beyler bana vitamin lazım

angrybirds

angrybirds

Sma Vurgunu
bana a c ve e vitamini lazım bi ara labs mabs bi site atmiştiniz ucuz fiyata temin edebileceğim bi site varsa atabilir misiniz

bana a c ve e vitamini lazım bi ara labs mabs bi site atmiştiniz ucuz fiyata temin edebileceğim bi site varsa atabilir misiniz
c vitamini aromelden al

Aile hekimine git kan ver sonra iste yazar

toz form bunlar hep olçu oturtmasi zor değil mi?
aromeldeki a ve e vitaminini alkolde çözmen gerekiyor onları alma
c vitamininden ölçek çıkıyor 1 gramlık

aromeldeki a ve e vitaminini alkolde çözmen gerekiyor onları alma
c vitamininden ölçek çıkıyor 1 gramlık
Screenshot 2025 01 05 19 32 56 163 comandroidchrome
Screenshot 2025 01 05 19 32 59 758 comandroidchrome
hangisi

ölçek çıkıyor

bu direk paket şeklinde 1 şase
resimlerdekilerden biri değil mi link atsana? soldakinde mi olçek çikiyo

• +1
Reactions: Ashoimex
ölçekli bu
aldım bi deneyelim bakalım e + proviron sik buyutuyo diyen biri vardi biraz daha baktim a e ve c penis dokusunu buyutuyormuş ayi siktir et fazlası zararlı e c proviron deneyilm bakalim

• +1
Reactions: Ashoimex
aldım bi deneyelim bakalım e + proviron sik buyutuyo diyen biri vardi biraz daha baktim a e ve c penis dokusunu buyutuyormuş ayi siktir et fazlası zararlı e c proviron deneyilm bakalim
PE yapiyor musun

aga ben sivilce için sorunca kadın direk a yazdı size niye bu kadar diretiyor
kanka benim aile hekimi biraz cins kanda fazla çıkar diye yazmıyo %99 b12 anemisi çıkmış 2 kere bende haberim yok ilaç bile yazmadı aq

doğaldan al vitamin hapları insanları zehirliyor haberlerde var zaten örnekleri
bir kitapta okumuştum yumurtadaki c vitamini en iyi gelen c vitaminiymiş bunu dene birde kiraz sapı var kiraz dapı fski a vitamini çok iyi geliyor insana herşeyi doğal al vitamin hapları zararlı bende önceden kulandım aslında zehirlenmedim hatta biraz yardım etti ama eksikliğim vardı oyuzden

doğaldan al vitamin hapları insanları zehirliyor haberlerde var zaten örnekleri
bir kitapta okumuştum yumurtadaki c vitamini en iyi gelen c vitaminiymiş bunu dene birde kiraz sapı var kiraz dapı fski a vitamini çok iyi geliyor insana herşeyi doğal al vitamin hapları zararlı bende önceden kulandım aslında zehirlenmedim hatta biraz yardım etti ama eksikliğim vardı oyuzden
knk zehirlenme zaten mikro düzeyde oluyor plastik hap alırsan ama hergün hergün uğraşamam yok kiraz yok portakal falan değerlerim zaten normal ben sadece ekstra olsun takviye etsin istiyorum

Azerbaycanda aevit isimli bisi var a ve e vitamini mix. Cok iyi bisey ve ucuz fiyata

• +1
Reactions: angrybirds