massageroom
Banned
- OP
SubhumanSenim gercek rating ne kanka milletle dalga geçiyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
SubhumanSenim gercek rating ne kanka milletle dalga geçiyorsun
14 yaşındasın siktir git benim yaş 18 hadi kemik yaşım 16 diye cok abilik yapamam siktir git burdanzorbalama beni
Zygolar iyi yüzün kötümü kanka kürt tipi var galiba sendeSubhuman
gatorade sanırım beni savunuyor onu çok seviyorumSenim gercek rating ne kanka milletle dalga geçiyorsun
Götüne insulin ignesini ben vuracam gelip14 yaşındasın siktir git benim yaş 18 hadi kemik yaşım 16 diye cok abilik yapamam siktir git burdan
Attığım o ayrık gözlü eleman ben değilim @Everythingislaw su dalyarakZygolar iyi yüzün kötümü kanka kürt tipi var galiba sende
kemik yaşın nasıl 16 oluyo amk14 yaşındasın siktir git benim yaş 18 hadi kemik yaşım 16 diye cok abilik yapamam siktir git burdan
Savunmuyorum seni low iq sallak mal adam herkesi doxxlayıp dalga geçiyor senle ne alaka siktir git burdangatorade sanırım beni savunuyor onu çok seviyorum
at ozamanAttığım o ayrık gözlü eleman ben değilim @Everythingislaw su dalyarak
Biliyorum kanka senle ben disa battle yapmıştık malmısın herkesi dpxxluyprsun diyom yaAttığım o ayrık gözlü eleman ben değilim @Everythingislaw su dalyarak
gatorade beni sevmiyorsan face reveal yapar mısınBiliyorum kanka senle ben disa battle yapmıştık malmısın herkesi dpxxluyprsun diyom ya
Senle diss battle yaptigimi hatirlamiyomBiliyorum kanka senle ben disa battle yapmıştık malmısın herkesi
kanka seni aslında seviyordumdala bi susun orospuçocukları siktirin gidin pm'de kavga edin la
gatorade ne kadar yakışıklıymış öyle
Bu benim idama yolladım 14 yaşındakı low iq mal işte
Sen bize irldeki tanıdıklarının yüzünü rateletmeye devam etsene bi gün hesabini bulup anani gotunden siksinlergatorade ne kadar yakışıklıymış öyle
Benim 7 ay önceki halime twink beyaz soyboy diyodu yabancilar su an kürt diyolar sekilden sekle giriyom sanirimBu benim idama yolladım 14 yaşındakı low iq mal işte
Swnim yüzünü gördüm zaten biraz zygolar mükkemel ama kürt harmonysi var
allah çarpsın benim şuan bunu yazarak beni o kadar mutlu ettin ki gerçekten öyle mi düşünüyosun lan var ya şuan iltifat olarak algılıyorumSen bize irldeki tanıdıklarının yüzünü rateletmeye devam etsene bi gün hesabini bulup anani gotunden siksinler
Keşke seni yolda görsem de götüne iki posta çarpsamallah çarpsın benim şuan bunu yazarak beni o kadar mutlu ettin ki gerçekten öyle mi düşünüyosun lan var ya şuan iltifat olarak algılıyorum
insanların gerçekten böyle düşünmesi beni şu şekil yapıyorKeşke seni yolda görsem de götüne iki posta çarpsam
Seni su sekil gorsem de bogazina maket bicagini saplasam bonekingi de sinirlendirmeyi basardinizinsanların gerçekten böyle düşünmesi beni şu şekil yapıyor