Beyler çok tatlı bi softmaxxer buldum 35 yaşında

Serialsuicide

Serialsuicide

Gold
Acaba org hesabı var mı?

• +1
Reactions: swaggy and pashanimair
35 yaşında adam ne arasın şu sikik forumda

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak, why not me?, deathisseks and 2 others
en sevdiğim looksmaxxer

• +1
Reactions: Kayra139 and Serialsuicide
35 yaşında adam ne arasın şu sikik forumda
sorun bu zaten, cogu looksmaxxer mentalinde olan kisi burada olmaliydi, bu adam gibi kisisler filan

• +1
Reactions: Serialsuicide
sorun bu zaten, cogu looksmaxxer mentalinde olan kisi burada olmaliydi, bu adam gibi kisisler filan
mental sağlığı normal yada normale yakın birisi blackpill forumlarında gezmez zaten

• Hmm...
Reactions: why not me? and Serialsuicide
mental sağlığı normal yada normale yakın birisi blackpill forumlarında gezmez zaten
Gezer kanka gezdikce bozulur.
ve zaten nereye baktıgına baglı ben full botb de geziyom pek bi suifuel yok offtopicte falan aptal mental sikici seyler vardir. James sapphire in threadlerinden birini okumustum ilk girdigimde orga mindfuck resmrn ama oyle salaklar disinda org fena deil bence .

Last edited:
  • +1
bu kadar zayif olmayin, bp mentali bozdu dunyanin en komik seyi. zayifliitan baska birsey degil, zayifliktan nefret ediyorum.

• Hmm...
bu kadar zayif olmayin, bp mentali bozdu dunyanin en komik seyi. zayifliitan baska birsey degil, zayifliktan nefret ediyorum.
Nigga fakyu yardim etmiceksen niye o kadar yazdirdin yardim etmek zorunda deilsin ama bari basta goruldu atsaydin aq

adama tatlı dedigim için mi zayıf oluyorum yada reply atanlar adamı sevdikleri için mi zayıf oluyolar anlamadım eğer böyle düşünüyosan mentali bozuk olan sensin

hayir bpill cok kotu kara delik hayatimi sikiyor mentaline zayiflik dedim, ve arkasindayim.

iki yolun var, kaderini kabul et ve gercegin yukunu tasiyamayacak kadar zayif oldugunu bilerek ol.
yada kaderi defretini sikip at ve daha iyisi ol. guclu olarak ol.

• +1
Reactions: swaggy and Serialsuicide
hayir bpill cok kotu kara delik hayatimi sikiyor mentaline zayiflik dedim, ve arkasindayim.

iki yolun var, kaderini kabul et ve gercegin yukunu tasiyamayacak kadar zayif oldugunu bilerek ol.
Kaderi defteri sikme de ama aynen daha iyi ol

• +1

bu yine de adaletsiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor
sen 22 yaşında 6'5 true adam olabilirsin surgerylere 200k verip
ama hiçbir zaman genetic chad gibi slayleyemiceksin ünide lisede
nd bpilled oldugun icin teenage love bile yasayamamıs olacaksın
stresini parasını, araştırma boyutunu saymıyorum bile

hayat adil degil, olmayacak
tek yapabilecegin sey whitepill ile copelamak

eger tanrı varsa onun amını gotunu sikeyim ben, hicbirimiz bu hayatları secmedik

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: maarda, MogEater and Serialsuicide
bu yine de adaletsiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor
sen 22 yaşında 6'5 true adam olabilirsin surgerylere 200k verip
ama hiçbir zaman genetic chad gibi slayleyemiceksin ünide lisede
nd bpilled oldugun icin teenage love bile yasayamamıs olacaksın
stresini parasını, araştırma boyutunu saymıyorum bile

hayat adil degil, olmayacak
tek yapabilecegin sey whitepill ile copelamak,

eger tanrı varsa onun amını gotunu sikeyim ben, hicbirimiz bu hayatları secmedik
adam napsın amk ascendlemeyi bırakıcskta napcak elinden tek surgeryler geliyo tabi genetik chadi geçemez ama sonradanda olsa stacy siker işte

adam napsın amk ascendlemeyi bırakıcskta napcak elinden tek surgeryler geliyo tabi genetik chadi geçemez ama sonradanda olsa stacy siker işte
alternatifim yok.

• So Sad
ben size ters birsey mi soyledim amk,

hayatın adaletsiz olduguna yarrak bastim
bendr başka napalım dedim ropemaxxlıyalım mı dedim başka çare yok

• +1
Reactions: MogEater and why not me?