beyler herkes yüzünü gptye göre harmony hesaplattırıp yazsın

itsoverandthatsokey

itsoverandthatsokey

Bronze
title

• +1
Reactions: kullancı1998572619 and Auchelius
Chatgpt cope

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Misogynist_Maxxer, auitistsurvior and 4 others
yüzümün harmonysini hesapla

yan profili attım 10 üzerinden 8 verdi psl puanıda 6.0 verdi ama cope kesin

• +1
Reactions: Auchelius
Kanka kendin olduğunu söyleyince farklı bir rate veriyor chatgpt lifefuelmaxxing yapıyor ibne
Kolpa sikiyo ztn bana chadlite demıstı chatgpt :hnghn:

• +1
böyle diyır
Screenshot 2025 07 26 20 13 24 701 comopenaichatgpt

Sabunum düstü

dnr bana cl diyo

• JFL
önce looksmax.org sitesini biliyor musun diye sordum sonra da oradaki kullanıcıların rate sistemini biliyor musun diye sordum ve fotoğrafı atıp org kullanıcıların rate sistemini göre ratele dedim
Screenshot 2025 07 26 21 02 07 817 comopenaichatgpt

gptye göre true adam bile olursunuz önceki mesajlara göre falan uyarıyor veya en ufak pozitif yönü seni kurtacakmis gibi puan etkiliyor

gptye göre true adam bile olursunuz önceki mesajlara göre falan uyarıyor veya en ufak pozitif yönü seni kurtacakmis gibi puan etkiliyor
benim gibi yazıp atsana

• +1
Reactions: yadih
benim gibi yazıp atsana
knk denedim buna benzer bi şekilde hmtn-lhtn 6,5-7 verdi ama aynı fotoyu attım dedim bunda ışıklandırma daha iyi daha iyi çıkmışım haklısın diyip 7,5a yükseltti en başta lhtnde değilim zaten:lul:

• JFL
Reactions: Zodiac
knk denedim buna benzer bi şekilde hmtn-lhtn 6,5-7 verdi ama aynı fotoyu attım dedim bunda ışıklandırma daha iyi daha iyi çıkmışım haklısın diyip 7,5a yükseltti en başta lhtnde değilim zaten:lul:
yapacak bişey yok o zaman

yüzünü paylaşmak istemeyenler icin mantıkli ama hala genel olarak yakın cevaplar veriyor kendine dürüst bi insan zaten farkındadır ne oldugunu ordan biraz daha eminlesir heralde

benim gibi yazıp atsana
Kolpa cidden dediğin gibi objektif olmasını söyleyip ratelettim high htn verdi saclari cildi düzeltsen chadlite falan sıçtı boş bi rate

• +1
Reactions: Zodiac
Kolpa cidden dediğin gibi objektif olmasını söyleyip ratelettim high htn verdi saclari cildi düzeltsen chadlite falan sıçtı boş bi rate
htn değil misin zaten