ER enjoyer
Terachad in Türkiye Mtn in europe
beyler sigaraya başladığımdan beri suratımdaki kollajen iyice sikildi aq sizce descendledimmi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Arkadaşlarım iyice yaşlanmışsın amına dedi laYok la cok farklı durmuyon
Marlboro red poser detectedbeyler sigaraya başladığımdan beri suratımdaki kollajen iyice sikildi aq sizce descendledimmi.
Usta toplumun ne dediği okadar sikimde değilki aq sırf poser gibi gözükmemek için pall mall red falanmı içecektim amqMarlboro red poser detected
Rope immediately
White monter icip kesme tahtasinda steak yiyonmu kralUsta toplumun ne dediği okadar sikimde değilki aq sırf poser gibi gözükmemek için pall mall red falanmı içecektim amq
sana siktir git bu forumdan demedik mi lanbeyler sigaraya başladığımdan beri suratımdaki kollajen iyice sikildi aq sizce descendledimmi.
senin yüzdeki kemik yoğunluğu artmış galiba baya amkbeyler sigaraya başladığımdan beri suratımdaki kollajen iyice sikildi aq sizce descendledimmi.
Üstteki güldürdü kankide 40 tane sigara denememe tağmen hiçbiri bana marlboro redin tadını vermedi ya herhalde marlboro red içmesem yine chesterfield navy blue içerdim.Sarı filtredende sadece marlboro redi seviyorum btwWhite monter icip kesme tahtasinda steak yiyonmu kral
nvm sari filtre icilir mi amk
mikro proviron kürümden çıktım şimdi ondandır belki XDDsenin yüzdeki kemik yoğunluğu artmış galiba baya amk
önceki attığın fotolarda bu kadar yoktu
bende ascend planı hazırlıyom proviron da eklemeyi düşünüyom planın önerir misinmikro proviron kürümden çıktım şimdi ondandır belki XDD
@maarda sen hep benle taşak geçiyon ayıp ediyon hebende ascend planı hazırlıyom proviron da eklemeyi düşünüyom planın önerir misin
gecmiyom@maarda sen hep benle taşak geçiyon ayıp ediyon he
14 yaşındasın olm önermem tabiki provironu ben sadece 1-2 hafta kullanıyorum dht için sonrada salıyorum çünkü 1 kutuyu aşarsan total tyi baskılamaya başlıyorsunbende ascend planı hazırlıyom proviron da eklemeyi düşünüyom planın önerir misin
Usta ben ilk geldiğimde bir acemilik yapıp 10 kere kendimi kalıcı olarak paylaşmıştım o yüzfen artık çok siklemiyorumadamım kendi resmini incel forumunda paylaştı
yüzümü etkilemesinden dolayı değil zaten low t olduğumdan dolayıgecmiyom
hormonlar yüzünü etkilemicek
proviron saç döktümü bide sesini kalınlaştırdımı?mikro proviron kürümden çıktım şimdi ondandır belki XDD
Saçımı döktğ ama çok az döktğ çünkü 2 haftalık mini kür sonuçta sesimde kalınlaşmadı çünkğ zaten kalınproviron saç döktümü bide sesini kalınlaştırdımı?
Kreatin kullan free dhtyüzümü etkilemesinden dolayı değil zaten low t olduğumdan dolayı
testo kürü yapabilirim btw bulabilirsem dediğin gibi zor bi şey değil
sadece testo basmanın şeyi korkutuyo beni bıraktığım zaman salgılanmıyo ve aynı zamanda pct falan filan
Kreatin vücuttaki free testin dhtye dönüşüm oranını artırabiliyor bu kadar kanka free dht yokKreatin kullan free dht
aksini iddia etmedim biliyprum zaten böyle olduğunuKreatin vücuttaki free testin dhtye dönüşüm oranını artırabiliyor bu kadar kanka free dht yok
proviron knk anlarsinyagecmiyom
hormonlar yüzünü etkilemicek
ya kanka ben öyle bi şey mi demişim he amk proviron aldım jordan olucam yazmışım orayaproviron knk anlarsinya
knk dhtnin libido disinda etkisi yok ki neden kullaniyorsun?14 yaşındasın olm önermem tabiki provironu ben sadece 1-2 hafta kullanıyorum dht için sonrada salıyorum çünkü 1 kutuyu aşarsan total tyi baskılamaya başlıyorsun
bana islemiyor baba health indicator genetigim god tier ayrica marlboro red icme kent drange blue ic gec amkbeyler sigaraya başladığımdan beri suratımdaki kollajen iyice sikildi aq sizce descendledimmi.
Baba bi çökmüşsun sana ne oldubeyler sigaraya başladığımdan beri suratımdaki kollajen iyice sikildi aq sizce descendledimmi.
marlboro redi değişirmiyim bilmiyorum usta ama daha hafif birşeye geçmem gerek o belli aq ciğerler iflas ediyor tekte çok çekersem.bana islemiyor baba health indicator genetigim god tier ayrica marlboro red icme kent drange blue ic gec amk
Akdenizliler eğer toroslu degil ise mediterranid olur xavi gibi fernando torres gibi ama daha koyu colouringli hali. Arkadaş legit karedenizli ki memleketi de trabzonTuranid.
Akdeniz,Giresun,Bolulu bunlardan birisi olmalı
Tipini sikiyim demekistemistimTipine soxuyram meni