BEYİN SİSİ ve DEHB

ER enjoyer

ER enjoyer

Terachad in Türkiye Mtn in europe
Matematikte geometride bi sik bilmiyordum 4 5 gün öncesinden çalışayım dedim sınava 4 gündür bi şekilde çalıştım ama şunu fark ettim okadar boktan ve dikkatsiz birşekilde çalıştımki bir sik bilmiyorum şuan sınav hakkında ve onca emeğim boşuna gitti gerçekten şuan şöyleyim
1748460818009

• So Sad
  • +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Deleted member 155332, orhanhic and 2 others
1748463408248

• +1
Reactions: IlI and yenesy
kayra kardeş sen cok mümin birine benziyorsun benım için Allaha dua edermisin matematikten 80 üstü alayım
May Allah be with you

1748464285923

• Love it
Reactions: yenesy, IlI, maarda and 1 other person
Matematikte geometride bi sik bilmiyordum 4 5 gün öncesinden çalışayım dedim sınava 4 gündür bi şekilde çalıştım ama şunu fark ettim okadar boktan ve dikkatsiz birşekilde çalıştımki bir sik bilmiyorum şuan sınav hakkında ve onca emeğim boşuna gitti gerçekten şuan şöyleyim
View attachment 3779423
Kankam ADHD tanin varsa tedavi ol. Hayatin boyunca soyut-teorik kavramlarda en average essekten bile her zaman 1/2 geride olucaksin. Tedavi olurken de esrar kullanma yoksa orman perisi olursun :d

• +1
Reactions: Arisylva
View attachment 3779423
birebir yasandi

Kankam ADHD tanin varsa tedavi ol. Hayatin boyunca soyut-teorik kavramlarda en average essekten bile her zaman 1/2 geride olucaksin. Tedavi olurken de esrar kullanma yoksa orman perisi olursun :d
adhd olduğunu zannednn insanlarının çoğunun yok bile amk tamamiyle sosyal medya vb odak sürelerini sikmiş durumda bahane olarak adhd diye geziyorlar

• +1
Reactions: Ashoimex and Arisylva
adhd olduğunu zannednn insanlarının çoğunun yok bile amk tamamiyle sosyal medya vb odak sürelerini sikmiş durumda bahane olarak adhd diye geziyorlar
orasi oyle kankam onun disinda tani varsa tedavi sart

View attachment 3779423
daha fazla para basman lazım ozel okuluna keremcan

hocaya götten vermedim buarada ciddi 97 aldım nasıl oldu bende bilmiyorum hep bildiğim yerden geldi

Users who are viewing this thread

Back