Beyler ben niye etniğim?

ToFuckOrNotToFuck

ToFuckOrNotToFuck

Batı
Tenim biraz kara gözlerim de nadir baya T50 mi ne. dışarıdaki insanlara göre beyazım yine de bazıları bana arap marap diyor beynim almıyor amkkk boyum da 170, kısa da değilim çene hattım pek istediğim gibi değil tabii ünideki erkeklerden binbir kat daha iyi de neyse ben ortalama üstü olmama rağmen kızlar bana bakmıyor anlamıyorum ya

• JFL
Reactions: churmaxxed and Serialsuicide
Knk ben neden etniğim @divisionpanzerfaust :feelswhy:

• JFL
  • Hmm...
Reactions: churmaxxed, kurdistan, Serialsuicide and 2 others
Tenim biraz kara gözlerim de nadir baya T50 mi ne. dışarıdaki insanlara göre beyazım yine de bazıları bana arap marap diyor beynim almıyor amkkk boyum da 170, kısa da değilim çene hattım pek istediğim gibi değil tabii ünideki erkeklerden binbir kat daha iyi de neyse ben ortalama üstü olmama rağmen kızlar bana bakmıyor anlamıyorum ya
sen misin lan division

• JFL
Reactions: churmaxxed, ascendantwill, Resistance. and 2 others
170 kisa hatta baya baya kisa haberin olsun

• +1
Reactions: susisesi
  • JFL
  • +1
Reactions: Ratonnn, ascendantwill, Zodiac and 3 others
Speed Trying Not To Laugh GIF

• JFL
Reactions: Ratonnn, ToFuckOrNotToFuck and -BayHarbourButcher

Users who are viewing this thread

Back