Beyazlar için bitti

divisionpanzerfaust

divisionpanzerfaust

kâfir slayer
Tırrık kızları dahil çoğu foid esmer veya siyah erkekleri tercih ediyor beyazsaniz zaten hiç baslamamisti btw:lul:

• +1
  • Hmm...
  • So Sad
Reactions: codeine1119, Furkan Sarıkaya, Aven and 4 others
Tırrık kızları dahil çoğu foid esmer veya siyah erkekleri tercih ediyor beyazsaniz zaten hiç baslamamisti btw:lul:
Zaten Esmer erkeklere yakisiyor bi tek aq. Kizlarda koyu ten kotu.

• +1
Reactions: pashanimair and Serialsuicide
  • Love it
  • +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide and htn666
Zaten Esmer erkeklere yakisiyor bi tek aq. Kizlarda koyu ten kotu.
Ya bunu diyon veren kiz esmer olsada soluk almadan sikersin:lul:

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide and htn666
Ya bunu diyon veren kiz esmer olsada soluk almadan sikersin:lul:
Buyuk ihtimal evet sikerim ama tipim degil aq. Ben daha cok fazla beyaz derili kahkullu siyah sacli severim. Ama verse sikerim tabiiki

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: xlegend, pashanimair, wsdem and 1 other person
tmb napiyon lan yarrak delisi anani siktirtmeye devammi

• JFL
  • +1
Reactions: xlegend and pashanimair
cukurovanin pamuk tarlasinda kavrulmus yoruk genetigim bir sike yaradi hosgeldin bu arada tekrardan

• +1
  • Love it
Reactions: Furkan Sarıkaya, pashanimair and divisionpanzerfaust
cukurovanin pamuk tarlasinda kavrulmus yoruk genetigim bir sike yaradi hosgeldin bu arada tekrardan
mersınde guneste kurtlerle top oynamak bı burda yarıyo

• JFL
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, pashanimair, swaggy and 2 others
orospu cocuklari ben gidince firsat bilmis konusuyorlardi atarim yine self ban belki

• +1
  • So Sad
Reactions: Aven, xlegend, pashanimair and 2 others
Benim için bitti

• So Sad
  • +1
Reactions: Serialsuicide, pashanimair and divisionpanzerfaust
alakası yok kızlar belirli bir cilt ya da saç tipini sevmiyor bununla alakası yok, kızlar yakışıklı erkek seviyor ve bunu kalıba indiriyorlar, kıvırcıklara aşığım diyen birine ltn kıvırcık gösterirsen siktir git der sarışın sevmem diyene cl sarışın gösterirsen amından su damlar bunun ne cilt tipi ne saç rengi ile alakası var tamamen tipe bağlı yine her şey

• +1
Reactions: why not me?, Furkan Sarıkaya, ER enjoyer and 4 others
alakası yok kızlar belirli bir cilt ya da saç tipini sevmiyor bununla alakası yok, kızlar yakışıklı erkek seviyor ve bunu kalıba indiriyorlar, kıvırcıklara aşığım diyen birine ltn kıvırcık gösterirsen siktir git der sarışın sevmem diyene cl sarışın gösterirsen amından su damlar bunun ne cilt tipi ne saç rengi ile alakası var tamamen tipe bağlı yine her şey
over for white

Attachments

• VID_20250722_005714_227.mp4
    711 KB
  • +1
Reactions: wsdem and pashanimair
over for white
alakası yok, sağdaki daha az maskülen soldaki daha maskülen sorulan kadın yaş grubuna da bağlı bu sağdaki çok korumasız duruyor git chris hemsworthu henry cavilli sean o pryı falan sor

• +1
  • JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya, Serialsuicide, pashanimair and 1 other person
alakası yok, sağdaki daha az maskülen soldaki daha maskülen sorulan kadın yaş grubuna da bağlı bu sağdaki çok korumasız duruyor git chris hemsworthu henry cavilli sean o pryı falan sor
Alakası yok koyu ten her zaman daha koruyucu guvenılır hıssıyat verıyor karılar da bu yuzden karaya bayılıyor

• +1
  • Hmm...
Reactions: Furkan Sarıkaya and pashanimair
Show ignored content yazıyo

• +1
Reactions: cakdripa and pashanimair
Alakası yok koyu ten her zaman daha koruyucu guvenılır hıssıyat verıyor karılar da bu yuzden karaya bayılıyor
2505
PiQGdoIQOF3C1EI5cbYZLAW1gfj

ten genellemesi sonsuza dek saçma kalıcak ama yakışıklılık psl bazlı genelleme sonsuza dek geçerli kalacak

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Serialsuicide, xlegend and 1 other person
Sean o pryda etnik kanka...

• +1
Reactions: pashanimair
Aq bırısı chad bırısı unc tassak mı gecıyon sen ayrıc evet soldakı hala daha cok guven verıyo anasını sıker adamın
yarram olay zaten tipte aq onu diyorum mal mısın beni onaylıyon işte esmer seviyorum sarışın sevmiyorum diyene bunu göstersen sağı seçecek amk yine olay tipte tenle alakası yok

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and pashanimair
Sean o pryda etnik kanka...
Beyaz sandığın tüm ülkeler insanlar öyle mesela gerçek İtalyanlar Güney tarafındaki italyanlar Kuzeyli İtalyanlar değil Yunanlar, İspanyollar, Portekizliler, Fransa'nın güney kısmı

• +1
Reactions: pashanimair
yarram olay zaten tipte aq onu diyorum mal mısın beni onaylıyon işte esmer seviyorum sarışın sevmiyorum diyene bunu göstersen sağı seçecek amk yine olay tipte tenle alakası yok
Recessed çenesini siktiğim diyorum ki beyaz chadlite=etnik htn

• Ugh..
  • JFL
  • WTF
Reactions: Furkan Sarıkaya, pashanimair and ZerefDragnee1l
appeal herşey amk

• +1
Reactions: ZerefDragnee1l