Beyler saçlarım şöyle dalgalı kalın telli olsun istiyorum

Serialsuicide

Serialsuicide

Platinum
Images 1
Images

Saçlarım ince telli düz permadan başka bi şey yok mu?

• +1
Reactions: Aven, Furkan Sarıkaya, Zodiac and 3 others
Its never about haircut

• +1
  • Hmm...
Reactions: htn666, Furkan Sarıkaya, skincelll and 5 others
Knk emin ol istemiyon

• +1
  • Hmm...
Reactions: pashanimair and Serialsuicide
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and pashanimair
uzun saç dert

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Zodiac and pashanimair
Benimde kalın donuyo boyle her sabah dehset bı sekılle uyanıyorum goruntu olarak guzelde baya zor sekıl vermesı de ımkansız

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Zodiac, pashanimair and 1 other person
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, xlegend, reanrao and 1 other person
saçını uzatırsan kendi kendine şekillenebilir ondan sordum
yok ya uzun kullanıyodum zaten düz saçlarım permadan başka bi şey var mı diye sordum herkes başka bi şey söyledi

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, pashanimair and Zodiac
yok ya uzun kullanıyodum zaten düz saçlarım permadan başka bi şey var mı diye sordum herkes başka bi şey söyledi
şampuan kullanılıyorsan bırak bi süreliğine

• +1
  • Hmm...
Reactions: Furkan Sarıkaya, xlegend and pashanimair
  • +1
düz saç ve kıvırcak saç iyidi dalgalı saç kabus amk
bir gün çok iyi durur ikinci gün aynısını yapmak için kafayı yersin

• +1
  • Hmm...
Reactions: htn666, cakdripa, Furkan Sarıkaya and 2 others
şampuan kullanılıyorsan bırak bi süreliğine
bide saçlarım 3 günde full yağlı pis oluyo amk şampuansız nasıl temizlencek

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Zodiac and pashanimair
View attachment 3971664View attachment 3971669
Kanka ben basardim bunu ama sende ise yararmi bilmiyorum bizim ailenin hepsi dumduz sacli şu korelilerin japonlarin falan dümdüz olan saçını bilirsin ya eskiden benimde ayni onlar gibiydi sonra arastirdim falan heryerde deniz tuzu spreyi zart zurt donuyordu ben direkt onun yerine gittim denizde yüzdüm ettim falan saatlerce ama sonra sacimi bi sure yikamadim ilk baslarda lanet gibi hissettiriyor alip sacini yolasin geliyor ama sonradan alisiyorsun 1 hafta falan boyle yaptiktan sonra iyice saclarda dalgalanmalar basladi sonra sampuani falan biraktim iyice dalgali ayni bu sekil oldu ama isin kotu tarafi bu sac gercekten uzun kullanilmiyor allah belasini versin bu sacin hem kabariyor hem elektrikleniyor hem ruzgarda anasi agliyor bazen hemde evde ADAM AKILLI duzeltip cikmazsan disarda basina bisi gelse duzeltemiyorsun o sikinti tamam yalan yok guzel gozuktumu cok güzel oluyor ama uyandiginda her telin farkli yere ucmasi kivrimlasmasi bi gun adam akilli yakisikliyken diger gun evsiz gibi gezion aq elini sacina attiginda bazen oynatamiyorsun cunku ister istemez bazi yerler kivirciklasiyor dalgali olmasina rağmen bide bundan geri falanda donulmuyor amk kac kere duzlestirdim ise yaramadi 1 kere keratin yaptim ondan bi kac hafta sonra o vakit tam boyle hem harbi dalgali hemde guzel yumusak olduda o da geri gitti sacim artik hep boyle duruyor nefret ediom bazen anca surfer ya messy middle part gibi stiller oluyor bu sacta yapacaksan o riski al derim

• +1
Reactions: htn666, Zodiac, Furkan Sarıkaya and 1 other person
düz saç ve kıvırcak saç iyidi dalgalı saç kabus amk
bir gün çok iyi durur ikinci gün aynısını yapmak için kafayı yersin
güzel durması için bir sürü bakım ürünü alman gerekiyo

• +1
Reactions: Zodiac, Furkan Sarıkaya, pashanimair and 1 other person
Kanka ben basardim bunu ama sende ise yararmi bilmiyorum bizim ailenin hepsi dumduz sacli şu korelilerin japonlarin falan dümdüz olan saçını bilirsin ya eskiden benimde ayni onlar gibiydi sonra arastirdim falan heryerde deniz tuzu spreyi zart zurt donuyordu ben direkt onun yerine gittim denizde yüzdüm ettim falan saatlerce ama sonra sacimi bi sure yikamadim ilk baslarda lanet gibi hissettiriyor alip sacini yolasin geliyor ama sonradan alisiyorsun 1 hafta falan boyle yaptiktan sonra iyice saclarda dalgalanmalar basladi sonra sampuani falan biraktim iyice dalgali ayni bu sekil oldu ama isin kotu tarafi bu sac gercekten uzun kullanilmiyor allah belasini versin bu sacin hem kabariyor hem elektrikleniyor hem ruzgarda anasi agliyor bazen hemde evde ADAM AKILLI duzeltip cikmazsan disarda basina bisi gelse duzeltemiyorsun o sikinti tamam yalan yok guzel gozuktumu cok güzel oluyor ama uyandiginda her telin farkli yere ucmasi kivrimlasmasi bi gun adam akilli yakisikliyken diger gun evsiz gibi gezion aq elini sacina attiginda bazen oynatamiyorsun cunku ister istemez bazi yerler kivirciklasiyor dalgali olmasina rağmen bide bundan geri falanda donulmuyor amk kac kere duzlestirdim ise yaramadi 1 kere keratin yaptim ondan bi kac hafta sonra o vakit tam boyle hem harbi dalgali hemde guzel yumusak olduda o da geri gitti sacim artik hep boyle duruyor nefret ediom bazen anca surfer ya messy middle part gibi stiller oluyor bu sacta yapacaksan o riski al derim
senin saç tipi degişmiş knk ergenlikte degişiyo o yüzden degişmiştir bide şampuanla yıkamıyosan saçları neyle yıkıyosun

• +1
senin saç tipi degişmiş knk ergenlikte degişiyo o yüzden degişmiştir bide şampuanla yıkamıyosan saçları neyle yıkıyosun
O yuzden ise yararmi bilmiyorum dedim tam bunalri yaptigim doneme denk gelmiste olabilir sadece yaptigim seyler yuzundeb olmus olabilir cunku tum sulale duz sacli. Saçlarımı normal aritilmis suyla yıkıyorum eskiden parabensiz sulfatsiz sampuanlar kullaniyordum en azindan temizlensin dogal yaglar gitmesin diyede pek makaraları yok gibiydi ben sahsen sacim kirlenmedigi icin kullanmiyorum sadece bakimi icin urun kullaniyorim banyo sonrası ve oncesi banyoda dümdüz su

• +1
O yuzden ise yararmi bilmiyorum dedim tam bunalri yaptigim doneme denk gelmiste olabilir sadece yaptigim seyler yuzundeb olmus olabilir cunku tum sulale duz sacli. Saçlarımı normal aritilmis suyla yıkıyorum eskiden parabensiz sulfatsiz sampuanlar kullaniyordum en azindan temizlensin dogal yaglar gitmesin diyede pek makaraları yok gibiydi ben sahsen sacim kirlenmedigi icin kullanmiyorum sadece bakimi icin urun kullaniyorim banyo sonrası ve oncesi banyoda dümdüz su
knk profil fotonu bari keseydin ss alıp koymuşsun direkt:lul:

• JFL
  • +1
Reactions: htn666 and pashanimair
  • +1
Reactions: pashanimair, Furkan Sarıkaya and xlegend
bide saçlarım 3 günde full yağlı pis oluyo amk şampuansız nasıl temizlencek
Ben bıraktım 1 haftadır hiç sorun yok nemlendirici kullan mis gibi oluyor kıvırcık gibimsi oldu

• +1
Reactions: pashanimair and Furkan Sarıkaya
benimki böyle kanka

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Serialsuicide and reanrao
a2 saca nasil duzgun sekil verecez aminakoyim evde sıkıyoz bisiler suruyoz disari cikinca ruzgar bi vuruyo allahinin amini goruyor sac bu berberlerin kullandıgı pudra waxın adını bilen var mı adam dümdüz sacla gidiyo öncesi sonrasında sacı fena bisi oluyo

• +1
Reactions: htn666, pashanimair, Furkan Sarıkaya and 1 other person
a2 saca nasil duzgun sekil verecez aminakoyim evde sıkıyoz bisiler suruyoz disari cikinca ruzgar bi vuruyo allahinin amini goruyor sac bu berberlerin kullandıgı pudra waxın adını bilen var mı adam dümdüz sacla gidiyo öncesi sonrasında sacı fena bisi oluyo
a2 saç ne kanka ingilizce seviyesi mi bu amk

• JFL
  • +1
Reactions: htn666, pashanimair, Furkan Sarıkaya and 1 other person
texture powder knk atıyım istiyosan link

• +1
Reactions: pashanimair, Furkan Sarıkaya and codeine1119
atsana kral
knk atamam ya:lul: tüm ürün linkleri silindi uppercut texture powder en çok based bodyworksünküne benzeyen onu bul al malum türkiyedeyiz o yüzden based alamıyoz

• +1
Ben bıraktım 1 haftadır hiç sorun yok nemlendirici kullan mis gibi oluyor kıvırcık gibimsi oldu
la benimkisi düz düz amk okumadınız mı threadda yazanı

• +1
  • +1
  • Hmm...
View attachment 3971664View attachment 3971669
Soğuk suyla saçını yıkadıktan sonra temiz bir tişörtle veya havluyla (mikrofiber havlu en iyisi [kabarmaması için]) başını eğip nazikçe saçının nemini al ve ardından herhangi bir marka saç köpüğü kullanıp elinle istediğim şekli ver, vigo (difüzör başlık) ile soğuk-orta ısıda saç derisine dairesel bir şekilde masaj yaparak kurut. En sonunda saçın elektriklenmesini önlemek için ahşap tarakla tarayabilirsin.

• +1
Reactions: pashanimair and Trenmaxx1
Denizden çıktıktan sonra mutlaka saçını şampuanla yıkamalısın aksi takdirde saçının uçları kırılır. Onun haricinde saçı şekillendirmek için deniz suyu spreyi kullanılabilir, maksat saçın tamamen deniz suyuyla ıslanmaması.

• +1
Reactions: pashanimair and Trenmaxx1
Soğuk suyla saçını yıkadıktan sonra temiz bir tişörtle veya havluyla (mikrofiber havlu en iyisi [kabarmaması için]) başını eğip nazikçe saçının nemini al ve ardından herhangi bir marka saç köpüğü kullanıp elinle istediğim şekli ver, vigo (difüzör başlık) ile soğuk-orta ısıda saç derisine dairesel bir şekilde masaj yaparak kurut. En sonunda saçın elektriklenmesini önlemek için ahşap tarakla tarayabilirsin.
masaai jumpta yapayımmı knk düz diyorum işte

• Hmm...
Reactions: Furkan Sarıkaya
Denizden çıktıktan sonra mutlaka saçını şampuanla yıkamalısın aksi takdirde saçının uçları kırılır. Onun haricinde saçı şekillendirmek için deniz suyu spreyi kullanılabilir, maksat saçın tamamen deniz suyuyla ıslanmaması.
Ben hic bi kirilma yasamadim gayet saglikli ve isime yaradi sadece ilk vakitler biraz sertlik vardi o belki kirilgan olmasindan ve kuru olmasindan kaynaklıdır ama ben sorun yasamadim sahsen

• Hmm...
Reactions: Furkan Sarıkaya
şeyma su başı bu adamla çıkıyor

• +1
Reactions: reanrao