auitistsurvior
marsuplami maxxed + fucked marsusplami
threade neler ekliyim herhangi bir alanda sorular sorun bookmarkliycam threade ekliycem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
notedBeta blockerlar
Amigdala hassaslığı nasıl düzeltilir
Akut stres tepkisi
Sosyal insanlarla sosyal olmayan insanların beynindeki farklılıklar
Sosyal olmayı öğrenmek mümkün mü
Low inhib olmak için tavsiyeler
Antidepresanların işleyiş mantığı
Sosyal anksiyetenin neden oluştuğu ve üstesinden nasıl gelineceği
odak süresini arttıran ama inhib arttırmayan bi ilaç var mı? yada tam tersi inhib azaltan odak süresini azaltmayan bi ilaçthreade neler ekliyim herhangi bir alanda sorular sorun bookmarkliycam threade ekliycem
knk sende swaggy gibi yapmıcan dimi o soruları siklememiştithreade neler ekliyim herhangi bir alanda sorular sorun bookmarkliycam threade ekliycem
yok kanka hepsini koycam threade merak etmeknk sende swaggy gibi yapmıcan dimi o soruları siklememişti![]()
Odak arttırmak için ilaç bilmem de orospu ananın göt deliği acımasın diye krem öneririm istersen eczanedenMetilen mavisini akvaryuma atıyoduk beyin içinde mi işe yarıyormuş vay amk.
Odak süresini arttıran ama uykuya zarar vermeyen supplement var mı?
senin sorun varmı knkOdak arttırmak için ilaç bilmem de orospu ananın göt deliği acımasın diye krem öneririm istersen eczaneden
var selankYeni ortama girmeye zorlanan biri neler yapabilir sırf bunun için ozguven vs ilaç var mı
yok kanka adamsinsenin sorun varmı knk
amk bu swaggy'nin thread nerede hani ben görmedim silmiş hesabıdaknk sende swaggy gibi yapmıcan dimi o soruları siklememişti![]()
bazi spesifik ilaclarla potansiyeline ulasabiliyosun ama genetik neyse oZeka genetik midir ? Sonradan arttırılabilir mi ?
@Resistance. atmıştı git bakamk bu swaggy'nin thread nerede hani ben görmedim silmiş hesabıda
@shepshepx seni yanlıslıkla tagledim kb@shepshepx @Neox2
amk bu swaggy'nin thread nerede hani ben görmedim silmiş hesabıda
eyw![]()
Nörotipik Rehberi
Evet bu rehber size nasıl Nörotipik olabilirsiniz veya Nörodiversiteye sahipseniz nasıl maskeleyeceksiniz onu anlatacak. Bu rehberi @swaggy yapmıştır. Kendisi orgu bırakmaya karar vermiştir ve son olarak benden bu rehberi dizayn etmemi belli başlı şeyler eklememi ve yayınlamamı istemiştir...looksmax.org
sıkıntı yok bebeğim@shepshepx seni yanlıslıkla tagledim kb
Aga doktor vermeden mesela ben dikkat dağınıklığım var gibi hissediyorum senelerdir okulda/ders çalışırken ama teşhis koysalar bile ilaç vermezmişler gibi geliyor böylethreade neler ekliyim herhangi bir alanda sorular sorun bookmarkliycam threade ekliycem
ritalinAga doktor vermeden mesela ben dikkat dağınıklığım var gibi hissediyorum senelerdir okulda/ders çalışırken ama teşhis koysalar bile ilaç vermezmişler gibi geliyor böyle
ders çalışmak & okuduğunu anlamak için Amphetamine'nin benzeri ama reçetesiz birşey gibi varsa biliyorsan yazarsın geçen gün bir hap söylemiştin sanırım o olur ama şeyiyle birlikte yaz yan etkileri felan
Vay aw hayırlısı o halderitalin
psikiytariye gitmen lazım illegal alırsında kazık yersin
dehb ye baya iyi gelcek potanisey ilaclar var teorik baya arastırdım buldum threade ekjliycem
thread cok cok gec gelcek globale yuklicem yuksek ihtimalle botb olur
özel testler yapcaklarVay aw hayırlısı o halde
ben yine de psikiyatriye gitmemi önerir misin sence böyle anlatsam şüpheliyim derste ve ders çalışmaktan bir bok anlamıyom desem ciddiye alır mı
ben var gelsin istiyom aq onu sağlamak için tam tersini mi yapmalıyımözel testler yapcaklar
moneromu adını unuttugum tesltler vardı
gitmeden onceki gun gece tam uyu guzel kahvaltı falan yhap kahva ic bi fincan testi yaparken tam odaklan en dogru sonucu almak icin dehb varmı yokmu
kanka yoksa kullanma bence bosu bosuna ilaca muhtac kalmaya baslayabilirsin uzun vadeli kullanımda o olmadan ders fln calısamayabilirsin oyuzden diyomben var gelsin istiyom aq onu sağlamak için tam tersini mi yapmalıyım![]()
teşekkürler ederim aga öyle yapıcam o haldekanka yoksa kullanma bence bosu bosuna ilaca muhtac kalmaya baslayabilirsin uzun vadeli kullanımda o olmadan ders fln calısamayabilirsin oyuzden diyom
dediklerimi yaparsan en dogru en ham sonucu alıcaksın