Ascension Günlük

olm ben larplayıp kendini kandırmaya başladım noluyo bana FRONT H LTN KANKA BENİM YARRA BENZİYOM

• JFL
  • So Sad
  • +1
Reactions: Topkra, Thrill, anathema and 4 others
@susisesi gyro muı la o

• +1
Reactions: Thrill
ascendantwill naber knk

• +1
olm ben larplayıp kendini kandırmaya başladım noluyo bana FRONT H LTN KANKA BENİM YARRA BENZİYOM
datho hastaligi bulasti bende de var aynisi bambaska bi hayatim oldu burda larplaya larplaya amk

• JFL
Reactions: Trenmaxx1, Thrill, ascendantwill and 3 others
datho hastaligi bulasti bende de var aynisi bambaska bi hayatim oldu burda larplaya larplaya amk
Zuffster haklıydı @apo

• JFL
Reactions: anathema, Thrill, apo and 1 other person
Bundan sonra her gün gelip ne yaptığımı ne yaptigimi planladığımı yazacam kendime günlük

1. leanmaxx
Bunun için standart diyet
Kahve+sigara yapacam ilerleyen zamanlarda tekrardan dnp alacam bu sefer böbrek ve karaciğer koruyucu ile

2. Rad140 cycle
Bu onumuzdeki 2 ayda giriliecek ve 4-8 hafta arası cycle yapmayı düşünüyorum

3. Surgeryler
Şimdilik bimax+sarpe+damın braces yapacam bunlar bu yaz yapilacaklar

Günlük gelişmeleri aktaririm

Şuan ilaç kullanmayı kestim yakında tekrardan accutane başlayacam

Varsa tavsiye eklemek istediğiniz faydalı olacağını düşündüğünüz fikrinizi belirtirseniz sevinirim
bugun luksmex yaptım.... bir genetik bozuntu olmama rağmen yüzümdeki ödemi atıp luksmex

• +1
@kurdistan @maarda
bi şey kullanmana gerek yok ayrı olarak teston shutdownlanmicak sadece baskılanır biraz
Grimlabs alma güvenilir değil janoshik testi gösteriyorlar güvenilir diye teste sağlam mal yolluyorlar sana boş ürün veya hormon genelde danabol yolluyorlar
dmha aldım çalışıyo

• +1
Reactions: Gordon Freeman and Thrill
  • Love it
Reactions: Jahrein
Geçen gunlerde diyet yaptık çokta bu şık olmadı bide asla kendi paranizla kumar oynamayı tavsiyem 20 25 Nisan gibi rad140 enclo +melatonin unuttum biseyler daha girecem

• JFL
Reactions: Topkra
Geçen gunlerde diyet yaptık çokta bu şık olmadı bide asla kendi paranizla kumar oynamayı tavsiyem 20 25 Nisan gibi rad140 enclo +melatonin unuttum biseyler daha girecem
Bide B12 alayım AMK

Users who are viewing this thread

Back