Serialsuicide
Platinum

Saçlarım ince telli düz permadan başka bi şey yok mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
niyeKnk emin ol istemiyon
Bok gibi çünkü bukadar değil bundan daha az böyle olsa asla uzatmazdım şuan bile kafayı yiyorum kısaltıyorum hepniye
Şu tarz bir sac istiyorsun anladigim kadariyla?View attachment 3971664View attachment 3971669
saçın ne kadar kısa şuanView attachment 3971664View attachment 3971669
baya kısasaçın ne kadar kısa şuan
kısalıkla ne alakası var bidesaçın ne kadar kısa şuan
saçını uzatırsan kendi kendine şekillenebilir ondan sordumkısalıkla ne alakası var bide
yok ya uzun kullanıyodum zaten düz saçlarım permadan başka bi şey var mı diye sordum herkes başka bi şey söyledisaçını uzatırsan kendi kendine şekillenebilir ondan sordum
şampuan kullanılıyorsan bırak bi süreliğineyok ya uzun kullanıyodum zaten düz saçlarım permadan başka bi şey var mı diye sordum herkes başka bi şey söyledi
kardeşim saçlar düz diyorumşampuan kullanılıyorsan bırak bi süreliğine
bide saçlarım 3 günde full yağlı pis oluyo amk şampuansız nasıl temizlencekşampuan kullanılıyorsan bırak bi süreliğine
Kanka ben basardim bunu ama sende ise yararmi bilmiyorum bizim ailenin hepsi dumduz sacli şu korelilerin japonlarin falan dümdüz olan saçını bilirsin ya eskiden benimde ayni onlar gibiydi sonra arastirdim falan heryerde deniz tuzu spreyi zart zurt donuyordu ben direkt onun yerine gittim denizde yüzdüm ettim falan saatlerce ama sonra sacimi bi sure yikamadim ilk baslarda lanet gibi hissettiriyor alip sacini yolasin geliyor ama sonradan alisiyorsun 1 hafta falan boyle yaptiktan sonra iyice saclarda dalgalanmalar basladi sonra sampuani falan biraktim iyice dalgali ayni bu sekil oldu ama isin kotu tarafi bu sac gercekten uzun kullanilmiyor allah belasini versin bu sacin hem kabariyor hem elektrikleniyor hem ruzgarda anasi agliyor bazen hemde evde ADAM AKILLI duzeltip cikmazsan disarda basina bisi gelse duzeltemiyorsun o sikinti tamam yalan yok guzel gozuktumu cok güzel oluyor ama uyandiginda her telin farkli yere ucmasi kivrimlasmasi bi gun adam akilli yakisikliyken diger gun evsiz gibi gezion aq elini sacina attiginda bazen oynatamiyorsun cunku ister istemez bazi yerler kivirciklasiyor dalgali olmasina rağmen bide bundan geri falanda donulmuyor amk kac kere duzlestirdim ise yaramadi 1 kere keratin yaptim ondan bi kac hafta sonra o vakit tam boyle hem harbi dalgali hemde guzel yumusak olduda o da geri gitti sacim artik hep boyle duruyor nefret ediom bazen anca surfer ya messy middle part gibi stiller oluyor bu sacta yapacaksan o riski al derimView attachment 3971664View attachment 3971669
güzel durması için bir sürü bakım ürünü alman gerekiyodüz saç ve kıvırcak saç iyidi dalgalı saç kabus amk
bir gün çok iyi durur ikinci gün aynısını yapmak için kafayı yersin
senin saç tipi degişmiş knk ergenlikte degişiyo o yüzden degişmiştir bide şampuanla yıkamıyosan saçları neyle yıkıyosunKanka ben basardim bunu ama sende ise yararmi bilmiyorum bizim ailenin hepsi dumduz sacli şu korelilerin japonlarin falan dümdüz olan saçını bilirsin ya eskiden benimde ayni onlar gibiydi sonra arastirdim falan heryerde deniz tuzu spreyi zart zurt donuyordu ben direkt onun yerine gittim denizde yüzdüm ettim falan saatlerce ama sonra sacimi bi sure yikamadim ilk baslarda lanet gibi hissettiriyor alip sacini yolasin geliyor ama sonradan alisiyorsun 1 hafta falan boyle yaptiktan sonra iyice saclarda dalgalanmalar basladi sonra sampuani falan biraktim iyice dalgali ayni bu sekil oldu ama isin kotu tarafi bu sac gercekten uzun kullanilmiyor allah belasini versin bu sacin hem kabariyor hem elektrikleniyor hem ruzgarda anasi agliyor bazen hemde evde ADAM AKILLI duzeltip cikmazsan disarda basina bisi gelse duzeltemiyorsun o sikinti tamam yalan yok guzel gozuktumu cok güzel oluyor ama uyandiginda her telin farkli yere ucmasi kivrimlasmasi bi gun adam akilli yakisikliyken diger gun evsiz gibi gezion aq elini sacina attiginda bazen oynatamiyorsun cunku ister istemez bazi yerler kivirciklasiyor dalgali olmasina rağmen bide bundan geri falanda donulmuyor amk kac kere duzlestirdim ise yaramadi 1 kere keratin yaptim ondan bi kac hafta sonra o vakit tam boyle hem harbi dalgali hemde guzel yumusak olduda o da geri gitti sacim artik hep boyle duruyor nefret ediom bazen anca surfer ya messy middle part gibi stiller oluyor bu sacta yapacaksan o riski al derim
O yuzden ise yararmi bilmiyorum dedim tam bunalri yaptigim doneme denk gelmiste olabilir sadece yaptigim seyler yuzundeb olmus olabilir cunku tum sulale duz sacli. Saçlarımı normal aritilmis suyla yıkıyorum eskiden parabensiz sulfatsiz sampuanlar kullaniyordum en azindan temizlensin dogal yaglar gitmesin diyede pek makaraları yok gibiydi ben sahsen sacim kirlenmedigi icin kullanmiyorum sadece bakimi icin urun kullaniyorim banyo sonrası ve oncesi banyoda dümdüz susenin saç tipi degişmiş knk ergenlikte degişiyo o yüzden degişmiştir bide şampuanla yıkamıyosan saçları neyle yıkıyosun
knk profil fotonu bari keseydin ss alıp koymuşsun direktO yuzden ise yararmi bilmiyorum dedim tam bunalri yaptigim doneme denk gelmiste olabilir sadece yaptigim seyler yuzundeb olmus olabilir cunku tum sulale duz sacli. Saçlarımı normal aritilmis suyla yıkıyorum eskiden parabensiz sulfatsiz sampuanlar kullaniyordum en azindan temizlensin dogal yaglar gitmesin diyede pek makaraları yok gibiydi ben sahsen sacim kirlenmedigi icin kullanmiyorum sadece bakimi icin urun kullaniyorim banyo sonrası ve oncesi banyoda dümdüz su
Yok ugraxmam onlaknk profil fotonu bari keseydin ss alıp koymuşsun direkt![]()
idare edeceksin yapacak bişey yokbide saçlarım 3 günde full yağlı pis oluyo amk şampuansız nasıl temizlencek
Ben bıraktım 1 haftadır hiç sorun yok nemlendirici kullan mis gibi oluyor kıvırcık gibimsi oldubide saçlarım 3 günde full yağlı pis oluyo amk şampuansız nasıl temizlencek
a2 saç ne kanka ingilizce seviyesi mi bu amka2 saca nasil duzgun sekil verecez aminakoyim evde sıkıyoz bisiler suruyoz disari cikinca ruzgar bi vuruyo allahinin amini goruyor sac bu berberlerin kullandıgı pudra waxın adını bilen var mı adam dümdüz sacla gidiyo öncesi sonrasında sacı fena bisi oluyo
texture powder knk atıyım istiyosan linka2 saca nasil duzgun sekil verecez aminakoyim evde sıkıyoz bisiler suruyoz disari cikinca ruzgar bi vuruyo allahinin amini goruyor sac bu berberlerin kullandıgı pudra waxın adını bilen var mı adam dümdüz sacla gidiyo öncesi sonrasında sacı fena bisi oluyo
a2 saç ne kanka ingilizce seviyesi mi bu amk
atsana kraltexture powder knk atıyım istiyosan link
knk atamam yaatsana kral
la benimkisi düz düz amk okumadınız mı threadda yazanıBen bıraktım 1 haftadır hiç sorun yok nemlendirici kullan mis gibi oluyor kıvırcık gibimsi oldu
Perma harici over o zaman ne diyek amk sg toz dok bisey yapla benimkisi düz düz amk okumadınız mı threadda yazanı
@recai iskenderŞu tarz bir sac istiyorsun anladigim kadariyla?
Soğuk suyla saçını yıkadıktan sonra temiz bir tişörtle veya havluyla (mikrofiber havlu en iyisi [kabarmaması için]) başını eğip nazikçe saçının nemini al ve ardından herhangi bir marka saç köpüğü kullanıp elinle istediğim şekli ver, vigo (difüzör başlık) ile soğuk-orta ısıda saç derisine dairesel bir şekilde masaj yaparak kurut. En sonunda saçın elektriklenmesini önlemek için ahşap tarakla tarayabilirsin.View attachment 3971664View attachment 3971669
Denizden çıktıktan sonra mutlaka saçını şampuanla yıkamalısın aksi takdirde saçının uçları kırılır. Onun haricinde saçı şekillendirmek için deniz suyu spreyi kullanılabilir, maksat saçın tamamen deniz suyuyla ıslanmaması.Kanka ben basardim bunu ama sende ise yararmi bilmiyorum bizim ailenin hepsi dumduz sacli şu korelilerin japonlarin falan dümdüz olan saçını bilirsin ya eskiden benimde ayni onlar gibiydi sonra arastirdim falan heryerde deniz tuzu spreyi zart zurt donuyordu ben direkt onun yerine gittim denizde yüzdüm ettim falan saatlerce ama sonra sacimi bi sure yikamadim ilk baslarda lanet gibi hissettiriyor alip sacini yolasin geliyor ama sonradan alisiyorsun 1 hafta falan boyle yaptiktan sonra iyice saclarda dalgalanmalar basladi sonra sampuani falan biraktim iyice dalgali ayni bu sekil oldu ama isin kotu tarafi bu sac gercekten uzun kullanilmiyor allah belasini versin bu sacin hem kabariyor hem elektrikleniyor hem ruzgarda anasi agliyor bazen hemde evde ADAM AKILLI duzeltip cikmazsan disarda basina bisi gelse duzeltemiyorsun o sikinti tamam yalan yok guzel gozuktumu cok güzel oluyor ama uyandiginda her telin farkli yere ucmasi kivrimlasmasi bi gun adam akilli yakisikliyken diger gun evsiz gibi gezion aq elini sacina attiginda bazen oynatamiyorsun cunku ister istemez bazi yerler kivirciklasiyor dalgali olmasina rağmen bide bundan geri falanda donulmuyor amk kac kere duzlestirdim ise yaramadi 1 kere keratin yaptim ondan bi kac hafta sonra o vakit tam boyle hem harbi dalgali hemde guzel yumusak olduda o da geri gitti sacim artik hep boyle duruyor nefret ediom bazen anca surfer ya messy middle part gibi stiller oluyor bu sacta yapacaksan o riski al derim
masaai jumpta yapayımmı knk düz diyorum işteSoğuk suyla saçını yıkadıktan sonra temiz bir tişörtle veya havluyla (mikrofiber havlu en iyisi [kabarmaması için]) başını eğip nazikçe saçının nemini al ve ardından herhangi bir marka saç köpüğü kullanıp elinle istediğim şekli ver, vigo (difüzör başlık) ile soğuk-orta ısıda saç derisine dairesel bir şekilde masaj yaparak kurut. En sonunda saçın elektriklenmesini önlemek için ahşap tarakla tarayabilirsin.
Ben hic bi kirilma yasamadim gayet saglikli ve isime yaradi sadece ilk vakitler biraz sertlik vardi o belki kirilgan olmasindan ve kuru olmasindan kaynaklıdır ama ben sorun yasamadim sahsenDenizden çıktıktan sonra mutlaka saçını şampuanla yıkamalısın aksi takdirde saçının uçları kırılır. Onun haricinde saçı şekillendirmek için deniz suyu spreyi kullanılabilir, maksat saçın tamamen deniz suyuyla ıslanmaması.