beyler acil fix

atess

atess

6'3
1 aya okul acılıyo acil posturu fixlemem lzm
sorunlar
boyun egri direkt sırt kambur gibi c şeklinde bide su anterior pelvic bokundan lazım tilt mi neyse oda kotu bende sanırım

acil fixlemem icin yardm edin okul ascılana kadar fln egzersiz bisey ise yarayan thread var mi

• +1
Reactions: Thrill and EK0
bu kadar kısa sürede düzelecek bişey değil postür yıllarca gitmişin yamultmuşun kemiği 1 ayda düzeltmeyi mi bekliyon?

• +1
Reactions: Kasana77 and Thrill
bu kadar kısa sürede düzelecek bişey değil postür yıllarca gitmişin yamultmuşun kemiği 1 ayda düzeltmeyi mi bekliyon?
tmam nası duzeltcem uzun surede

• +1
korse tak bel egzersizleri yap.bu konu hakkında pek fikrim yok arkadaşımda skolyoz vardı ondan bildiğim kadarıyla söylüyorum.en iyisi bir doktora görünmen senin skolyoz veya her ne varsa postürünle alakalı antrenman rutini verir.

• +1
Reactions: Thrill and atess
kanka internette bissürü antreman var anlatamam yazarak antremanları zaten genel olarak hepsi işe yarıyor onları yap gün içindede dik durmaya hiç yamuk durmamaya çalış

• +1
@mtn_dude_193

• JFL
Reactions: Thrill, Gordon Freeman and mtn_dude_193
duruma bağlıda tamamen düzeltmen 1 yıl bile alabilir alexander posture a bak bide chin tucks spamla ayakların hep ileri baksın karnın içeri çekik olsun

• +1
duruma bağlıda tamamen düzeltmen 1 yıl bile alabilir alexander posture a bak bide chin tucks spamla ayakların hep ileri baksın karnın içeri çekik olsun
kanka sen yaptın mı ne kadarda sonuç aldın

• +1
Reactions: Thrill and mtn_dude_193
kanka sen yaptın mı ne kadarda sonuç aldın
ben baya bi sonuç aldım facial convexity falan değişti tam istediğim yere gelemedim hala ama baya iyi gidiyor burnumun şekli değişti aq boyun uzun olunca daha zor oluyo düzeltmek

• +1
1 aya okul acılıyo acil posturu fixlemem lzm
sorunlar
boyun egri direkt sırt kambur gibi c şeklinde bide su anterior pelvic bokundan lazım tilt mi neyse oda kotu bende sanırım

acil fixlemem icin yardm edin okul ascılana kadar fln egzersiz bisey ise yarayan thread var mi
allaha dua et

• +1
Reactions: Thrill
ben baya bi sonuç aldım facial convexity falan değişti tam istediğim yere gelemedim hala ama baya iyi gidiyor burnumun şekli değişti aq boyun uzun olunca daha zor oluyo düzeltmek
tam naptın hareket fln yaptıgın hersyei soylesene

• +1
Reactions: Thrill
Elinden geldiğince yamuk durduğunu farkettiğin an kendini düzelt. Dead hang yap dayanabildiğin kadar sert zeminde uyu sırtın tamamen yere değsin yüzme kursuna git

• +1