riaony000
Banned
- OP
filler var mı la chalomdaFraud+filler/10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
filler var mı la chalomdaFraud+filler/10
aq ikimizde izmirdeniz belki akrabalık bağı vardırNe mal adamsin dicem de 14 yasindasin daha kendini banlat burdan kurtul
ADAMIN İZMIRDE YASAMASI İZMIRLI OLDUGU ANLAMINA MI GELIYOR ANDAVAL KARDESIM. ADAMDA GUNEYDOGULU TURKMEN TIPI VARaq ikimizde izmirdeniz belki akrabalık bağı vardır
la ben diyarbakırlıyım aqADAMIN İZMIRDE YASAMASI İZMIRLI OLDUGU ANLAMINA MI GELIYOR ANDAVAL KARDESIM. ADAMDA GUNEYDOGULU TURKMEN TIPI VAR
(babam diyarbakırlı aslında)la ben diyarbakırlıyım aq
la ben diyarbakırlıyım aq
Mirin logic kanka böyle devam et git lgs kas bir seyler yapaq ikimizde izmirdeniz belki akrabalık bağı vardır
olm bitti lgs geçen sene(matematik 17/3, tarih 2/8Mirin logic kanka böyle devam et git lgs kas bir seyler yap
Apo bile daha fazla yapardı aminogluolm bitti lgs geçen sene(matematik 17/3, tarih 2/8)
Benimde yarrak 23 noldu şimdi ölçü verince harmony mi artıyoresr-0,461
midface ratio-1,02
fwhr-1,93
face height-1,372
jaw widht-0,85.6
nose lenght to height-1,39
nose widht-3,6
nose lips ratio-1,25
lower lip to upper lip-1,66
chin to philtrum-2
6° pct eyes
pct eyebrows
48° e.m.e angle
36° nasal tip angle
facial thirds-33,33,34
eyes lenght to height-2,96
kötü harmony in 2025...
harmonyimin iyi olduğunu gösteriyorun ve 23 cm ne amkBenimde yarrak 23 noldu şimdi ölçü verince harmony mi artıyor
matematik 17/3 kötü amk 2024 lgsye girdimApo bile daha fazla yapardı aminoglu
kötü yazmışım kötü mü olcakmatematik 17/3 kötü amk 2024 lgsye girdim
Tarih baya iyi ama kanka böyle devam et pkkya giriş için gereken en yüksek lgs tarih dogru sayisimatematik 17/3 kötü amk 2024 lgsye girdim
Dihhmaxxharmonyimin iyi olduğunu gösteriyorun ve 23 cm ne amk
Ratiolarda cok failo varesr-0,461
midface ratio-1,02
fwhr-1,93
face height-1,372
jaw widht-0,85.6
nose lenght to height-1,39
nose widht-3,6
nose lips ratio-1,25
lower lip to upper lip-1,66
chin to philtrum-2
6° pct eyes
pct eyebrows
48° e.m.e angle
36° nasal tip angle
facial thirds-33,33,34
eyes lenght to height-2,96
kötü harmony in 2025...
hangileri meselaRatiolarda cok failo var
Yazmayacagim ugrasamamhangileri mesela
O kadar da itici durmuyorOlm sen salak veya beyin özürlü falan mısın birbirine uymuyor işte özürlü gibi ölçü almışsın bide kafatasını sikeyim senin göze hitap etmiyor işte yüzün itici duruyor chaloma benziyorum diyonya chalom gibi itici bi yüzün var
Iyi gozuktugunu falan mi düşünüyorsun o boneless suratin umarim yas alınca duzelir knk.
kellene sıkizmirdense bizim akrabağlık bağı olabilir mi acaba ya bende izmirdenim ya istinyedeyim ztn şuan
sen gerizekalı mısın amk hangi oranlarım faiko yazıom dimo eksik dion ve dimoyla oranların ne alakası var konuşmaya değmezIyi gozuktugunu falan mi düşünüyorsun o boneless suratin umarim yas alınca duzelir knk.
Ikisinde de sorun var orospu oglu ozurlu tarih 2D 8Ysen gerizekalı mısın amk hangi oranlarım faiko yazıom dimo eksik dion ve dimoyla oranların ne alakası var konuşmaya değmez
tiktoktaki ergen tc kitle herşeye inanıyorbu herife bu tiple bu ozguveni kim verdi boy kisimlarini pek siklemedim ama 75 ustu bile degildir
panpa beni rateler misin sana zahmettiktoktaki ergen tc kitle herşeye inanıyor