde, akraba evliliği sizde. nüfusunuz %10'u geçen mahallede yaşanmıyor haşerat sürüsü. istanbulun en boktan semti neden bağcılar mesela? neden hapisler hırtlarla dolu? çok basit sorgulamalarla başlayabilirsin ne kadar aşağılık olduğunu anlamaya, aptal orospu evladı.

M5it6j11sw201

• +1
Reactions: lopaks41, IlI, orbitalover and 1 other person
suç sizde
Haritasını attım ya ölmüşünü siktiğimin türkü
düşük zeka sizde
Kaynak r/türkiye
çirkinlik sizde
türk kadınları öyle düşünmüyor
IMG 1224

istanbulun en boktan semti neden bağcılar mesela?
Kürt kadar türk ve arap da var
neden hapisler hırtlarla dolu
attığım fotoya bak
çok basit sorgulamalarla başlayabilirsin ne kadar aşağılık olduğunu anlamaya, aptal orospu evladı.
ulan allahını siktiğim bunları burada bu kadar diyon sen neye benziyon vallahi çok merak ettim

Kaynak sen aq o kadar ötede aramaya lüzum yok
Gel psikiyatriden aynı anda iq testi yapalım yaptır at bana ve nerede doğru olmayan bir şey söyledim söylesene

ben beyaz bir chad olarak katilmiyorum her sey ozguven bence kurtlerin kaybedecek bir seyleri yok zaten esek ve kuzenlerini sikip kendilerini tatmin edebiliyolar(y)(y)

• JFL
Reactions: lopaks41, IlI and Kayra139
Gel psikiyatriden aynı anda iq testi yapalım yaptır
16 dan yüksek olduğuna eminim hem adam veri atmış aq neyin verisinine isyan ediyon kaynağı var
suç sizde, düşük zeka sizde, geri kültür sizde, çirkinlik sizde, vatansızlık sizde, çocuk gelin sizde, akraba evliliği sizde. nüfusunuz %10'u geçen mahallede yaşanmıyor haşerat sürüsü. istanbulun en boktan semti neden bağcılar mesela? neden hapisler hırtlarla dolu? çok basit sorgulamalarla başlayabilirsin ne kadar aşağılık olduğunu anlamaya, aptal orospu evladı.

1748795629157
:lul:
ve nerede doğru olmayan bir şey söyledim söylesene
O bakan 90 ın da batıda yetiştiğine yemin ederim ama kanıtlayamam
Turkish bull görünce ki suskunluk :feelsohh:

dan yüksek olduğuna eminim hem adam veri atmış aq neyin verisinine isyan ediyon kaynağı var
Allahını siktiğim verilerin doğruluğu ne kadar sence kaynak ne
IMG 1246
Al bende bunu atıyorum
IMG 1247

Turkish bull görünce ki suskunluk :feelsohh:
Ne suskunluk olum sen 20 iq dan fazlaysan siksinler beni psikiyatriye git iq testi yaptır at bana acil

• JFL

View attachment 3791091
ya amın evladı tüm kişiliğini türk düşmanlığı üzerine inşa etmişsin hiç bir zaman doğuda kürdistan kurulmayacak, türkiye oraya hükmetmeye sen ölene kadar devam edecek biraz aklın olsa şunu kabullenip bura türkiye olsa da hayat kalitem yarrak gibi olacak kürdistan olsa da diyip hayatına devam eder yurt dışına taşınmaya odaklanırsın stres free yaşarsın ama yokk o akıl nerde sizde amk. git ropela:feelswhy: