Beyler… Acil bakın İfşa olduk adam akıllı davranın

Dava açar diye*** pardon
Yav bi eleman söylemişti subforumdan hatirlamiyom amerika tabanli şirket oldugu icin dava acilmiyor diye biliyorum yani telegram mantigi vermiyormuş org bilgilerini

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli, ascndndfrgt and ankaranin_adami
Merhaba ben szenn şuana kadar yazdıklarımın hepsi şakaydı looksmax hakkında hiç bir şey bilmiyorum arkadaşlarımla boş sohbet yapıp soytarılık yapmayı seviyorum zaten görünüş önemli değil ki nasıl konuştuğun önemli

• JFL
  • +1
Reactions: talha_, EK0, Serialsuicide and 11 others
Merhaba ben szenn şuana kadar yazdıklarımın hepsi şakaydı looksmax hakkında hiç bir şey bilmiyorum arkadaşlarımla boş sohbet yapıp soytarılık yapmayı seviyorum zaten görünüş önemli değil ki nasıl konuştuğun önemli
Olum rehber olucan satma lan bizi bizim için kursun atip kursun yemen lazim 🤬🤬

• JFL
Reactions: szenn
View attachment 5624713ç
beyler biz yine safeiz önlem almayan düşünsün
IMG 0845

• JFL
Reactions: talha_, Serialsuicide, letrozoleabusing324 and 5 others
videoda ne vardı lan kaldırılmış diyo

İncel terör örgütü tr luxmex org subforum'la herhangi bir alakam yoktur.
Bir vatandaş olarak Türkiye'de faaliyet gösteren incel terör örgütü tr luxmex org subforum'un başının @ankaranin_adami olduğunu doğrulayabilir ve teşhis edebilirim.
Aynı zamanda örgütün elebaşı, @ankaranin_adami mardinde bir at ahırında yaşıyor.

• JFL
Reactions: talha_, caglar3, Topkra and 2 others
İncel terör örgütü tr luxmex org subforum'la herhangi bir alakam yoktur.
Bir vatandaş olarak Türkiye'de faaliyet gösteren incel terör örgütü tr luxmex org subforum'un başının @ankaranin_adami olduğunu doğrulayabilir ve teşhis edebilirim.
Aynı zamanda örgütün elebaşı, @ankaranin_adami mardinde bir at ahırında yaşıyor.
yaz bide "ankaranin_adami anami sikiyor "diye

• JFL
Reactions: caglar3 and Demirs
Merhaba ben IranidNordid şuana kadar yazdıklarımın hepsi şakaydı looksmax hakkında hiç bir şey bilmiyorum arkadaşlarımla boş sohbet yapıp soytarılık yapmayı seviyorum zaten görünüş önemli değil ki nasıl konuştuğun önemli

• JFL
Reactions: pardonriki, talha_, IranicBvll and 1 other person
Merhaba ben caglar3 şu ana kadar açtığım tiradların hepsi yalandı pasif değilim incel örgütü luksmeks org la alakam yoktur hepsi bi sakaydı @ankaranin_adami örgütün ele basıdır

Forumla hiçbir alakam yoktur yazdıklarımın hepsi şaka amaçlıydı. Sadece dış gorunuşumu değiştirmek, sevmek için uzmanlardan teknik bilgiler ogreniyorum. Ve kendi sorunlarımı cozmem icin oldukca yardımsever haraketlerde bulunuyorlar.

• +1
Reactions: Demirs
Forumla hiçbir alakam yoktur yazdıklarımın hepsi şaka amaçlıydı. Sadece dış gorunuşumu değiştirmek, sevmek için uzmanlardan teknik bilgiler ogreniyorum. Ve kendi sorunlarımı cozmem icin oldukca yardımsever haraketlerde bulunuyorlar.
19 posts

• JFL
Reactions: susisesi and Demirs
forumun yaş ortalaması 14 bir şey olursa şundan yaşanacak

• JFL
Reactions: susisesi, zeta_mogging, EK0 and 3 others