Serialsuicide
Gold
Acaba org hesabı var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
adminlerde 30 yaşında degil mi zaten35 yaşında adam ne arasın şu sikik forumda
Acaba org hesabı var mı?
sorun bu zaten, cogu looksmaxxer mentalinde olan kisi burada olmaliydi, bu adam gibi kisisler filan35 yaşında adam ne arasın şu sikik forumda
mental sağlığı normal yada normale yakın birisi blackpill forumlarında gezmez zatensorun bu zaten, cogu looksmaxxer mentalinde olan kisi burada olmaliydi, bu adam gibi kisisler filan
Gezer kanka gezdikce bozulur.mental sağlığı normal yada normale yakın birisi blackpill forumlarında gezmez zaten
Nigga fakyu yardim etmiceksen niye o kadar yazdirdin yardim etmek zorunda deilsin ama bari basta goruldu atsaydin aqbu kadar zayif olmayin, bp mentali bozdu dunyanin en komik seyi. zayifliitan baska birsey degil, zayifliktan nefret ediyorum.
adama tatlı dedigim için mi zayıf oluyorum yada reply atanlar adamı sevdikleri için mi zayıf oluyolar anlamadım eğer böyle düşünüyosan mentali bozuk olan sensinbu kadar zayif olmayin, bp mentali bozdu dunyanin en komik seyi. zayifliitan baska birsey degil, zayifliktan nefret ediyorum.
Kaderi defteri sikme de ama aynen daha iyi olhayir bpill cok kotu kara delik hayatimi sikiyor mentaline zayiflik dedim, ve arkasindayim.
iki yolun var, kaderini kabul et ve gercegin yukunu tasiyamayacak kadar zayif oldugunu bilerek ol.
yada kaderi defretini sikip at ve daha iyisi ol. guclu olarak ol.
bu yine de adaletsiz olduğu gerçeğini değiştirmiyorhayir bpill cok kotu kara delik hayatimi sikiyor mentaline zayiflik dedim, ve arkasindayim.
iki yolun var, kaderini kabul et ve gercegin yukunu tasiyamayacak kadar zayif oldugunu bilerek ol.
yada kaderi defretini sikip at ve daha iyisi ol. guclu olarak ol.
adam napsın amk ascendlemeyi bırakıcskta napcak elinden tek surgeryler geliyo tabi genetik chadi geçemez ama sonradanda olsa stacy siker iştebu yine de adaletsiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor
sen 22 yaşında 6'5 true adam olabilirsin surgerylere 200k verip
ama hiçbir zaman genetic chad gibi slayleyemiceksin ünide lisede
nd bpilled oldugun icin teenage love bile yasayamamıs olacaksın
stresini parasını, araştırma boyutunu saymıyorum bile
hayat adil degil, olmayacak
tek yapabilecegin sey whitepill ile copelamak,
eger tanrı varsa onun amını gotunu sikeyim ben, hicbirimiz bu hayatları secmedik
alternatifim yok.adam napsın amk ascendlemeyi bırakıcskta napcak elinden tek surgeryler geliyo tabi genetik chadi geçemez ama sonradanda olsa stacy siker işte
biliyorum o yüzden seni savundum amk aslında kendimide savundumda neysealternatifim yok.
ben size ters birsey mi soyledim amk,biliyorum o yüzden seni savundum amk aslında kendimide savundumda neyse![]()
bendr başka napalım dedim ropemaxxlıyalım mı dedim başka çare yokben size ters birsey mi soyledim amk,
hayatın adaletsiz olduguna yarrak bastim