StuntmanMike
Kraken
- OP
Sosyal döngüm yok.Ağır asosyal olabilir misin ? Yada yarrak gibi giyiniyorsun
Tüm mevzum sokakta yürürken bir kıza yürümek yada dating app
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sosyal döngüm yok.Ağır asosyal olabilir misin ? Yada yarrak gibi giyiniyorsun
Olm Limanın beyaz oldugunu kanıtlamak ıcın niye özellikle ışığın yogun oldugu terledikten sonra pembeleştiği tuhaf fotolar atıyorsun amk.Arabid
İranid
Lima makyajsız filtresiz
Olm Limanın beyaz oldugunu kanıtlamak ıcın niye özellikle ışığın yogun oldugu terledikten sonra pembeleştiği tuhaf fotolar atıyorsun amk.
Kız böyle bişi işte gerçekten tartıştığımız konuya bak salıyorum ben aq
2-3 arası o kadinkanka adriana 3. kadar beyaz mı ki?
Arabidle iranidin sıkıntısı ten rengi değil iğrenç yüz özellikleri benceArabid
İranid
Lima makyajsız filtresiz
Pembe amcık mı yoksa kara kuru amcık mı ?A
Arabidle iranidin sıkıntısı ten rengi değil iğrenç yüz özellikleri bence
Sal direk
Chad limayi yatakta yok ederken biz ten rengi tartışıyoruz so overOlm Limanın beyaz oldugunu kanıtlamak ıcın niye özellikle ışığın yogun oldugu terledikten sonra pembeleştiği tuhaf fotolar atıyorsun amk.
Kız böyle bişi işte gerçekten tartıştığımız konuya bak salıyorum ben aq
= asosyalsinSosyal döngüm yok.
O da var da arabid falan direk igrenc bir fenotip amkPembe amcık mı yoksa kara kuru amcık mı ?
kışın 1 e yakınım yazın 3 e1-2 beyaz.2 yazın kararırsa tanned oluyor bu esmer olduğu anlamına gelmez.Bu yüzden bazı akdeniz insanları esmer geçer olarak gözükür ama aslında beyaz tenlidirler
Harbi amkbeyler adriana lima esmer mi beyaz mı tartışması yaptığınıza inanamıyorum amk.
iki türlü de fark ederse kahrolayım amk.
arkadaşlarım var karı çevrem yok ki kaldıramıyorum kadınlarla arkadaş olamam ya siken erkek erkek olurum yada hiçbir şey olmam.= asosyalsin
kanka bence sen kızlarla flört etmeyi bilmiyorsun.aslında çirkin oldugunu düşünmüyorum ama takıntılı bir insana benziyorsun.kızlar senin takıntılarını ve psikolojik durumunu anlamada erkeklerden çok daha iyidir.çevrendeki kızları kaçırıyor olabilirsinarkadaşlarım var karı çevrem yok ki kaldıramıyorum kadınlarla arkadaş olamam ya siken erkek erkek olurum yada hiçbir şey olmam.
he amına kesin chad yok ediyorChad limayi yatakta yok ederken biz ten rengi tartışıyoruz so over
Piskolojik sorunlar morunlar cope. Birçok araştırma okudum karılar zorba piskolojisi olan sıkıntılı karanlık 3lüye sahip erkeklere daha ilgi duyuyorkanka bence sen kızlarla flört etmeyi bilmiyorsun.aslında çirkin oldugunu düşünmüyorum ama takıntılı bir insana benziyorsun.kızlar senin takıntılarını ve psikolojik durumunu anlamada erkeklerden çok daha iyidir.çevrendeki kızları kaçırıyor olabilirsin
2 metre 10 cm bu adam boyu kısa olsa bok piçi olurdu
bok sikişti mi yoksa reis2 metre 10 cm bu adam boyu kısa olsa bok piçi olurdu
Talldark tam olarak senin dediğin karaktere sahip ve psikolojik sorundan kastı o değil bence mentalcellikten bahsediyor dark triaddan değilPiskolojik sorunlar morunlar cope. Birçok araştırma okudum karılar zorba piskolojisi olan sıkıntılı karanlık 3lüye sahip erkeklere daha ilgi duyuyor
Evetbok sikişti mi yoksa reis
bence gene dış gorunus devreye giriyor kanka her türlü kızlar yaklaşırTalldark tam olarak senin dediğin karaktere sahip ve psikolojik sorundan kastı o değil bence mentalcellikten bahsediyor dark triaddan değil
Son cümle doğru.Çevremde ki kadınların çoğu çirkindi bu durum yüzünden asla kendimi onlara karşı motive edemedim ve konuşma bir yerde bitti.kanka bence sen kızlarla flört etmeyi bilmiyorsun.aslında çirkin oldugunu düşünmüyorum ama takıntılı bir insana benziyorsun.kızlar senin takıntılarını ve psikolojik durumunu anlamada erkeklerden çok daha iyidir.çevrendeki kızları kaçırıyor olabilirsin
kanka kızlar +htn dark triad erkeklerden hoşlanıyor ltn bir erkek dark triad olursa polisi ararlarPiskolojik sorunlar morunlar cope. Birçok araştırma okudum karılar zorba piskolojisi olan sıkıntılı karanlık 3lüye sahip erkeklere daha ilgi duyuyor
Oda doğru ama kendisi HTN oldugunu 183 oldugunu soyluyor. Eğer dedikleri doğru ise bunda işe yararkanka kızlar +htn dark triad erkeklerden hoşlanıyor ltn bir erkek dark triad olursa polisi ararlar
ben %1 bile ihtimal vermiyorum no pic no careOda doğru ama kendisi HTN oldugunu 183 oldugunu soyluyor. Eğer dedikleri doğru ise bunda işe yarar
Baba yine haklıkanka kızlar +htn dark triad erkeklerden hoşlanıyor ltn bir erkek dark triad olursa polisi ararlar
WC için HTNye yakınım diyebilirim.Yine de belli olmaz wc insanına ters düşen bir fenotipe de sahip olabilirim.Oda doğru ama kendisi HTN oldugunu 183 oldugunu soyluyor. Eğer dedikleri doğru ise bunda işe yarar
Baboş yanlış anlama ama önemli olan prettyboy maskulen tip fln değil onemlı olan yüzün çekici olması. Sen ilk bir sosyal dongu kur bakam hele inş devamı gelirWC için HTNye yakınım diyebilirim.Yine de belli olmaz wc insanına ters düşen bir fenotipe de sahip olabilirim.
Beyaz tenli koyu sarı-açık kahve saçlı düz burunlu bir tipim.Tipim cidden kötü değil ama wc karısının kafasındaki tip olmayabilirim
WC için HTNye yakınım diyebilirim.Yine de belli olmaz wc insanına ters düşen bir fenotipe de sahip olabilirim.
Beyaz tenli koyu sarı-açık kahve saçlı düz burunlu bir tipim.Tipim cidden kötü değil ama wc karısının kafasındaki tip olmayabilirim
5/10 pretty boy>5/10 maskulen 8/10 maskulen>8/10 pretty boyBaboş yanlış anlama ama önemli olan prettyboy maskulen tip fln değil onemlı olan yüzün çekici olması. Sen ilk bir sosyal dongu kur bakam hele inş devamı gelir
Çok geç yaş 25.Baboş yanlış anlama ama önemli olan prettyboy maskulen tip fln değil onemlı olan yüzün çekici olması. Sen ilk bir sosyal dongu kur bakam hele inş devamı gelir
Bu değil bu beyaz direk.Benim açıklık cavill tarzında
bence şöyle5/10 pretty boy>5/10 maskulen 8/10 maskulen>8/10 pretty boy
Ne geçi aq. Abim 28 29 yaşında 178-179 boylarında esmer mtn bişi. Her başka şehirden bizi görmeye geldiğinde bana bulustugu karıları flortlestıgı karıları gosterıyor amk(Son bulustugu karıyı da kız kankası ayarlamıştı işte sosyal düzenin önemi). Hiçbişi için geç değil 25 isen over diyip durma git kur sosyal düzeniniÇok geç yaş 25.
Hayir dünyanın her yerinde benim örnek gibi bide pretty boy arketipi için fenotip de önemli beyaz ve latin olman gerekiyorbence şöyle
Avrupada USA de prettboy > maskülen
Türkiye ve benzeri ülkelerde Maskülen > Prettyboy
Kanka o değilde şimdi aklıma geldi senin ayak fetisi vardı kesin o yüzden beyaz istiypn amkWC için HTNye yakınım diyebilirim.Yine de belli olmaz wc insanına ters düşen bir fenotipe de sahip olabilirim.
Benimki gibi yani senin ten rengiÇok geç yaş 25.
high mtn bu bence bende low htn falanım iste ordan hesapla
at kanka o zamanWC için HTNye yakınım diyebilirim.Yine de belli olmaz wc insanına ters düşen bir fenotipe de sahip olabilirim.
Foto athigh mtn bu bence bende low htn falanım iste ordan hesapla
Sana mtn dedim diye böylesin dimiat kanka o zaman
:F.F.WQEF:QWe::gEWQ@eneskarduya @turbomanlet7 ne igrendiniz beyler high T belirtisi bu
Daha önce ayak yaladım bu arada ama beyaz ayak nasip olmadı@eneskarduya @turbomanlet7 ne igrendiniz beyler high T belirtisi bu
Kanka bu arada en yaygın fetis aq dışarda kimse demedigi için şakaya vurdukları için haberiniz yok büyük ihtimalle de çoğu kişide var, alaindelonfan nick'li arkadaş da vardı:F.F.WQEF:QWe::gEWQ
doğru tespit5/10 pretty boy>5/10 maskulen 8/10 maskulen>8/10 pretty boy
Öyle. Benim tek böyle ince belli karıların hafif karın kasları oluyo ya onun dışında böle cok şey oldugum bişi yok.Kanka bu arada en yaygın fetis aq dışarda kimse demedigi için şakaya vurdukları için haberiniz yok büyük ihtimalle de çoğu kişide var, alaindelonfan nick'li arkadaş da vardı
kanka su an en yakın arkadasım new jersey’de tatil yapıyor orda da maskülen olmanın daha avantajlı olduğunu söyledi eğer gerçekten çekiciysenbence şöyle
Avrupada USA de prettboy > maskülen
Türkiye ve benzeri ülkelerde Maskülen > Prettyboy
Olabilir hacı gezmedim görmedim oralarıkanka su an en yakın arkadasım new jersey’de tatil yapıyor orda da maskülen olmanın daha avantajlı olduğunu söyledi eğer gerçekten çekiciysen
İgrenmedim ben@eneskarduya @turbomanlet7 ne igrendiniz beyler high T belirtisi bu
Ne dedin kiza da yaladin aq garipsemedi miDaha önce ayak yaladım bu arada ama beyaz ayak nasip olmadı