swaggy
faded than a ho'
gelişmeleri aktarıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
la yok harbi avuakt yazdi baktım linkedineKnk inandiysan salaksin aqkLalsksnzja
karıya bp editi yapmıştım alınmış diyo seni dava etcem dedim sg avukatını öağır çağırdıKonu ne bu arada neyden yiyon
nolur nolmaz kaldır bence amq, garip bi ülkede yaşıyoz ne olacağı belli değil foid kızdırmak için adli para cezasına çarptırılırsan hiç komik olmazkarıya bp editi yapmıştım alınmış diyo seni dava etcem dedim sg avukatını öağır çağırdı
dava sebebi şey amk
sanığım mogglanmıştır
avukat bi de karının çirkin olduğunu kabul etti çok brutal
View attachment 4045999
küçük duruma düşürecek edit = karıya morph yapıp daha güzel yaptım, videoya daha güzel kadınlar geldi kadından sonra
hiç bi yarrak olmaz da testo vurdu suan inadına kaldırmayıp edit yapasım varnolur nolmaz kaldır bence amq, garip bi ülkede yaşıyoz ne olacağı belli değil foid kızdırmak için adli para cezasına çarptırılırsan hiç komik olmaz
halka açık yorumları ve herkese açık olan profil fotoğraflarını kullandıysan hiçbir şey çıkmaz, ben yaptıgım editlerde özellikle dikkat ettim ona instagramlarında falan daha fazla fotoğrafları vardı ama baş yanmasın diye tiktok pplerini kullandım direkthiç bi yarrak olmaz da testo vurdu suan inadına kaldırmayıp edit yapasım var
ifade falan veririm max ama uğraşmak istemiyom dava düşer hiç bi sonuç çıkmaz
göz korkutuyolar ama, tck 136ymış işlediğim suç tck 136 öyle bi şey değil aq
karının direkt kendi hesabında paylaştığı videoyu koydum amk bi şey yapmadımhalka açık yorumları ve herkese açık olan profil fotoğraflarını kullandıysan hiçbir şey çıkmaz, ben yaptıgım editlerde özellikle dikkat ettim ona instagramlarında falan daha fazla fotoğrafları vardı ama baş yanmasın diye tiktok pplerini kullandım direkt
KALDIRDIM GEL OTUR OKEY
avukat arkadaşı muhtemelen linkedini 0 takipçi hiç bi şey yazmıyo hesabındakadina yaz 20k ya kaldiririm diye, avukat dosya falan filan derken zaten minimum 10k gidiyo surecte dosya masrafi minimum 4kdan basliyo zaten, 20kya gh alabilirsin JFL
ayrica cok bilinmeyen bir avukatin linkedinini kopyalamis olabilir zor seyler degil
cezalar yıldırmaz azdırırKALDIRDIM GEL OTUR OKEY
Türkler çok zekidir ;kaldırma bir bok olmaz seni korkutmaya çalışıyor
%90 blöf, blöf olmasada tiktok ip vermiyor ve soruşturma faili meçhul dosya olarak kapatılır
bu tip şeyler ciddi ceza yiyebileceğin şeylerde değil zaten, bende benzer olaylardan 3 ayrı soruşturma geçirdim 3 ünde takipsizlik aldım mahkemeye çıksamda HAGB veya beraat alacağım zaten siktir et, suçlamaları ölümüne reddet olayı kıvır geçir