riaony000
Banned
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@Chalomyyyaş 14, izmir (daha önce hiç bakmadım)
Brutal convexity angleyaş 14, izmir (daha önce hiç looksmax yapmadım)
maybe bcs of lens distractionBrutal convexity angle
Ergenligin bitsin azalirmaybe bcs of lens distraction
diş teli taktım 1 ay önce düzeltir o belkiErgenligin bitsin azalir
do i look like chalom?
Upper thirdle alakalı oransızlık ama ırki bisey oldugu icin ne kadar degisir bilemiyomdiş teli taktım 1 ay önce düzeltir o belki
knk saçla kapatırım en kötü orayıda benim ırkım ne ki (phenotype) bir bulamadım aq araştırdım baya hiç biri uymuo bildiğinUpper thirdle alakalı oransızlık ama ırki bisey oldugu icin ne kadar degisir bilemiyom
Fringe modellerle fraudlarsinknk saçla kapatırım en kötü orayıda benim ırkım ne ki (phenotype) bir bulamadım aq araştırdım baya hiç biri uymuo bildiğin
pontid turanid iyi bir phenotype mıFringe modellerle fraudlarsin
Irkın pontid turanid duruyor
Ulkemizde gayet iyi benim gibi armenoid olsan ropelardinpontid turanid iyi bir phenotype mı
cope ztn cope demicegin seyler de basic hygiene elini yuzunu yikamiyo musun(daha önce hiç looksmax yapmadım)
Softmaxxı unuttu adamcope ztn cope demicegin seyler de basic hygiene elini yuzunu yikamiyo musun
Softmaxx = leanmaxx gymmax ve sac kesimk haric cope oğlu copeSoftmaxxı unuttu adam
Ohhooo nerde kaşmaxxing diyet (arkadaş ergenlikte)Softmaxx = leanmaxx gymmax ve sac kesimk haric cope oğlu cope
Kaşmaxxing ne amkOhhooo nerde kaşmaxxing diyet (arkadaş ergenlikte)
İngilizcesi gelmedi aklımaKaşmaxxing ne amk
Eğer tek sorunun kaştaysa zaten looksmaxxten oncrde kaslarini alman veya gurlestirmissindir over
Diyet = leanmaxx gymmaxx
yıkıomcope ztn cope demicegin seyler de basic hygiene elini yuzunu yikamiyo musun
olm armenoid en iyilerinden biri değil mi aqUlkemizde gayet iyi benim gibi armenoid olsan ropelardin![]()
tassak mı gecion ciddi miAynısı knk
idölün sanayide çalışan birisi olmasın la knk türklerden idöl bulma orospu cocugu turklerden bi yarrak olmaz bizim ırktanyaş 14, izmir (daha önce hiç looksmax yapmadım)
mal bu cocuk ya. idol alıyom mu demisidölün sanayide çalışan birisi olmasın la knk türklerden idöl bulma orospu cocugu turklerden bi yarrak olmaz bizim ırktan
cig et yemeseydi chalom :Aynısı knk
high set eyebrows mugözlerinle ilgili bi sıkıntı var ama adını koyamıyoırum
frcig et yemeseydi chalom :
@Chalomyy sen hangi şehirdensinyaş 14, izmir (daha önce hiç looksmax yapmadım)
knk medium set bu arada ya high sette kaş daha yukarıda dğeil mi aqhigh set eyebrows mu
pm'den fotoğraf atsanaUlkemizde gayet iyi benim gibi armenoid olsan ropelardin![]()
yandan yemişiyaş 14, izmir (daha önce hiç looksmax yapmadım)
olm ben nası onun gibi glow up geçircem aq diş teli taktım daha yeni, adamın ilk halini gösterseler adamın potemsiyeline mid mtn fln derim adam chadlite oluo aqyandan yemişişakasız benziyon ascendlemeden önceki haline
senin side daha iyi sıkma canınıolm ben nası onun gibi glow up geçircem aq diş teli taktım daha yeni, adamın ilk halini gösterseler adamın potemsiyeline mid mtn fln derim adam chadlite oluo aq
yan profil şansa fotoda böyle çıkmadıysa gayet iyi bu arada 14 yaşında bu side ne aqyaş 14, izmir (daha önce hiç looksmax yapmadım)
yan profil şansa fotoda böyle çıkmadıysa gayet iyi bu arada 14 yaşında bu side ne aq
side önemli değil ki olm front önemlisenin side daha iyi sıkma canını
side da önemliside önemli değil ki olm front önemli
olm biraz şans eseri side öyle çıktı snrm bilmiom, ama videosu var ya yani gerçekönünle yanının alakası yok bu arada amk eyebrowlar falan, kasarak falan mı çektin sideı gözler sidedan garip
olm biraz şans eseri side öyle çıktı snrm bilmiom, ama videosu var ya yani gerçek
maxillam fln iyi mi side hakkında bir skm bilmiom ben aq, discordda maxillama flat ve recessed demişlerdiside güzel dediğim gibi
knk benim potansiyelim ne senceside güzel dediğim gibi
maxillan iyimaxillam fln iyi mi side hakkında bir skm bilmiom ben aq, discordda maxillama flat ve recessed demişlerdi
neyim kötü pekimaxillan iyi