itsoverandthatsokey
Bronze
title
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
biliyorumChatgpt cope
title
Yaptım knk baya harmonik altın oran uyuyo fln dedıyüzümün harmonysini hesapla
itsoverandthatsokey ignorelemeyen kaldı mıtitle
SİKTİR LAN THREADIMDENitsoverandthatsokey ignorelemeyen kaldı mı
SayıYaptım knk baya harmonik altın oran uyuyo fln dedı![]()
VermediğiYaptım knk baya harmonik altın oran uyuyo fln dedı![]()
kanka doxpill cok brutal yaSİKTİR LAN THREADIMDEN
Olum forumda zaten yüzüm var aqkanka doxpill cok brutal ya![]()
%88 verdı qnq yüzde olarakSayı
Vermediği
Kanka sırf senin için cope şeyle uğraştım aq bana ratede vermesini istedim high mtn - low htn verdi harmony oranınada 75-80 arası dedi.biliyorum
%88 verdı qnq yüzde olarak
Bana 85 verdiKanka sırf senin için cope şeyle uğraştım aq bana ratede vermesini istedim high mtn - low htn verdi harmony oranınada 75-80 arası dedi.
Kanka kendin olduğunu söyleyince farklı bir rate veriyor chatgpt lifefuelmaxxing yapıyor ibneBana 85 verdi
Dur oyle deniyimKanka kendin olduğunu söyleyince farklı bir rate veriyor chatgpt lifefuelmaxxing yapıyor ibne
Kolpa sikiyo ztn bana chadlite demıstı chatgptKanka kendin olduğunu söyleyince farklı bir rate veriyor chatgpt lifefuelmaxxing yapıyor ibne
gpt cope chadlitesın ve chad özelliklerin var dedi imkanı yok amktitle
emir benim oldugum threadlere yazma evladim adresine kadar bulurum senin kafani keserimOlum forumda zaten yüzüm var aq
Htn bile değilsinki cl olasıngpt cope chadlitesın ve chad özelliklerin var dedi imkanı yok amk
pm bakHtn bile değilsinki cl olasın
subhuman rate atmaliydi overrate atmisdnr bana cl diyo
Embriyocelldnr bana cl diyo
banada at bende sana atıcampm bak
kanka herkese senin ratei atmiyokine niye oylediyonkinesubhuman rate atmaliydi overrate atmis
emir benim oldugum threadlere yazma evladim adresine kadar bulurum senin kafani keserim
which is youkanka herkese senin ratei atmiyokine niye oylediyonkine
kanka saka yapiyodum alindinmikanka herkese senin ratei atmiyokine niye oylediyonkine
kanka saka yapiyodum alindinmi![]()
hopefuelKanka kendin olduğunu söyleyince farklı bir rate veriyor chatgpt lifefuelmaxxing yapıyor ibne
benim gibi yazıp atsanagptye göre true adam bile olursunuz önceki mesajlara göre falan uyarıyor veya en ufak pozitif yönü seni kurtacakmis gibi puan etkiliyor
knk denedim buna benzer bi şekilde hmtn-lhtn 6,5-7 verdi ama aynı fotoyu attım dedim bunda ışıklandırma daha iyi daha iyi çıkmışım haklısın diyip 7,5a yükseltti en başta lhtnde değilim zatenbenim gibi yazıp atsana
yapacak bişey yok o zamanknk denedim buna benzer bi şekilde hmtn-lhtn 6,5-7 verdi ama aynı fotoyu attım dedim bunda ışıklandırma daha iyi daha iyi çıkmışım haklısın diyip 7,5a yükseltti en başta lhtnde değilim zaten![]()
Kolpa cidden dediğin gibi objektif olmasını söyleyip ratelettim high htn verdi saclari cildi düzeltsen chadlite falan sıçtı boş bi ratebenim gibi yazıp atsana
htn değil misin zatenKolpa cidden dediğin gibi objektif olmasını söyleyip ratelettim high htn verdi saclari cildi düzeltsen chadlite falan sıçtı boş bi rate
öyleyimde high htn degilim henuz midhtn değil misin zaten
benim gözümde high mtn'sin knköyleyimde high htn degilim henuz mid
senin gözlerine kurban olurum benbenim gözümde high mtn'sin knk