D
Deleted member 100697
Sma Vurgunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Çirkinbenim yüz şekli ne oluyo
oblongbenim yüz şekli ne oluyo
burnum biraz büyük buzzcut pek yanaşasım gelmiyor ama uzun saçtanda sıkıldım hala semih çelik diyolar şu sıra kaşa 150 lira istiyolar veresim yok amk normalde aldiriyorumda biraz daha bozulsun ufak ufak alıyorum kendim zatende şekillendirmek lazım evetoblong
buzzcut yakışır sana
veya bu saçını dahada bakımlı hale getirip kullanmaya devam edebilirsin
semih çelik yakışıklıydı kankaburnum biraz büyük buzzcut pek yanaşasım gelmiyor ama uzun saçtanda sıkıldım hala semih çelik diyolar
göz kuruluğum var sürekli sulanıyor amk squint yapmaya çalişmiyorum şu zamana kadar kısa veya uzun ilişki 10dan fazla kız arkadaşım oldu 16 yaşındayım 183üm frame var ama zayıfım ve biraz kas kütlesi koymaya çalışıyorum şuan biraz şekeri arttırdım bulktayım yaza kadar ascendlemeye çalışıcam saç için dediğin doğrudur çünkü haftada 1 kivircik şampuani ve gunluk su ile yikiyorum sivilce içinde ilaca başladımsemih çelik yakışıklıydı kanka
2 tane kız sevgilisi oldu sonuçta, ve kızlar kendi istekleriyle semihin yanına gidip cinsel birliktelik yaşıyordular.
sana bunu diyorlar diye saçını keseceksen eğer yapma.
git saç bakım ürünleri al saçın berbat görünüyor güzel bak o saça
appealın da artar
kaşlarının gürlüğünü azalt
foto çekerken gözünü o kadar kısma? güneş de yok amk
yumurta sarısı sür saçına iyi geliyogöz kuruluğum var sürekli sulanıyor amk squint yapmaya çalişmiyorum şu zamana kadar kısa veya uzun ilişki 10dan fazla kız arkadaşım oldu 16 yaşındayım 183üm frame var ama zayıfım ve biraz kas kütlesi koymaya çalışıyorum şuan biraz şekeri arttırdım bulktayım yaza kadar ascendlemeye çalışıcam saç için dediğin doğrudur çünkü haftada 1 kivircik şampuani ve gunluk su ile yikiyorum sivilce içinde ilaca başladım
Adam chad amk cildi toplaması lazım ama bide bence kaslarda sorun yok
kanka paketlenmiş bir şekilde satılan urun varsa link atar misin daha once yuzume yumurtanin beyazini surdum komedin yaptı baya ama yumurta beyazı maskesi kullandiğimda komedon yapmadiyumurta sarısı sür saçına iyi geliyo
chad değilim yaw max mid htn oda boy ve frame halosundandir benceAdam chad amk cildi toplaması lazım ama bide bence kaslarda sorun yok
yüzüne değdirme direk sarısını sürünce iyi geliyokanka paketlenmiş bir şekilde satılan urun varsa link atar misin daha once yuzume yumurtanin beyazini surdum komedin yaptı baya ama yumurta beyazı maskesi kullandiğimda komedon yapmadi
maske şeklinde mi kaç dakika bekleticem bideyüzüne değdirme direk sarısını sürünce iyi geliyo
genelde 30dk bekletiyolarmaske şeklinde mi kaç dakika bekleticem bide
ilkokul çocuğu gibi şakalar yapmayın gerek yok kankabunu öneririm